Седмокласници 2025/2026 - тема V

• 1 315
  • 47
  •   2
Отговори
# 15
И моят син каза, че е било една идея по-лесно от теми, които е гледал преди. Имало задачи "за мислене", каквото и да значи това. Щом за него е било "лесно", за целенасочено подготвящите се би трябвало да е още по-лесно. От друга страна химията не е материя, за която мога да му имам доверие на преценката.

# 16
На пробната в Междучасие беше нашият мързел, добре минало според него, ще видим след две седмици резултата. На пробната в СМГ имаше 84 точки.

# 17
  • София
gerry_gr, мисля че децата ни учат в едно училище😁
Същото каза дъщеря ми за олимпиадата по химия. По-лесни задачи, сравнено с предишните години.
На сайта prirodninauki.bg би трябвало да публикуват резултатите. Ако правилно си спомням, първо публикуват протокол с допуснатите до национален кръг, а после резултатите на всички участници.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 23:15 от Rouzi

# 18
  • Където морето целува небето...
Момичета, какво споделят децата за ПИ по математика за “новите” 7 задачи? Какво дават школите в момента?
Кога чакаме МОН да качи примерен формат?

# 19
Mamma Suzanna , в Материка онзи ден задачите са били само по математика, нямало е от "новите задачи".

# 20
  • у дома
По думите на познати ПИ в Русе първата част е бил само за ограждане ,без отворени въпроси,ПИ в Междучасие пък обратното-имало си е и отворени отг.Та как точно ще да бъде явно още никой не знае...

# 21
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата. Още не е ходил синът ми на ПИ. Бих искала да пробва, за да видим как ще е с времето.

# 22
  • София
В Ния са били 7 с отворен отговор. Утре трябва да изпратят резултатите и ще ги видя.

# 23
  • София
Благодаря за новата тема!
svetlaem, да, февруари започват изпитите в Регалия. На 08.02 е БЕЛ, дъщеря ми ще ходи. Ще споделя, като го получа Simple Smile

# 24
  • гр.Пловдив
В Пловдив, моята щ еходи по БЕЛ и Мат в НТГ.
Някои други пловдивски мами има ли тук?

# 25
В Пловдив, моята щ еходи по БЕЛ и Мат в НТГ.
Някои други пловдивски мами има ли тук?
Има. Не виждам обявен ПИ в НТГ?

# 26
И ние сме от Пловдив. Как става записването за ПИ в Търговската?

# 27
  • у дома
И ние сме от Пловдив. Как става записването за ПИ в Търговската?

Аз намирам това...

# 28
svetlaem и аз точно същия сайт гледах, но не знам това към училището ли е или е някаква външна фирма.

# 29
  • у дома
svetlaem и аз точно същия сайт гледах, но не знам това към училището ли е или е някаква външна фирма.
Аз не съм от Пловдив/само съм учила в ПУ/ и нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт