🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 22 008
  • 265
  •   12
Отговори
# 240
Синчето също бая време си отходи с такива ленти. Бяха го научили как да си ги слага, всяка сутрин се облепваше.

Сиска, дано намерите оптималното за нейния случай решение. 🤗

# 241
Наде, страхотна си, пу- пу!

# 242
Моят невролог ми постави диагноза синдром на карпалния канал.
Предлагат ми операция, но аз първо ще пробвам с акупунктура или електроакупунктура.
Отделно си ходя по рехабилитации през 3-4 месеца заради други проблеми.

# 243
  • тук-там
Марджи, потърси второ мнение. В Бг няма добри невролози, а и тази диагноза е много трики.

# 244
Наде, супер си, показвай  си тялото, то е за показване!( не съм видяла поста, беше ми избягал)

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 10:18 от ДХ3

# 245
  • тук-там
И аз на бях видяла Надето! Респект!
Сега пък Деси не намирам по екип Sad
Така е от тел.

# 246
А, МТЗ, махнах снимката, то беше
преди няколко дни.
Кой знае и аз колко поста съм
изпуснала.

# 247
Наде, продължавай в същия дух...топ си!

# 248
Марджи, потърси второ мнение. В Бг няма добри невролози, а и тази диагноза е много трики.
Ако се направи еег, не е трики изобщо. Рязаха ми и двете ръце, бременна в шести месец. Затова така сигурно се изказвам 😂

# 249
  • Виена
Аз да споделя нещо красиво и да изместя фокуса;)

# 250
Ако се направи еег, не е трики изобщо. Рязаха ми и двете ръце, бременна в шести месец. Затова така сигурно се изказвам 😂

Cristi, пиша ти ЛС, за да не се разводнява тема, която е за стил и красота.
Балът с маски на Бомболино е много интересен, с пищни костюми и перуки.
Така съм се изкушавала да пробвам с подобно косище на главата, надали ще мога да я държа изправена.

# 251
Привет, прекрасни!
Част от карнавалните шествия и ние хванахме в Братислава. Имаше кокили и кукери досущ като нашите, но аз правих видеоклипове и нямам снимки да онагледя. Но пък да ви кажа, че се влюбих в този малък, спокоен и много гостоприемен град.
Скрит текст:
Уви мечето се оказа недостатъчно да ме стопли - изнежила ме е малтийската зима.

Добре че все пак изрових едни стари ръкавици, порядъчно заваляни, но спасиха отчасти горките ми ръце. Но коминчето погълнах за минутки. Ужасно ми хареса.

Както и местно, много меко бренди. Изсипах го в чаша с лате. 😀

Храната се оказа страхотна за вълчата ми порода.
Това колянце полях с чудна словашка бира.

В момента съм във Виена. И честно страшно е красива, но не е моята. Обаче за нея ще се включа по-късно защото ММ рожденик вече се сърди за вниманието ми.

# 252
  • София
Аз харесвам много Амстердам, много е носталгичен. И Женева, но тя е брутално скъпа (и Амстердам също).

# 253
Жив и здрав да е, Магни.Виена е прелестна, да.
Аз днес:

# 254
  • Виена
Първото посещение на Виена не бива да е през февруари, толкова е сиво... След карнавала днес тук ми се струва по-сиво от всякога. За да има нещо цветно купих в лилаво това.

Общи условия

Активация на акаунт