Във Франция сексът вече не влиза в брачните задължения.

• 4 930
  • 275
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Бънди, наличието на партньор би следвало да ти прави живота по-приятно, не да го стъжнява.
И пак ти казвам, щом жена ти отказва секс и не е болна/бременна/оперирана/друга сериозна пречка, проблемът не е в жената. Вярвай ми.

# 256
  • Обран бостан ;)
Бънди, наличието на партньор би следвало да ти прави живота по-приятно, не да го стъжнява.
И пак ти казвам, щом жена ти отказва секс и не е болна/бременна/оперирана/друга сериозна пречка, проблемът не е в жената. Вярвай ми.

В този форум, проблема никога не е в жената. НИ КО ГА Wink

Ахаха ама има ли такива жени?
Които отказват секс заради хороскоп?
Тук преигра.Joy

Изразих се метафорично, но откази съм чувал всякакви.

Като минете в отбора на искащите ще ме разберете.
Скрит текст:
Лъвичке, ако ше пишеш кнетар "Замисли се защо ти отказват" спести си го.

# 257
  • София
Каквито и откази да си получавал, всички са се свеждали до това, че жената просто не е искала да спи с теб конкретно. Една жена като иска секс с един мъж, трудно се намира нещо да я разубеди.

# 258
  • Обран бостан ;)
Каквито и откази да си получавал, всички са се свеждали до това, че жената просто не е искала да спи с теб конкретно. Една жена като иска секс с един мъж, трудно се намира нещо да я разубеди.

Именно. Така се получават БНД -тата.

# 259
  • Далечният изток
Веднъж те питах, не отговори, но пак упорито ще питам - какво имаш предвид под БНД? Защото тук във форума едно се има предвид, а при теб май друго.

# 260
  • По света и у нас
Това пък мъжете все си мислят, че хубавите жени ходят върху пари и тънат в охолство…
Този невероятен мит, няма ли най накрая да го разбием?

При положение, че е пълно с красавици и в БГ и на другите места, от къде братче това охолство??? Като мъжете (повечето) са : 1. Мързеливи 2. Срамежливи 3. Безпарични 4. 5тимата бизнесмена на кръст имат огромен избор къде да си харчат парите, тоест не е нужно да се престарават с инвестициите.

А всъщност, дори и някоя да се прежали да се хване с чичко паричко, тя избира пътя да получава нерегламентирана  “заплата” от мъжа си в замяна на послушанието си. И какво тя постоянно ще се се пазари с чича за режийните си, той ще си мисли че е голямата работа че дава някакви пари и в крайна сметка пиклата докато е могла да си намери работа дето всъщност да я оправи финансово си е загубила времето в разправии с чичката.

Ето на това завижда Ал Бънди - супер опция няма що. Ти виждаш май само богатите хубави жени явно, а тези без средства не ги отчиташ май.  Относно отказа за секс - наистина, ако си е решила че не ставаш, ей такива извинения се пробутват: хороскопа ми, имам операция, неразположена съм, имам работа утре и тн.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:16 от PriMadonna

# 261
  • София
Бънди все едно сега открива, че децата стават със секс Laughing

# 262
  • Обран бостан ;)
Ако не знаеш, да те светна - децата ги носи щъркела.

Това пък мъжете все си мислят, че хубавите жени ходят върху пари и тънат в охолство…
Ами той си е разбит. Къде повече ?

Скрит текст:

При положение, че е пълно с красавици и в БГ и на другите места, от къде братче това охолство??? Като мъжете (повечето) са : 1. Мързеливи 2. Срамежливи 3. Безпарични 4. 5тимата бизнесмена на кръст имат огромен избор къде да си харчат парите, тоест не е нужно да се престарават с инвестициите.

А всъщност, дори и някоя да се прежали да се хване с чичко паричко, тя избира пътя да получава нерегламентирана  “заплата” от мъжа си в замяна на послушанието си. И какво тя постоянно ще се се пазари с чича за режийните си, той ще си мисли че е голямата работа че дава някакви пари и в крайна сметка пиклата докато е могла да си намери работа дето всъщност да я оправи финансово си е загубила времето в разправии с чичката.

Ето на това завижда Ал Бънди - супер опция няма що. Ти виждаш май само богатите хубави жени явно, а тези без средства не ги отчиташ май.  Относно отказа за секс - наистина, ако си е решила че не ставаш, ей такива извинения се пробутват: хороскопа ми, имам операция, неразположена съм, имам работа утре и тн.

По същия начин приемете, че ако един мъж не ви харесва, това не значи, че е смотан или гей. Wink

Веднъж те питах, не отговори, но пак упорито ще питам - какво имаш предвид под БНД? Защото тук във форума едно се има предвид, а при теб май друго.

БНД е мъж, избран по 99 критерия, включително и "зовът на сърцето", който в крайна сметка се оказва боклук, който те зарязва с детето.

# 263
Бащата на детето. Grinning
И не се оказва винаги боклук, даже по-често жените го зарязват него.

# 264
  • Обран бостан ;)
Бащата на детето. Grinning
И не се оказва винаги боклук, даже по-често жените го зарязват него.

Няма значение кой кого зарязва.
Важното е кой го избира.
В 99.9% това са жените.

# 265
  • София
Ааа, разбрах. Злите жени искат секс, за да забременеят и да вкарат горките мъже в капана.
Впрочем, един човек, който не е бил баща, едва ли някога ще разбере какво е да си баща...

# 266
  • Обран бостан ;)
Ааа, разбрах. Злите жени искат секс, за да забременеят и да вкарат горките мъже в капана.
Впрочем, един човек, който не е бил баща, едва ли някога ще разбере какво е да си баща...

Аха, аха.
Значи тоя, дето прави дете и си бие шута (или му го бият), ще разбере много добре какво е.

# 267
  • София
Честно казано, не знам. Аз имах някакви разногласия с бащата на моите деца, но де факто, с изключение на една година, той си гледа децата.
Впрочем, гледането на децата си остава основно брачно, че и извънбрачно задължение.

# 268
  • Далечният изток
Бащата на детето се има предвид от форума.
Ти имаш предвид бившия.
Да те светна, че баща на детето може, и най-често е, настоящият, с когото майката няма брак.
Ей така да си знаеш, за да не го употребяваш като нещо в отрицателен смисъл.
БМ вече е бившият.
Ако ще казваш нещо за бившия боклук, употребявай БМ.

# 269
  • София
Ако не знаеш, да те светна - децата ги носи щъркела.

Знам, знам... С дългия клюн Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт