Какъв крем за лице използвате? – 26

• 23 966
  • 177
  •   1
Отговори
# 165
Аз намерих друг. Ако има и двата, или ако някой знае каква е разликата, да сподели, моля!

# 166
Може и така да изглежда, моят е със същия състав. Но не е постоянен асортимент.

# 167
Явно затова не съм го виждала. Ще потърся, може да са останали бройки. Моят е ужасно скъп и ще е чудесно, ако мога да го сменя.

# 168
  • Димитровград
В Лидл Димитровград го има серумът, звънете на националния телефон и поискайте да ви препратят във филиал до вас.

# 169
Благодаря, ще опитам.

# 170
  • Варна
Този серум получих днес https://cdn.ozone.bg/media/catalog/product/cache/1/image/800x996 … f50--30-ml-30.jpg
"инфлуенсвана" от тик ток Simple Smile си го поръчах
Предишният ми пак на Авен - https://www.ozone.bg/product/avene-sun-slantsezashtiten-fluid-pr … eene-spf50-40-ml/ някак сякаш много бързо свърши. Сега проверявах - 4 месеца, но ми хареса. Струва ми се добре повлия на кожата ми(суха към смесена) и не я омазнява.

# 171
Някой ползвал ли е този крем: La Roche-Posay Anthelios UVAIR Слънцезащитен тониран серум за лице SPF50+ и голяма ли е разликата между светлия и тъмния нюанс?

# 172
  • Велико Търново
Някой ползвал ли е този крем: La Roche-Posay Anthelios UVAIR Слънцезащитен тониран серум за лице SPF50+ и голяма ли е разликата между светлия и тъмния нюанс?

Заповядай:hibiscus:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 173
Благодаря, Сиска! А къде има тестери и може да се пробва, това в магазин ли е?

# 174
  • Велико Търново
Благодаря, Сиска! А къде има тестери и може да се пробва, това в магазин ли е?

Би трябвало да има по аптеките.В нашите вериги има на тъмния и на нормалния.
Дори съм нагласила на една потребителка тестери на други продукти, но като съм по 12 часа на работа и няма кога да ги изпратя.

# 175
То изобщо през кожата си “влизат” всички съставки в тялото, не знам защо само Пез краката ви притеснява… Кожата е най-големият ни орган и през нея преминават всички чудесии, с които се мажем. Ако не беше така и лекарства за мазане нямаше да има (например магнезий гел за бързо освобождаване на крампи).

Не знам защо решихте, че само през краката ме притеснява. Тук става въпрос за крем с изтекъл срок, който е ясно, че няма да се маже на лицето и като компромис за да не се изхвърля продукта - на краката.

# 176
Аз съм в търсене на дневен крем - силно хидратиращ и лек -
много доволна бях от https://drvaneska.bg/product/intenzivno-hidratirasth-krem-hyal-ceutic/ но все така ми се искаше да пробвам нещо друго.
Много гледах продуктите на Колагена и поръчах кутията на Кибрит Simple Smile

# 177
И аз взех кутията на Колагена. И ББ крема взех още не съм го пробвала. Ако ми харесат продуктите ще мина на тях, отдавнс съм ги набелязала

Общи условия

Активация на акаунт