Досиетата „Епстийн“

• 13 585
  • 294
  •   5
Отговори
# 285
Във видеото се казва, че във файловете Епстийн наричал Тръмп отвратителен, бордърлайн, луд, по-гнусен отколкото изглежда.
Щом той го казва, смятайте, че Тръмп е още по-голям психопат от Епстийн.

# 286
  • Glasgow
Всеки ден нови неща излизат, в прословутото си издънващо интервю принц Андрю (извинявам се, но бивш принц ми звучи глупаво) казва, че не е бил с обвинителката си по времето, което тя визира, а от имейли излиза, че е бил..Също е бил в НЙ с Епстийн по време, когато уж бяха прекъсвали връзка и то с охрана, платена от данъкоплатците, в имейли уговарят къде да нощува охраната, хотел или в апартамента на Епстийн. Хвърлят сега петно и върху met police.
и не разбирам защо искат оставката на Стармър заради Манделсън, като той не е бил премиер по това време, а ако някой дори зададе въпрос на Чарлз за Андрю бива отведен от полицията.

# 287
Ако има видеа защо няма арестувани?

# 288
  • София
Явно са ни настигнали американците и при тях вече, както и и нас, ако си на власт няма значение, че всички знаят, че си престъпник и има доказателства за това.

# 289
  • По света и у нас
Всъщност не съм се веела с чичаци, а не съм си позволявала да поддам на подобен тип отношения.

Точно защото родителите ми са били достатъчно добри и респектиращи, да ме научат на кое е ОК и кое не.

А чичаци с пари, които предлагат винаги ще има. Както и лелки… 😂 (както е тръгнало сега, след 20тина години ще има Ми-Ту мувмент състоящо се от мъже ревящи как са се възползвали от тях начело с Макрон)

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:23 от PriMadonna

# 290
  • Glasgow
Ще има ако са били непълнолетни или в позицията на подчинен (както се сещам за Мария Илиева и едно хлапе певец, той вече не е хлапе, де). Както Макрон и съпруга, в днешно време това е нередно заради позицията на жената. Има такава осъдена учителка в Шотландия, въпреки че и е живяла с момчето след това.

# 291
Най-обичам обвинения към жертвата, особено като жертвата нито биологично, нито законно е в състояние да взима адекватни решения.

# 292
  • Между гори и планини
Човек не може да съди когато не е бил в обувките на другия!
Ако някои сме имали късмет с нормални и добри родители, други не са имали този късмет!
Много е грозно жена да обвинява други жени , жертви на насилие. Особено когато те са били деца!

# 293
Следя новините за досиетата Епстийн в чуждата преса във връзка с чуждите държавници и богаташи. Сефте чувам за родна връзка - но не съм учудена никак, тая гадост е навсякъде.

А американците няма да импийчнат Тръмп. Докато е президент, е защитен, затова и намеква за трети мандат.
[/quote

Какъв трети мандат с тоя сенилен изперкал идиот.

# 294
Ще си го изберат американците като стой та гледай.
То те са си огромна част идиоти.

Общи условия

Активация на акаунт