Приемане/Неприемане/Критичност - аз ли бъркам в преценката си?

• 3 927
  • 174
  •   14
Отговори
# 120
Огромна червена лампа е отношението и грижата, която полага към детето си - да го вижда на рождения му ден, ако ще и 105 подаръка да му купува.

# 121
Заради КОВИД спрял, че не било удобно да вижда детето баща си в пандемия (Flushed), и така си останало само на празници веднъж годишно… Ковид беше преди 6 години.

Може и да се повтарям, защото ме шашна колко логично й звучи на авторката и го мисля цял ден.

# 122
Добре, решили сте основен проблем с разговор.
Щом човекът е добър, обича те и си ок с него като цяло се фокусирай върху следващата важна крачка.срок от половин година за изясняване на позицията ми се струва разумен. Но имай едно на ум за ролята му като родител.

# 123
Според мен трябва авторката да мине едни профилактични изследвания и преглед при АГ, да си купи фолиева киселина и тестове за овулация и да започват опити от тази седмица, макс другата. Разбира се, ако изобщо има желание за изпълнение на някой от семейните й планове или просто си говорят.

# 124
  • Пловдив
Според мен трябва авторката да мине едни профилактични изследвания и преглед при АГ, да си купи фолиева киселина и тестове за овулация и да започват опити от тази седмица, макс другата. Разбира се, ако изобщо има желание за изпълнение на някой от семейните й планове или просто си говорят.

Ако нещо реши да променя в живота си .....имам книжка , кола и Петък ми е свободен ден 😄😄😄

PS. ...Мама нищо не спонсорира🥲🥲

# 125
Защо?
Има шанс да премисли и да живее живот без  хиляди въпроси? Тъкмо се замисли след по острите мнения. Току виж се амбицира.

# 126
  • София
Амбицията в какво точно се изразява?
Нямаш имот, нямаш кола, нямаш някаква сносна кариера, защото почивки 2-3 пъти годишно си позволяват и съвсем скромните семейства.
Амбиция половинът да изкара книжка, ама той не ще.
Големи амбиции, големо чудо, извинявай.

Някакво дете там, да се чувствало добре, докато няма функциониращ баща и мащехата се прави на загрижена с подаръците веднъж годишно.

Лика - прилика сте си. Живейте си така и си въобразявайте, че изговаряте нещата, докато се лъжете взаимно.

# 127

Ако нещо реши да променя в живота си .....имам книжка , кола и Петък ми е свободен ден 😄😄😄

PS. ...Мама нищо не спонсорира🥲🥲

Ще те имам предвид, но повече ми привлече вниманието онзи, дето вкарва коли от Германия на малко километри, дето са ги карали баби от вкъщи до църквата.

Защо?
Има шанс да премисли и да живее живот без  хиляди въпроси? Тъкмо се замисли след по острите мнения. Току виж се амбицира.

не разбрах какво да премисля - нещо конкретно ли визираш или по принцип.

Иначе дами, аз ли нещо не съм в час - форума не е ли за пускане на теми, изразяване на различни гледни точки. Пък току виж различните живейски възгледи биха могли да накарат някого да се замисли. Мдаааа, добре е да се мисли, премисля, проосмисля... не ми се мъдрят още думи с този корен. А, и да обяснявате на авторите на темите колко са зле, НЕ Е ИЗРАЗЯВАНЕ НА ГЛЕДНА ТОЧКА.

Амбицията в какво точно се изразява?
Нямаш имот, нямаш кола, нямаш някаква сносна кариера, защото почивки 2-3 пъти годишно си позволяват и съвсем скромните семейства.
Амбиция половинът да изкара книжка, ама той не ще.
Големи амбиции, големо чудо, извинявай.

Някакво дете там, да се чувствало добре, докато няма функциониращ баща и мащехата се прави на загрижена с подаръците веднъж годишно.

Лика - прилика сте си. Живейте си така и си въобразявайте, че изговаряте нещата, докато се лъжете взаимно.

Това, че съм амбициозна не го казвам аз конретно, а някои хора около мен. Нещо не си разбрала. Амбиции мъжа ми да постига нещо нямам, нещо извън контекста ме цитираш. За почивките изобщо не се хваля - стана дума за стандарта и начина ни на живот - уточнила съм какъв е. Нито се имам за мащеха, нито за кой знае колко загрижена, а подаръци от мен за детето няма.

