Досиетата Епстийн

• 11 480
  • 266
  •   15
Отговори
# 255
Този файл отново акцентира на възрастта на момичетата. Имайте предвид, че е доста вулгарен, ако решите да четете. В един момент Епстийн е искал момичетата да носят ID, тъй като подозирал, че тези, които му водят, са твърде "стари", тоест са 18+.
https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA01247322.pdf

Друг случай с непълнолетно, 16-годишно момиче. За рожденият й ден, Епстийн я попитал кой е любимият й изпълнител и тя казала Майкъл Джексън. После получила обаждане лично от Майкъл.
https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00158827.pdf

# 256
Но другото, заради което реших да пиша е - добре е, че се възмущаваме от тези педофили в Америка. Но защо никой тук не повдига темата за абсолютно легалните педофили в България? Аз съм педиатър и повярвайте ми, през последните години се налага да се квалифицирам в лечението на еклампсия при бременни, защото родилки с еклампсия под 18 години редовно ги пращат в Детска клиника. В Детска клиника се случва да приемаме момичета на 16-17 години с по две деца. Е, как това никак не прави впечатление в нашата страна, а проблема ни е Епстийн?
В България раждат деца момичета на 13-14 годишна възраст и това дори не се счита за престъпление. Но пък е чудовищно дето принц Андрю правил секс със 17 годишна.

У нас това се нарича „културна особеност“ и на никого не му пука, особено на държавата.

ПП Преди много години, още като бях дете по времето на соца, прочетох в сп. „Жената днес“ за един случай, който много ме потресе тогава. 12-годишни момче и момиче се залюбват, момичето забременява и родителите ѝ прибират „зетя“ у тях. Това се разчува и властта се намесва. Понеже таткото на бебето е непълнолетен, даже малолетен, нищо не могат да му направят. Затова вкарват бащата на момичето в затвора за... 2 години мисля, че беше. Вината му е, че ги е прибрал в къщата си. Етнос – българи. И това на фона, че при един друг етнос това беше масово разпространено.
Със собствените си уши чух, пак по това време, циганка да се оплаква, че снахата не може да забременее. Водила я на лекар, онзи се хванал за главата. Снахата – на 11 години, още няма менструация, те дете чакат от нея...
Та така, тази „културна особеност“ открай време вирее по нашите земи.
Чудя се само, ако решат да разровят старите закони и всеки път при малолетна родилка вкарват в затвора родителите ѝ, дали няма да се придвижим едно стъпало напред в еволюцията?

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 20:55 от Как' Сийка

# 257
  • София
Камелот, аз със сто ръце се подписвам за поста ти. У нас възрастта на съгласие е 14 години, което е абсолютно скандално. И е направено естествено точно за тези групи, за които е нормално тогава да ги женят. Отвратително.

# 258
  • Glasgow
Не е само за тези групи, ако помните моделката Милянкова, тя беше и лице на някаква кампания в този форум, тя ражда първото си дете от сводника някъде на 14-15г. И помня, че тогава дори медиите го представяха като някаква приказка, как се намерили, родили си 4 дечица, а тя като дете изглеждаше самата, което гледа деца.

# 259
  • Между гори и планини
Има места по света, където срещу 2 кози женят 11 годишно дете за 50 годишен мръсник! Може да е културна особеност, но не го прави по- малко гнусно.

# 260
  • SA
Да, аз съм наясно, че у нас държавата нехае и всички ние си затваряме очите. Но честно да ви кажа, не знам с какво жертвите на Епстийн на 17 години са заслужили повече нашето възмущение от българските ромски 15 годишни момичета? Защо никой не е възмутен и не се бори за техните права? Нека родителите им и мъжете им да започнат да носят наказателна отговорност.
Честно казано, понякога ми се къса сърцето като виждам деца да дундуркат бебета като кукли и понякога дори да се грижат за бебета с увреждания, вместо да се радват на детството си, както всички деца на тяхната възраст.
Въпрос на расизъм ли е, че никой у нас не е загрижен за тези деца? Какви са тези културни особености, като тези хора живеят от няколко столетия в нашето общество? А държавите с козите поне са в третия свят, ние вече сме в Европейския съюз, по дяволите.

# 261
Родителите на ромите ще си защитават тези традиции.
Държавата може да изкорени това, но не иска.

# 262
И това са само половината файлове. Явно пазят най-интересните за изборите

# 263
Реално само чешем езици.
След 30 години и много правозащитни организаци дори в САЩ няма напредък.
Визирам Епщайн, не изобщо справяне с детската експлоатация.

Представете 30 години сигнали и нищо реално.
Не е виновен само Епщай. Много са били.

# 264
Много да. Не само известни.  Но и самото правителство.

# 265
Ти на 13 не можеш да разбираш последствията от такива действия. По тази логика и на 5 годишно можеш да кажеш, че ако ти лапне оная работа ще му дадеш шоколад. Ако каже да и го направи, не трябва да е престъпление ли? Съвземете се.

Ние се потрисаме, но по родното законодателство горното действие не е изнасилване, а блудство. Ако и с 5 годишно. Не че не е престъпление, ама по-лекичко таквоз.

В Щатите, доколкото знам, всеки секс, дори най-доброволния, с дори най-развития непълнолетен индивид, е изнасилване. През няколко месеца излизат (в полумайтапичйски контекст) новини за учителки, осъдени за "изнасилване" на свои 16-17 годишни ученици. И да, на всички може да ни е ясно, че никоя секси 25-годишна не е вързала и насилила загорелия тийн, обаче това няма значение нито законно, нито морално. Пълнолетните правят секс с пълнолетни, точка. Който не може да си държи работата в гащите, без значение от пола, си носи последствията. На никого не му пука кой бил развит, кой имал менструация.

Ако ще се сравняваме с другите - живеем в държавата с най-ниска възраст на съгласие в ЕС. Имахме учителка, която обясняваше, че щом 14 годишната ни съученичка искала да има гадже на 30, ние от уважение не трябвяло да коментираме. Това от МНОГО уважавана учителка в елитна гимназия. Не знам дали някаква извратения от ислямско влияние е останала. Но това, че има хора, които считат някакви неща за нормални, е огромен проблем.

А, и нямаме в България регистър за изнасилвачи / педофили. Сещай се защо.

# 266
  • София
Реалността за кръговете около Епстийн е много по-брутална и ужасяваща, не че сексуалното възползване от 14-15 годишни не е ужасяващо.
Чували ли сте Габриела Рико Хименес, която излизайки от хотел крещи, че е знаела за убийствата, но не е знаела, че ядат хора? Арестуват я веднага и повече никой нищо не чува за нея.
https://youtu.be/qLkULjwBApM?si=Ud8sr5WbGt2gGHzY
https://youtu.be/ykGwCAtqE5g?si=hTu9f0JD1Xwe9lzT

Явор Дачков е публикувал видео с превод на канала Redacted, където се коментират файловете Епстийн.
https://youtu.be/MirU9hZEUUU?si=W4cz8PtTvOmGflgS
С превод:
https://www.facebook.com/share/p/1Zi9vLx4P7/
Доскоро всичко това беше просто в графа конспирация, но истината излиза наяве. А истината да се разкрива постепенно според мен е защото човешкият мозък не е в състояние да обработи тези неща наведнъж.
Кой на кого и какво е агент трудно се разбира, важното е светът да се освободи от това зло.

Общи условия

Активация на акаунт