Досиетата Епстийн

• 11 759
  • 272
  •   12
Отговори
# 210
  • Между гори и планини
Или си клати краката под някоя палма, пие коктейл и млада тайландка му прави масаж...

# 211
  • Обран бостан ;)
Или си клати краката под някоя палма, пие коктейл и млада тайландка му прави масаж...
Много филми гледате.

По скоро, тук е в сила фразата на Сталин за човека и проблема. Wink

# 212
  • София
Възможно е и да е жив, но е много взривоопасен актив, че да рискуват с него.

# 213
  • София
Абе не са баш поискали Клинтънови, те ги гонеха с призовки вече от бая време и те все се измъкваха, явно вече не са имали избор.
Аз тая жена изобщо не мога да я разбера, цял живот остана с тоя развратен козел. Как пък не!
Не е така. Едното е призоваване на затворени врати, на което те отказваха, защото там правилата бяха различни и протакаха. Сега искат на отворени врати, защото въпросите ще са за Тръмп.
Четох разликата между двете е една статия чисто юридически, ще я пусна, ако я намеря.
Сега моментът е друг и искат главата на Тръмп, ще се договорят да свидетелстват срещу имунитет. Не са прости те, опекли да си работата.

А в някои от интервютата казват, че Хилари е дори по- лоша от Бил. Така че тя не е в ролята на съпругата, останала до говедото. Колко много убийства е поръчала.

# 214
Явно всичко е с цел да свалят Тръмп.

# 215
Няма шанс!

# 216
Обаче ще има ли последствия за участващите в тия досиета?
Съмнявам се.

Андрю го натириха в къща с 5 спални, лишипа го от разни удобства.
Жена му Сара, пълна лицеремка и болна на тема да е важна и с прислуга затвори фондацията си.

Няколко управители/собственици на бизнеси в Америка се оттеглиха в момента, в който излезе втората порция документи.
Не са известни в България.
Има разследвания в някои държави, за злоупотреба със специално положение.

Към момента огромното количество данни, снимки и видео, се анализира, проследява и свързва. Ще отнеме много време.

150 жертви на групата са получили няколко милионна обезщетение.

Другите искат да останат анонимни. Много жертви не искат да говорят, да става ясно кои са и да се връщат към миналото.

Това е към момента.

# 217
  • По света и у нас
Всички повтарят - деца деца, а всъщност той се занимава с момичета на минимум 14 до към 21-22.

Това са нимфетки. Освен това има момичета които на 13 вече не са девствени и са развити.

Първите са на по 14, защото с тези най лесно може да вкараш някого в затвора ако те уличат във връзки с малолетни. И тези най лесно можеш да сплашиш и контролираш.

Педофилия е да си с малолетни, но на острова момичетата да били на по 19, 20, 21 студентки. И моля ви се не ми разправяйте че те не са искали да гравитират около Епстейн, чичкото със самолетите, островчето и връзките с принцове и президенти…

Повечето от тези момичета са се чувствали избрани и специални, че са от клуба и се срещат с елитни Господа.

# 218
  • Обран бостан ;)
Педофилия е да си с малолетни, но на острова момичетата да били на по 19, 20, 21 студентки. И моля ви се не ми разправяйте че те не са искали да гравитират около Епстейн, чичкото със самолетите, островчето и връзките с принцове и президенти…

Повечето от тези момичета са се чувствали избрани и специални, че са от клуба и се срещат с елитни Господа.

На сърцето не можеш да заповядваш.

За любовта възрастта е само цифра. Trollface

# 219
13-14 годишни са си деца.
А изнасилването си е изнасилване и ако жертвата е на 13, и ако е на 99.

# 220
  • Glasgow
На мен ми е чудно Максуел как е жива още. И мълчи. Дали я е страх да не свърши като Епстийн.

Дейли мейл са подредили по важните имейли по категории, политици, роялс и т.н Видях таг Даяна, зачудих се, тя времево не се връзва, а то една нейна снимка от таблоид, с прословутата revenge рокля, била в гардероба му тази снимка https://www.dailymail.co.uk/news/article-15530667/Epstein-Files- … ead-analysis.html

# 221
  • Между гори и планини
Отвратително гнусно е как е търсел деца да му правят масаж. Казвам деца на по 16-17 но вече работещи. В САЩ е нормално да работят почасово като сервитьорки, детегледачки. Момичета се съгласявали и той се самозадоволявал в последните минути на масажите. Или ги опипвал... За бога аз щях да съм вцепенена ако ми се беше случило когато съм на тази възраст, че и по- късно. Да не смея да кажа на никого. Изгледайте линка който сложих, деца са си. Той е богат и влиятелен. А те се страхува - той сега дали няма да ми направи нещо, защото проговорих?

# 222
  • София
А ти на 13 като зеленчук ли си била в главата или вече си имала и мензис и хормони? Какво се правиш на 6 без 10

Ми юридически погледнато (не по нашето законодателство, а по тамошното) на 13 си баш зеленчук в главата. Тоя, който трябва да мисли и отговаря за действията си, е 50-годишният (гнусен) чичко, не девойчето.

# 223
  • По света и у нас
На 13 коя пикла ходи да масажира по къщите и то чичковци бе? Вие чувате ли се.

Той не ги е викал за бейбиситърки.

Аз съм съгласна, че и на 14 си детенце, но има момичета които никак не са зеленчуци. Имам съученички които на 12-14 вече правеха секс. Айде да не си слагаме главите в пясъка за реалността.

Това дете ,  което е сестричка на художничката, наистина е било подложено на сексуален тормоз - сестра му, която е била глупава го е изпратила в устата на вълка да спи в някакви имения в Ню Мексико. Сестрата е тъпа, но момичетата от Палм Бийч които доброволно са се питали една друга - искаш ли да масажираш еди който милионер много добре са си обяснявали какво ще правят в къщата му. 100% съм сигурна. Произнасям се тук като обективен съдия, а не като лицемерка която няма да признае че някой сам се е набутвал и е висял там където не е добре да стои.

# 224
  • Между гори и планини
Аз ги определям като наивни и глупави, но деца!
Много е грозно да се твърди, че сами са си виновни. Много е лошо, че често забравяме, че и ние сме били деца. И това, че 1-2 мои съученички в края на гимназията са имали гаджета и са правили секс, не означава че мнозинството сме били такива. Особено онова поколение си бяхме задръстени.

Общи условия

Активация на акаунт