Мама по МОЛ-овете митка,ЯНУАРЧЕТО във кенгурото ритка !!!

• 11 777
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН VALERIA  newsm51

Vessi78 честито първо зъбче  tooth Нека има най - чаровната и блестяща усмивка и с нея да разбива младежите като порасне.

За спането - Веско го къпем към 22 - 22,30, яде и заспива веднага(е почти винаги  Crazy), буди се към 4 - 5 сутринта за ядене, по - точно почва да мрънка и сигурно ако му дам биба ще заспи без да яде, но тъй като се кърмим мисля, че и за мене по-добре нощното хранене. Сутрин към 6 - 7 се буди за смяна на памперса и хранене и после спиме докъм 9 - 10 сутринта.

Да споделя един проблем - от около месец човечето непрекъснато е с някакви пъпчици около устата, които в един момент се разпрострират по бузите и към слепоочията. Мажа ги с пиоктанин и спирт и завехват, но не се скриват напълно, а след известно време пак се активизират. Според доки не било проблем, ама на мен ми е проблем като му видя така обрината муцунката. Някой друг да има такъв проблем  newsm78

За пижамите - след баня винаги го обличам с блузка и ритенки, които са за домашна употреба и тъй като вече се излиза през деня и се сменят с по - хубави дрешки, май се превръщат в пижамки Grinning

# 46
Честит рожден ден на Валерия! Да си жива и здрава и безкрайно щастлива newsm51 newsm67 baloni

Манана да не са пъпчицете от лигите? Евангелина откакто се лигави повече и откакто си смуче яростно пълците около устата й има съвсеееееееем мънички пъпчици.

# 47
За пижамите - след баня винаги го обличам с блузка и ритенки, които са за домашна употреба и тъй като вече се излиза през деня и се сменят с по - хубави дрешки, май се превръщат в пижамки Grinning

И ние отдавна спим с ританки и ризка-още от първия ден,а сега за домашни одежди са му ританките,а навън е фешън мъж  newsm35  А аз да попитам вие слагате ли мъниците полу легнали?Дребния много обича да стои така-почти седнал,защото се разглежда и му е интересно и мълчи така.

bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВАЛЕРИЯ.Много здраве,спокойствие и горещи нощи с любимия.  luvbed

# 48
Честит Рожден Ден и от мен Tada Пожелавам ти много здраве,късмет и обич Flowers Four Leaf Clover Two Hearts Аз като почти единствен новак и смотанка по природа искам да питам нещо всички януарски мами Simple Smile Една моя приятелка от априлския форум каза,че си организирали общ купон,нещо като един голям рожден ден в някакво малко,уютно хотелче във Велико Търново. Що да не вземем и ние да ги закараме бебоците някъде за ден-два барабар с татковците newsm78 С баткото пътувахме много,а сега нещо сме се разплули,та така може би да живнем малко  dancing Приятен,весел и усмихнат ден на всички ви  bouquet

# 49
Честит рожден ден на Валерия!  bouquet

Вики я къпя в 20 часа, обличам я с пижама, храня я, малко я нося докато затвори очи и й слегне храната и я оставям в леглото с бибата, само ходя от време на време да я давам, защото като заспи я изплюва и после се размърдва, търси си я.
Да ви се похваля вече 5 вечер не я храня през нощта, буди се, но я приспивам с бибата, понякога поплаква ако вече се е разбудила, но ако успея да я хвана докато е още спяща изобщо не я взимам от леглото. Надявам се скоро да спре изобщо да се буди. И първото ни хранене за деня е в 6 или 7 зависи кога се събуди.

Хайде лек ден, а аз да уча, че нищо не знам, а утре съм на изпит.  Blush Чао.

# 50
 mimi_81,още не слагам мъника полуседнал сам,но често го държа подмищниците в полуправо-полуседнало положение.Много му харесва!Вече разправях,че като е буден и се е наиграл с играчките си,изобщо не иска да стои легналГолям проблем настава,ако сме навън.
  Някъде из форумите прочетох,че към 4 месец,вече може да се слагат в количка под наклон 30 градуса.

# 51
  • София
ЧРД, Валерия! Да си жива, здрава и много обичана!   bouquet

Саша, изтрий си кеша на Експлоръра и ще ти се оправи проблема!

Галина, стискам палци за изпита!

# 52
mimi_81,още не слагам мъника полуседнал сам,но често го държа подмищниците в полуправо-полуседнало положение.Много му харесва!Вече разправях,че като е буден и се е наиграл с играчките си,изобщо не иска да стои легналГолям проблем настава,ако сме навън.
  Някъде из форумите прочетох,че към 4 месец,вече може да се слагат в количка под наклон 30 градуса.

Аз от няколко дни го слагам на второто ниво на количката и той се разглеждаааа  Rolling Eyes  И при нас е проблем като сме навън - след ядене пощърява и пищи ,не иска в количката,а да го нося и да се разглежда.Два дни подред се прибрахме на бургия-той в едната ръка,а количката празна. #Cussing out

# 53

Аз от няколко дни го слагам на второто ниво на количката и той се разглеждаааа  Rolling Eyes  И при нас е проблем като сме навън - след ядене пощърява и пищи ,не иска в количката,а да го нося и да се разглежда.Два дни подред се прибрахме на бургия-той в едната ръка,а количката празна. #Cussing out
  ето ти една темичка по въпроса.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184539.0

# 54
Аз й вдигнах малко шезлонга още на 3 месеца, а сега се набира, все едно коремни преси прави, а като ме хване за пръстите се изправя в седнало положение без проблем и пищи от кеф и се смее. В количката легнала пощурява, така че и там вдигнах на 30 градуса.

# 55
Качих малко снимки на Ники. Laughing

# 56
Забравих да питам- вашите мъници откриха ли ръцете си? Моя само си ги лапа и не ги е видял още. Не е ли време вече?

# 57
vesni  Айа само ги следа и понякога удря играчките си,но мисля,4е не е умишлено, и аз се питам кога ли ще хваща съзнателно предмети?

# 58
  • София
Да се поФаля - беба е 6.650/61см

За крема - педито препоръча по-дебели сенки, с кремове да не експериментирам, заради чувствителната ни кожа. Посочи ми една марка, ама ще си помисля дали ще я купя /първо ще потърся още инфо/.

Ним, точно след почистване на кеша се получи проблема.

# 59
vesni  Айа само ги следа и понякога удря играчките си,но мисля,4е не е умишлено, и аз се питам кога ли ще хваща съзнателно предмети?
  съвсем скоро Peace

Общи условия

Активация на акаунт