Какъв крем за лице използвате? – 26

• 39 217
  • 430
  •   2
Отговори
# 420
Благодаря за препоръките, Сиска. Аз също не ползвам сапун, не помня от колко години. Ползвала съм олиа за къпане на Ла рош и Авен, ще видя и това на Юриаж.

И последно да не забравяме, че кожата ни е най-големия орган и не заслужава подценяване.

Това го осъзнах, когато преди 8 години почина майка и и получих от стрес всевъзможни кожни проблеми. А както знаете, те лесно се придобиват, но трудно се отървава човек от тях. Някои боря все още, с променлив успех. Та, оттогава много внимавам какво слагам на кожата си.

# 421
Връщам се на 07.09 Сиска!
Тялото и аз мия с дермо аптечна козметика, на Авен душ гела, на SV,R,  измивното на Юсерин, на Мустела душ гела не ми допадна..!
Най любим ми е тоя

# 422
  • Велико Търново
Няма и да ти допадне, той е направен за бебешка и детска кожа.

# 423
Няма и да ти допадне, той е направен за бебешка и детска кожа.

Тази мома в аптеката ми го препоръча...😡

# 424
Аз ползвам това за тяло и кожата става копринена…всяка сутрин нанасям. Не съм пробвала олио за тяло, по-добре ли е от душ гел ?

# 425
  • Велико Търново
По обогатено е, пробвай-ще ти хареса.Коприненият лосион е много приятен, но пак не е за много сухи кожи.

# 426
  • Шоплука
Уреаж ползвам и аз , А-Дерма също , Синята Нивея също
Скрит текст:
Измивният интим не влиза във вагината, та да я изсушава - той се ползва главно за подмиване на д - и  п -
Явно говорим за различни неща, ако говорите за интимен душ на вагината - това е друго.

# 427
На мен кожата след лазерната епилация ми стана хубава. Затвориха се порите, стана гладка и така още повече ми дойде мерака да я поддържам. Ще си купя утре олио. Някакви препоръки ?
Chuby кое олио на Cocosolis ползваш ?

# 428
  • Велико Търново
Уреаж ползвам и аз , А-Дерма също , Синята Нивея също
Скрит текст:
Измивният интим не влиза във вагината, та да я изсушава - той се ползва главно за подмиване на д - и  п -
Явно говорим за различни неща, ако говорите за интимен душ на вагината - това е друго.

За еднакви неща говорим, но явно не се разбираме.Аз говоря за външна интимна лигавица.

На мен кожата след лазерната епилация ми стана хубава. Затвориха се порите, стана гладка и така още повече ми дойде мерака да я поддържам. Ще си купя утре олио. Някакви препоръки ?

Което е в промоция.
Ксемоз, Атодерм, Ксеракалм, Липикар, Екзомега.Само на SVR не съм ползвала, но казват, че е хубаво.

# 429
Това тествам в момента. Все още нямам впечатления освен от пановете за и и, които горещо препоръчвам.

# 430
Какво е олиото на Cocosolis, от което си доволна ?
Пяната за лице като измивен продукт е най-доброто за сутрешна грижа за измиване при нормална към суха кожа.
Какъвто и продукт да вземете от бюджетен / Билка/ по висок клас Герлен, ще ви върши идеална работа. Пяни съм ползвала всякакви, нямам забележки към нито една.
Лятото с роза, понеже розата почиства в голяма дълбочина, през другата част от годината - да не е роза.

За Ливадата не бих се изказвала така, аз самата преди да ползвам бранда ми се струваше много скъп, но полека лека се зарибих от по-евтините продукти, та така до скъпите. Един крем, колкото една скъпа чанта, пък ми прави лицето ултра добро - аз съм вманячена по темата.
Последно ползвам това от там La Prairie Skin Caviar Eye Essence 15 ml, еми няма по-добра околоочна грижа, а съм пробвала абсолютно всичко включ. продуктите на La Mer за околоочна грижа.

За тялото съм съгласна с Pippi_ - кожата става все по-суха с годините.
Лично аз съм най-доволна от олиата за тяло, на първо място Cocosolis

Общи условия

Активация на акаунт