Досиетата Епстийн

• 11 597
  • 267
  •   6
Отговори
# 240
  • По света и у нас
А нашите 2 манекенки които са замесени в схемата, на тях да не би да им е било обещано че ще снимат някъде? Те за какво са щели да летят напред назад? Никъде не пише че ще ходят на ревю или че ще имат фотосесия.

Как изведнъж всички станаха толкова недоразбиращи контекста на това което се разиграва пред очите им. Изведнъж всички останаха без интуиция и въпроси какво дърт милионер търси от тийнейджърка. Все едно вие не сте били тийнеджърки в БГ, все едно сте живяли под камък или с фереджетата.

# 241
В документите пише и за деца на 6 години, деца на 9 години, за бебета. Но според ПриМадона ако 9-годишната има цикъл няма проблем. Горките дърти педофили, как им скачат на оная работа тия деца и родителите им направо им ги слагат, а те се борят и не искам ама какво да правят, да не вземат да ги обидят. Повръща ми се от хора с такова мислене като твоето, Примадона. Това че България също е рай за педофилията, това че в арабските страни е позволено, това че преди 100 години са се женели рано НЕ ГО прави нормално сега, НЕ ГИ оправдава.

# 242
  • По света и у нас
Не съм виждала информация за деца и бебета. Най-малкото момиче за което съм чела по повод Епстийн е на 12 години.

Но като сте решили да ме плюете, ми лепите разни обвинения които не се отнасят за мен.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 18:13 от PriMadonna

# 243
Документите са 3 милиона, много от тях се повтарят, други са почти изцяло цензурирани.

Това за 9-годишната е бъг. Пише "Бразилката дойде, секси и сладка, на =9 години". Това е бъг в много от файловете, вместо да пише цифра или буква, се вижда знака "=". Най-вероятно става въпрос за 19-годишна, поръчана от клиент.

Ето примерен файл с разпит на момиче, което е било при Епстийн между 16-18 годишна възраст. То е водело и други момичета - https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%209/EFTA00091918.pdf. На предпоследната страница явно са имената на момичета, които е довела при него. За едната пише, че е била над 20 и не са я искали. Другите изброени са на възраст 14-16.

# 244
11 годишно е най-малкото.
Споменато в частна жалба.
Масово следващата възраст е 14 години.

Една част от тях са вербувани в голф клуба на Тръмп. Няма обобщение колко от жертвите са работили в Мар О Лаго.

# 245
  • SA
В цялата тази афера Епстийн е ясно, че са били експлоатирани и непълнолетни момичета. Това разбира се е незаконно, макар че вероятно в много случаи техните собствени родители са били напълно наясно какво се е случвало. Четох книгата на Вирджиния Джуфре и съм абсолютно потресена най-вече от отношението на нейните собствени родители. Баща й я изнасилва от 7-8 годишна и даже я дава на приятел за секс. Той сам я завежда и оставя да пътува с Епстийн (едва ли не си е давал сметка защо тези хора имат нужда от непълнолетната му дъщеря). Вероятно е много от момичетата, от които Епстийн се е възползвал, да са имали подобна съдба.
Но другото, заради което реших да пиша е - добре е, че се възмущаваме от тези педофили в Америка. Но защо никой тук не повдига темата за абсолютно легалните педофили в България? Аз съм педиатър и повярвайте ми, през последните години се налага да се квалифицирам в лечението на еклампсия при бременни, защото родилки с еклампсия под 18 години редовно ги пращат в Детска клиника. В Детска клиника се случва да приемаме момичета на 16-17 години с по две деца. Е, как това никак не прави впечатление в нашата страна, а проблема ни е Епстийн?
В България раждат деца момичета на 13-14 годишна възраст и това дори не се счита за престъпление. Но пък е чудовищно дето принц Андрю правил секс със 17 годишна.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 18:43 от Kameloth

# 246
Защото,  ще повторя нещо, което редовно пиша:
В България хората не обичат децата. Въпреки, че много хора ще се засегнат.
Но освен детските раждания има какво ли още не, бедност, бой, откъсване от училище.
На никой не му пука за децата.

# 247
В много държави не ги обичат децата, не само тука.
Но пък педофилите обичат децата. А държавите обичат педофилите.
То и тука си личи. Ма то на 15 вече можело, искало му се, трябвало.
И в затвора да ги пъхнеш, то сега доста затвори са много модерни. Все едно са на почивка. Дреме им на престъпниците. Убие някого, изнасили някого - ама я иди в ей тоя готин затвор да си починеш.
Та дори да има арестувани, присъди.  Ама да не мислите, че ще им е тежко в затвора. Няма такова нещо.
Наказание няма. Осъдени на хотелче. Не в затвор.

Наскоро си припомних един филм. Фантастика. Вирус прави всички жени стерилни.
На фона на всички ужасии, които стават с децата си мисля, че това би било едно добро решение.
Човечеството си го заслужава.

# 248
  • София
И в България и в Америка не обичат децата, аз съм съгласна с теб.
Да не си чел нищичко от досиетата и да дереш ризи кал били 20 годишни всички и там по желание- ай сиктир.

# 249
  • София
Ти на 13 не можеш да разбираш последствията от такива действия. По тази логика и на 5 годишно можеш да кажеш, че ако ти лапне оная работа ще му дадеш шоколад. Ако каже да и го направи, не трябва да е престъпление ли? Съвземете се.

Ние се потрисаме, но по родното законодателство горното действие не е изнасилване, а блудство. Ако и с 5 годишно. Не че не е престъпление, ама по-лекичко таквоз.

В Щатите, доколкото знам, всеки секс, дори най-доброволния, с дори най-развития непълнолетен индивид, е изнасилване. През няколко месеца излизат (в полумайтапичйски контекст) новини за учителки, осъдени за "изнасилване" на свои 16-17 годишни ученици. И да, на всички може да ни е ясно, че никоя секси 25-годишна не е вързала и насилила загорелия тийн, обаче това няма значение нито законно, нито морално. Пълнолетните правят секс с пълнолетни, точка. Който не може да си държи работата в гащите, без значение от пола, си носи последствията. На никого не му пука кой бил развит, кой имал менструация.

# 250
  • София
А в някои от интервютата казват, че Хилари е дори по- лоша от Бил. Така че тя не е в ролята на съпругата, останала до говедото. Колко много убийства е поръчала.
Много интересно. Какви убийства?

Това което става ясно е, че елитните дами от висшето общество на Англия, че и в Америка, са сводници и търсят за мъжете си развлечения за да ги държат около себе си. Тя няма друг начин да бъде около него освен да му създава разнообразие. Отдавна са останали без илюзии за любов семейство и ексклузивност или какво и да е там присъщо за простолюдието.
Старо като света. Ливия е осигурявала момичета на Август, за да го задържи до себе си. И себе си да задържи във властта.

# 251
  • По света и у нас
Клинтънови имат към стотина убийства на конкуренти

# 252
  • София
Клинтънови имат към стотина убийства на конкуренти

Верно ли? Може ли имена.

# 253
  • По света и у нас
Е айде да се поровиш сама, това излезе през 2020. Не пазя архиви.

# 254
  • София
Ясно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт