🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 5 813
  • 79
  •   30
Отговори
# 30
Света, много женственост, свежи цветове, нежност и ефирност !
Прекрасни!
Аз съм Стрелец, на 25 Ноември, нО точно стрелец! Стрелям хапливо та в годините де научих да броя до 3… В моя род по майчина линия има много! Стрелци! Баба, братовчеди близки и далечни. Ироничното е, че съм родена на 1 дата с баща ми, НО  това е болезнена тема. И както казваше познат стрелец : аз не вървя бе, те краката ми сами тръгват Wink разбирате нали Wink
Синът ми е риби, ММ дева. И всеки е типичен представител! Как се разбираме Simple Smile
Как се определя асцендент?

# 31
Мариета, по часа на раждане определят асцендент, доколкото зная.
А колекцията е наистина много хубава и лека. Mного от показаните модели са съвсем носими, не само по повод, а и в ежедневието /което не може да каже за много колекции out couture/ и интересно представена.

Магни, визиите, които показа много ми харесаха и си точно в темата - класически стил Chanel, отива ти! Hands Plus1

Аз съм зодия скорпион, в ежедневни хороскопи грам не вярвам, не слушам, не чета. В специално направени хороскопи - не зная, не съм правила. Като цяло съм скептично настроена, но не съвсем.
С удоволствие  ви прочетох и ми беше интересно. Едва ли щях да позная нечия зодия, но както се описвате и от беглите ми познания за зодиите, виждам някакви прилики със съответния знак /за които познавам лично и от публикациите на по редовно пишещите/.  Two Hearts

Мими и аз мисля, че асцендента ти ще да е нещо огнено - бих казала лъв, както не познавам може и да не е  Simple Smile.

Мими88, мислех да те поздравя за хубавото ти решение да тръгнеш на фитнес, нещо ме разсея. Сега като прочетох, че в годината на коня трябва да се действа и ако имаш желание за нещо, да се направи - за теб се сетих, точно си в енергията на годината!

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 01:50 от Sweta

# 32
Света, благодаря за новата тема и за ревюто на Шанел!

Аз съм Риби с асцендент Телец. На разни дневни хороскопи не вярвам, но иначе по-скоро вярвам в астрологията.

Мариета, ако си знаеш часа на раждане, можеш да си изчислиш асцендента и в интернет, оказва се . https://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

Магни, винаги си много стилна и елегнтна.

# 33
Благодаря за прекрасно оформената февруарска тема! 🤗
Телец в Дракон съм аз. Асцендент не зная.
Със зодиите съм 50:50, но има такива, с които определено не се спогаждам. Явно някои типични за тях черти надушвам и ме отблъскват ва съвсем подсъзнателно ниво. Да не решите, че при запознанство се интересувам кой кога е роден. 😄 Но винаги (наистина винаги) когато с някой имаме сериозни разминавания по съществени въпроси, впоследствие се оказва, че е една от “онези” зодии. Отначало се дърпах и го отдавах на мнителността си, с времето и опита се оказа, че съм си била права.
Вярвам в някои типични за зодиите черти. В домове, Меркурии и подобни- не.
Агент, да оздравяваш! 🤗

# 34
Магни, как може да си толкова прекрасна!! 🤩
Разгледах Шанелките и аз...и както съм казвала и преди Шанел си е Шанел! Напоследък козметично съм по фенка на  Диор!
Света, с лъв много се разбирам ще смятам утре асценденти! 😀

# 35
Цитат
Света, с лъв много се разбирам ще смятам утре асценденти! 😀
Смятай, Мими - виж линка по горе, който е пуснала Фенси.
Аз досега нищо не познах за теб - нито за парфюма, нито нещо друго /не помня какво беше/, ама да видим Simple Smile.
Утре да кажеш

В някои от показаните моделите от ревюто на Шанел присъстват птичи елементи, основно пера, според бележките към шоуто: „от гарвановочерни визии, до цветно оперение.
Това палто е от основните акценти в колекцията

Сетих се за  едно палто, което гледах в Зара /вече изчерпано/, точно за пера ми напомни, когато го видях.