Интересно ми е ти колко си амбизиозна, какви са обстоятелствта при теб - сигурно не една, ами две кариери имаш, апартамент - не, ами цяла жилищна сграда, имаш по една кола за всеки сезон, компромиси в живота си не правиш, през никакви кризи не минаваш, колебания не изпитваш, винаги във всеки един момент знаеш какво да кажеш и направиш, и винаги се оказва правилното решение. Така ли са нещата при теб?

# 128
  • София
Всичко, което изброи, но минимум по 2.
Не лъжа.

Житейска криза е тежка болест, смърт и да няма кой да ти прибере тялото от моргата. Всичко друго са временни затруднения.

# 129
Няма значение как са при нас. Ние живеем по друг начин. Ти ни питаш, затова пишем.

Мъжът ти на мен лично не ми се вижда проблемен. Не знам какво ви куца, но не е липсата му на шофиране. Единственото не наред е това, че детето е като някаква скрита семейна тайна там, появява се  в разговори, може и да го види баща му веднъж годишно и дотам.

Има несъответствия. Имал собствен апартамент, купен с негови пари. Но щом ти повдигаш въпроса за жилище, отива при техните. Защо? Не се връзва.

# 130
Няма значение как са при нас. Ние живеем по друг начин. Ти ни питаш, затова пишем.

Мъжът ти на мен лично не ми се вижда проблемен. Не знам какво ви куца, но не е липсата му на шофиране. Единственото не наред е това, че детето е като някаква скрита семейна тайна там, появява се  в разговори, може и да го види баща му веднъж годишно и дотам.

Има несъответствия. Имал собствен апартамент, купен с негови пари. Но щом ти повдигаш въпроса за жилище, отива при техните. Защо? Не се връзва.

Аз пиша, но моля за споделяне на опит и гледни точки, не моля за хокане и обяснения колко съм зле.
За жилището - за това, в което сега живеем е имал готова сума, с което го е купил. Апартамента е бил доста евтин по ред причини, купен преди години. Сега с тези пари и гараж не може човек да си купи. А защо сега отива при техните - аз не мога също да разбера.

временни затруднения.

ти сигурно и такива не изпитваш... никога по никакъв повод.

Така де, живи и здрави. Ако е така както казваш - браво, чудесно, действай си така.

# 131
  • София
Имам, разбира се и ги решавам своевременно, не ги оставям от дребни затруднения да се отгледат до едри фундаментални проблеми.

Мъжът ти не те брои за своя човек. Негови хора са майка му и баща му. С тази информация трябва да се оправяш.
Хилядите разговори и нулевата промяна са те докарали до тук. Колко още можеш да издържиш - ти знаеш.

# 132
  • Пловдив
Всичко, което изброи, но минимум по 2.
Не лъжа.

Житейска криза е тежка болест, смърт и да няма кой да ти прибере тялото от моргата. Всичко друго са временни затруднения.

Извинявайте ....мъж трофей дали си търсите🥹🥹

# 133
  • София
С гаджето ти какво стана?

# 134
Когато ти споделят опит  = измисляне, защото във форума са само "супер дупер".
Когато пишем какво не е наред в теб- си потресена.
Последно?
Как да ти напише човек, че кола и курс е въпрос на месеци, а жилище може и за дни - после банка и другите неща просто се задвижват. И деца при единомислие се създават бързо и се гледат лесно.
Единомислие.
Толкова е просто.
Не се пита и чака с години.
Но очевидно това, което  за вас това е начин на живот, при други не работи. Щом можеш да търпиш кротко 10 години само за кола...За това време както написаха, първокласник, кариера и т.н.
Различен ритъм имате. Ако те удовлетворява сте си ОК.
Ако те човърка, колкото и да те дразнят мненията ги прочети 2-3 пъти може да откриеш това, което търсиш и да те насочи в посоката, която всъщност търсиш.

Ако всичко беше наред нямаше да пишеш. То и при нас няма 100% радост, но или успяваме да намерим отговорите или приемаме, че сме част от проблема.

Общи условия

Активация на акаунт