Седмокласници 2025/2026 - тема V

• 2 047
  • 62
  •   6
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, резултата от ПИ за мен не е сякаш от чак такава важност. Да, някакъв ориентил е, но по-важно ми се вижда да свикнат с времето и обстановката, за да не се шашнат на изпита.
И за мен това е най-важно. Тя не може да си разпределя времето. И има куп въпроси, на който аз нямам отговор, чисто организационно. В школата по БЕЛ има три, тепърва в неделя предстои първата. ПО МАТ е на 22.03 в НИЯ. След това ще я запиша на поне още 2. Или пак в НИЯ или на друго място.
Тя обаче вика, мамо запиши ме към април-май. За да вземем повече материал по МАТ. И е права, още не са започнали геометричните задачи.

# 61
  • София, Младост
И нашите са на Една българка по БЕЛ, но учим усилено на изуст Опълченците на Шипка, че ще ги изпитват за оценка. Голяма мъка му е, но няма начин. Първият срок има 5 по БЕЛ, сега има шанс да стартира с 6-ца ако успее да го научи.

Качвам ПИ от Ния по МАТ - 25.01
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:04 от viliandar

# 62
  • shumen
Моя още не е започнал да учи Опълченците на Шипка,а и тях на стихотворенията ги изпитват за оценка.Като кажа да започва все вика има време.
Питали са господина по МАТ за пробни матури и е казал,че ще имат от Април нататък поне три.
Днес ме изненада и с 6 по Литература.Добре започна срока.Дано и така продължи.Само МАТ му е мъка и има 4 на контролното.

Общи условия

Активация на акаунт