🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 22 561
  • 266
  •   8
Отговори
# 255

^^^ Изключително красив цвят (и класически модел), Бомболино! Със кеф да си я носиш!

В моята глава това е Маx Mara класика - Pasticcino Bag. Стилово много италиански!

PS Разбира се, все още помня годините, когато го считах за "старомоден и леко бабешки", но както обичам да казвам "никога не казвай никога!" - очевидно съм еволюирала малко в стилово отношение Simple Smile
Скрит текст:
Много харесвам и една много подобна чанта!

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:09 от Agent Provocateur

# 256
Ах, bombolino много са готини костюмираните дами и господа в комбинация с мобилните телефони в ръка Simple Smile . Като участници в  някакво масово  бягство в миналото изглеждат Simple Smile

# 257
  • Ямбол
Аз си признавам, че винаги съм харесвала този тип несесери/чанти. Честита да ти е, бомболино.

Магни, честит рожденик! Прелестна е Братислава, с удоволствие бих се върнала там 🩵.

# 258
  • Виена
Агентче, много точно забеляза моя уклон, аз всъщност исках макс мара ей тази, но не я взех навреме и свърши.

# 259
Tвоята е по-красива!!

# 260
Магни, честит да ти е рожденика!
Присединявам се към Агента, честита чанта Бомболино и да, твоята определено е по хубава.
Сега да не се засегне М Марата , ама розовата пласмаса много ми простее.

# 261
  • Burgas, Bulgaria
Ах, тези прекрасни Надя и Деси, в страхотна форма и двете!!! Магни, честит да е любимият! Heart Много обичам карнавали и филми от Регентският период (Regency era) в Обединеното кралство - период характерен с невероятна мода, текстури, архитектура и строги обществени норми. А, сега и тази истерия по Bridgerton - даже чантичка /колаборация Deichmann и Netflix/ си купих, за да не изостана. /леко инфантилна, но пък закачлива/. JoyJoyJoy Честита чанта и на Бамболино, фен съм на ММ, но твоята е наистина по-хубава, а точно този им модел е флагман. Heart

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:05 от kolevaangela

# 262
Привет на най-пресрасните и от  мен😀
Не пиша,защото ме мързи.Отдала съм се на почивка вече трети месец ,малко работа от вкъщи и се чувствам прекрасно.Повече от времето си прекарвам вкъщи с малки изключения и нямам кой знае какво за показване.Просто забравям да се снимам ,когато изляза от дъжд на вятър.Почти пропускам повечето снимки,но тези , които успявам да видя отбелязвам с лайк.
Забавно е с вас и трябва да се стегна ,за да съм по-активна.
Всички,които успявам да видя сте УАУ
И ,за да съм поне малко по темата😅
днес излизах и бях така

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 11:30 от hblagoeva

# 263
Благоева, много си готина, обувките и палтото особено много ми харесват.

# 264
Благодаря!И ти ,и ти си яка мацка.Успявам да те видя ,не винаги .Не споменавам имена ,че пиша рядко и да не обидя някой😅Тук всички сме ТОП

# 265
  • тук-там
Марджи, потърси второ мнение. В Бг няма добри невролози, а и тази диагноза е много трики.
Ако се направи еег, не е трики изобщо. Рязаха ми и двете ръце, бременна в шести месец. Затова така сигурно се изказвам 😂
Ох, че кофти. И при мен се съмняваха по симптоми след счупена китка, но не се потвърди.

# 266
Зависи от стадия на синдрома на карпалния тунел. След еег, моята китка се оказа с най-леката форма на проблема и не се налага операция. С консервативно лечение и избягване на определени движения, сега е много добре.

Общи условия

Активация на акаунт