Досиетата „Епстийн“

• 13 905
  • 303
  •   18
Отговори
# 285
Във видеото се казва, че във файловете Епстийн наричал Тръмп отвратителен, бордърлайн, луд, по-гнусен отколкото изглежда.
Щом той го казва, смятайте, че Тръмп е още по-голям психопат от Епстийн.

# 286
  • Glasgow
Всеки ден нови неща излизат, в прословутото си издънващо интервю принц Андрю (извинявам се, но бивш принц ми звучи глупаво) казва, че не е бил с обвинителката си по времето, което тя визира, а от имейли излиза, че е бил..Също е бил в НЙ с Епстийн по време, когато уж бяха прекъсвали връзка и то с охрана, платена от данъкоплатците, в имейли уговарят къде да нощува охраната, хотел или в апартамента на Епстийн. Хвърлят сега петно и върху met police.
и не разбирам защо искат оставката на Стармър заради Манделсън, като той не е бил премиер по това време, а ако някой дори зададе въпрос на Чарлз за Андрю бива отведен от полицията.

# 287
Ако има видеа защо няма арестувани?

# 288
  • София
Явно са ни настигнали американците и при тях вече, както и и нас, ако си на власт няма значение, че всички знаят, че си престъпник и има доказателства за това.

# 289
  • По света и у нас
Всъщност не съм се веела с чичаци, а не съм си позволявала да поддам на подобен тип отношения.

Точно защото родителите ми са били достатъчно добри и респектиращи, да ме научат на кое е ОК и кое не.

А чичаци с пари, които предлагат винаги ще има. Както и лелки… 😂 (както е тръгнало сега, след 20тина години ще има Ми-Ту мувмент състоящо се от мъже ревящи как са се възползвали от тях начело с Макрон)

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:23 от PriMadonna

# 290
  • Glasgow
Ще има ако са били непълнолетни или в позицията на подчинен (както се сещам за Мария Илиева и едно хлапе певец, той вече не е хлапе, де). Както Макрон и съпруга, в днешно време това е нередно заради позицията на жената. Има такава осъдена учителка в Шотландия, въпреки че и е живяла с момчето след това.

# 291
Най-обичам обвинения към жертвата, особено като жертвата нито биологично, нито законно е в състояние да взима адекватни решения.

# 292
  • Между гори и планини
Човек не може да съди когато не е бил в обувките на другия!
Ако някои сме имали късмет с нормални и добри родители, други не са имали този късмет!
Много е грозно жена да обвинява други жени , жертви на насилие. Особено когато те са били деца!

# 293
Следя новините за досиетата Епстийн в чуждата преса във връзка с чуждите държавници и богаташи. Сефте чувам за родна връзка - но не съм учудена никак, тая гадост е навсякъде.

А американците няма да импийчнат Тръмп. Докато е президент, е защитен, затова и намеква за трети мандат.
[/quote

Какъв трети мандат с тоя сенилен изперкал идиот.

# 294
Ще си го изберат американците като стой та гледай.
То те са си огромна част идиоти.

# 295
Той по конституция няма право на трети.

# 296
Нищо не пречи да променят закона🥴.

# 297
Нищо не пречи да променят закона🥴.
Все още не са като путинова русия. И ако се пробва, нещата директно отиват на гражданска война.
Да не говорим, че ако се промени конституцията за да може един човек да бъде повече от два мандата президент, Обама печели с 80% преднина.

# 298
  • София
Записвам се да следя цялата сага. Наскоро гледах "Мигни два пъти" филма и четох, ме е по истински случай. Нищо чудно да е част от тези досиета.

# 299
  • Между гори и планини
Аз съм омъжена за тъп американец. Да ви кажа много грешите относно мнението на  републиканците за Тръмп. А либералите отвратиха по- голяма част от американците. Освен това, как ли пък ще вярвам на мнението за някого , на откровен изрод! В интерес на истината, Тръмп е направил всичко възможно досиетата, файловете и цялата история да излязат на бял свят.

Общи условия

Активация на акаунт