Скрит текст:
Да не ме разберете погрешно, не казвам, че са едно към едно. Казвам, че тези елементи /перата/ще са популярна тенденция и който си е купил палтото Зара, с радост да го носи - в тренда е отвсякъде.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 04:51 от Sweta

# 36
Света, май с теб цяла нощ и ден ще пишем...! 😀 Хич не спах аз, днес как ще изкарам на работа! 😀
В неделя бях в Зара, имаше още от пухкавите черни палтенца, май като на Магни...много ме сърбеше ръката за още едно 😉

# 37
Мерси за линка Фенси

абсолютно точен
Вашият Асцендент е:   Лъв   
Вашата Зодия е:         Козирог   
Луната ви се намира в:      Телец   

ето и Китайския зодиак по години -

Какво мислите за цветовата тенденция за годината ?

https://newsroom.pinterest.com/en-gb/news/from-cool-blue-to-pers … interest-palette/

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 08:33 от pinko

# 38
  • Sofia
На хороскопи не вярвам, в зодиите на 50%, т.е. като предположат 100 неща за теб , поне част ще съвпаднат. Joy
В обкръжението ми присъстват много водолеи и близнаци. Харесвам веселия им оптимистичен характер, съчетан с любознателност. Покрай тях гледам по-леко на живота. Те как понасят скорпиона не знам. Joy

# 39
  • Бургас
Уасаби и сливата бих ги носила, даже сливата доста ме влече напоследък.

Малко да пофилософствам Satisfied
Скрит текст:
Астрологията е сериозно знание от древността, не е за забавление и насяване на страх както се използва напоследък.Който се е задълбочавал знае. Всичко в живота е повтаряемост и цикли, движение по спирала.Всичко ново е добре познато старо, но в нов вариант.Енергии влияят върху нас и в този смисъл времето от годината, в което си се родил формира базови характеристики, но от там нататък има много фактори, които моделират нашата индивидуалност.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 09:43 от Галчудо

# 40
  • При децата ми
Много хубаво начало на темата! Simple Smile

Скорпион с Асцендент Козирог съм.
Както се казва в една стара приказка: Зодиите се делят на Скорпион и ухапани от Скорпиони! Smile Това, разбира се, в кръга на шегата!
Астрологията ми е страст от няколко години. Вярвам в архетипа на зодиите. С удоволствие чета материали и литература по темата. Разбира се от проверени и препоръчани автори. Често отгатвам зодията или Асцендента на хората. Харесвам лъвовете и като цяло харесвам огнените зодии и тези с огнени лични планети. В тях има "огън" и страст. Лъвовете, които познавам ме зареждат с позитивизъм, който на мен много ми липсва! Satisfied Покрай тях се научих да гледам на живота по-ведро и оптимистично! Както казва дъщеря ми/Лъв/: "На кого се метнах толкова позитивна!" Smile Сина ми е Везни с Асцедент и Луна в Скорпион. Любов и интуиция от пръв поглед! Heart Макар и да съм воден знак раците и рибите не са ми много на сърце. Това, донякъде си обяснявам с петте планети в Скорпион, които имам. Smile Интересни са ми хората с Луна в Скорпион. Вътрешни борби, противоречия, абе, тегава работа! Smile Две от най-близките ми приятелки са скорпиони.
Галчудо, съгласна съм. Чета те и в астрологичните теми. Simple Smile

Хубав и успешен месец, момичета! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 11:06 от Hrispa76

# 41
  • Русе
Дева с асцендент Телец съм аз. В обкръжението ми присъстват лъвове и козирози и едно малко телче. От време на време поглеждам хороскопите, но дотам.
Изгледах ревюто и аз Света, интересно е.
Магни не видях.

# 42
  • В полите на Пирин планина
Интригуващо начало на темата. Аз съм Овен, с асцедент Козирог - рогато от класа. 😁
Странно или не, най-добрите ми приятели са Овнета, с изключение на един, който е Водолей.
Вярвам в някаква степен на зодиите, но по-всеобхватно погледнато, като философия.

# 43
  • тук-там
За астрологията не мога да се изкажа, тъй като не съм се интересувала достатъчно. Човек следва да знае, за да изкаже мнение.
Лека-полека се подобрявам след тежък грип (поне се надявам) и извадих новите дрехи:

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 15:18 от mtz

# 44
Интересена е темата. Така приемам зодиите, като интересна тема на разговор, особено когато събеседникът е малко познат. Обикновено разчупва ледовете и за вярващи и за невярващи. Иначе моите са Овен и асцедент Лъв.

mtz чудесно изглеждаш

Доста пропуснах от предишната темата...

Общи условия

Активация на акаунт