Vessi78 честито първо зъбче
Нека има най - чаровната и блестяща усмивка и с нея да разбива младежите като порасне.За спането - Веско го къпем към 22 - 22,30, яде и заспива веднага(е почти винаги
), буди се към 4 - 5 сутринта за ядене, по - точно почва да мрънка и сигурно ако му дам биба ще заспи без да яде, но тъй като се кърмим мисля, че и за мене по-добре нощното хранене. Сутрин към 6 - 7 се буди за смяна на памперса и хранене и после спиме докъм 9 - 10 сутринта.Да споделя един проблем - от около месец човечето непрекъснато е с някакви пъпчици около устата, които в един момент се разпрострират по бузите и към слепоочията. Мажа ги с пиоктанин и спирт и завехват, но не се скриват напълно, а след известно време пак се активизират. Според доки не било проблем, ама на мен ми е проблем като му видя така обрината муцунката. Някой друг да има такъв проблем

За пижамите - след баня винаги го обличам с блузка и ритенки, които са за домашна употреба и тъй като вече се излиза през деня и се сменят с по - хубави дрешки, май се превръщат в пижамки

А аз да попитам вие слагате ли мъниците полу легнали?Дребния много обича да стои така-почти седнал,защото се разглежда и му е интересно и мълчи така.
Пожелавам ти много здраве,късмет и обич
Аз като почти единствен новак и смотанка по природа искам да питам нещо всички януарски мами
Една моя приятелка от априлския форум каза,че си организирали общ купон,нещо като един голям рожден ден в някакво малко,уютно хотелче във Велико Търново. Що да не вземем и ние да ги закараме бебоците някъде за ден-два барабар с татковците
Приятен,весел и усмихнат ден на всички ви
Чао.