Изпитани сайтове за парфюми - Февруари 2026

• 10 665
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
  • Pazardjik
Alice, аз никъде не виждам поле, в което да напиша код ( makeup). Бихте ли казали къде се слага кода за парфюм Yves-Saint-Laurent  става въпрос ? Благодаря предварително!

# 91
Рени, на тази стъпка с + отваряш и ще го видиш

# 92
  • Тополовград
Търся Sospiro Vibrato . В парфюм шоп нет е около 150 евро. Дали ще мога да го намеря по евтин . Благодаря.

# 93
# 94
Здравейте, аз съм сравнително нов в хобито с парфюмите и се чудя дали да си купя Xerjoff erba gold от parfiumbg, тъй като е 160евро за 100мл. Тази цена ми е съмнителна и се чудя дали няма да ми дадат някакъв дупикат или нещо подобно. Въпросът ми е: Заслужава ли си да си го взема от там и дали сайта е безопасен?

# 95

Здравейте, прикачвам ви снимки,  абсолютно същият закупих и аз от Notino, но е EDT а не EDP както го описвате, и от снимката ви се вижда, вероятно от там е разликата. Дано съм била полезна.

Благодаря. Същото е,само че EDP. Комплекта е  нов 2025 и за това да е различен стикера от стария му Ерос.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 11:31 от vlbs

# 96
Здравейте, аз съм сравнително нов в хобито с парфюмите и се чудя дали да си купя Xerjoff erba gold от parfiumbg...
Скрит текст:
тъй като е 160евро за 100мл. Тази цена ми е съмнителна и се чудя дали няма да ми дадат някакъв дупикат или нещо подобно. Въпросът ми е: Заслужава ли си да си го взема от там и дали сайта е безопасен?
Няма да Ви изпратят "дубликат", парфюмите им са оригинални. Цените са по-ниски, по ред причини. Комуникацията с тях "куца", това е неприятно. Щом го искате и е на най-добра цена там...
Тук го има на по-ниска цена. Код LOVE, сваля с 11%
https://www.parfumi-shop.net/product/44612-xerjoff-erba-gold.html

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 11:42 от Magda Dimitrova

# 97
Милен, жив и здрав да си! Blush

Как работи Вселената обаче! Искам определен аромат от доста време, май е ексклузивен за Дъглас и не се намира по нашите сайтове, а в Дъглас отказвам да му платя пълната сума, разбира се. Преди Коледа точно във Флакони беше отлично намален и го пропуснах, после ме беше яд... и вчера-онзи ден си казвам, ех, да го беше поръчала значи, идва му сезонът, ама аз, ето, нямам го. И днес отварям и виждам поста на Милен! Та коя съм аз да не изпълня знаците от Вселената! Innocent

За Нероли Амара става дума Heart Eyes Едно от 3-те твърди парфюмни желания ми беше. Вече е 08.02, а аз съм сбъднала 2 Sunglasses Допълних до 139 евро (eстествено, че ще похарчим още 30, за да спестим още 10, duh) с любимата ми база на Диор, която тук е с 20 ЕВРО по-скъпа и с едно червилце, което много ползвам и не пречи да имам запас. Еми, да, как да не поръча човек... С приемането на еврото още по-рязко лъсна колко е неизгодно за нас да пазаруваме от български сайтове.  

Потвърждавам, че кодовете работят и в сайта и не са с по-малка стойност отколкото в аппа, няма нужда от него. Това го разбрах след като половинката скорострелно ми беше свалил apk-то, разбира се! Laughing

От Flaconi може ли с превозвач да се поръчва? И кой ползвате, ако да?

Аз пуснах (за първи път поръчвам от Флакони) с Габко. Да видим, за момента само с... cultbeauty или beauty bay имах греда - не допускаха с преводач, но ми върнаха отказ от поръчката в рамките на минути след нея.

# 98
  • Стара Загора
Един Perfect Elixir който харесвам, но все още се убеждавам че не ми трябва. Цената му би могла да бъде и по-добра, обаче на фона ни Дъглас е ок. Малкия флакон от 10 мл също е изгоден. Есента го бях хванала за около 25 лв с код. https://www.notino.bg/marc-jacobs/perfect-elixir-parfjumna-voda- … zheni/p-16261939/

Във flaconi без код е толкова в момента. Simple Smile

https://www.flaconi.at/parfum/marc-jacobs/perfect/marc-jacobs-pe … =90007675-0011763

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:13 от Moderator1

# 99
Здравейте, аз съм сравнително нов в хобито с парфюмите и се чудя дали да си купя Xerjoff erba gold от parfiumbg...
Скрит текст:
тъй като е 160евро за 100мл. Тази цена ми е съмнителна и се чудя дали няма да ми дадат някакъв дупикат или нещо подобно. Въпросът ми е: Заслужава ли си да си го взема от там и дали сайта е безопасен?
Няма да Ви изпратят "дубликат", парфюмите им са оригинални. Цените са по-ниски, по ред причини. Комуникацията с тях "куца", това е неприятно. Щом го искате и е на най-добра цена там...
Тук го има на по-ниска цена. Код LOVE, сваля с 11%
https://www.parfumi-shop.net/product/44612-xerjoff-erba-gold.html

Благодаря Ви за разяснението и кода!

# 100
Търся Fortis на Liquide Imaginaires на що годе достъпна цена, последно го гледах в Нотино, но беше без кой знае какви отстъпки.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:13 от Moderator1

# 101
Търся Fortis на Liquide Imaginaires на що годе достъпна цена, последно го гледах в Нотино, но беше без кой знае какви отстъпки.

може да си добавиш нещо дамско за да стане цената 139 и да ти излезе бзплатно и да ползвш - 25  евро

# 102

може да си добавиш нещо дамско за да стане цената 139 и да ти излезе бзплатно и да ползвш - 25  евро

Благодаря Милен Hug. Тази цена вече е човешка.

# 103
Търся Sospiro Vibrato . В парфюм шоп нет е около 150 евро. Дали ще мога да го намеря по евтин . Благодаря.
И аз го купих оттам, цената беше най-ниска - €146 с код. Ако е парфюм, който си харесвате, супер, но ако е покупка на сляпо, по-добре си вземете Afnan Turathi Blue. За мен са почти 100% идентични.

Общи условия

Активация на акаунт