Какъв крем за лице използвате? – 26

• 42 454
  • 475
  •   1
Отговори
# 465
  • Шоплука
Всичко, което мажа на лицето, мажа и на шията.
Не съм купувала , мислех, но не купих продукт конкретно за шията. А вече си трябва определено. Споделете ако имате фаворити.

# 466
Всичко, което мажа на лицето, мажа и на шията.
Не съм купувала , мислех, но не купих продукт конкретно за шията. А вече си трябва определено. Споделете ако имате фаворити.
И аз чакам....Grinning

# 467
за шия и деколте писах по-назад за крема на Сисли за шия и деколте.
Кожата там няма много какво да я изпълва и мисля че трябва повече грижи.
Са, не че няма да стигнем до врат на костенурка, но поне да забавим малко 😁

# 468
за шия и деколте писах по-назад за крема на Сисли за шия и деколте.
Кожата там няма много какво да я изпълва и мисля че трябва повече грижи.
Са, не че няма да стигнем до врат на костенурка, но поне да забавим малко 😁
Ал, видях го Kissing Heart и твоят имам предвид, ако имаш на лесно някъде на сносна цена пращай линк моля! Heart

# 469
  • Шоплука
От Сисли съм си купувала няколко неща и до момента не съм попадала на нещо да ми падне шапката, този бранд е разочарование за мен.
Видях в Нотино, че имат цяла секция за шия и деколте - мисля, че за тази област серумите са най-добрата идея.

# 470
Сисли имат изключителни продукти за коса, крема за шия е номер едно плюс една маска за лице с която човек светва дори и да е убит от умора.

Мими, следя за намаления и обичайно предколедно Дъглас правят 25% намаления и тогава купувам

# 471
Сисли имат изключителни продукти за коса, крема за шия е номер едно плюс една маска за лице с която човек светва дори и да е убит от умора.

Мими, следя за намаления и обичайно предколедно Дъглас правят 25% намаления и тогава купувам

Би ли споделила коя маска за лице имаш предвид?

# 472
  • Шоплука
Моите най-добри маски за лице без съмнение са корейските, който слагам докато лежа във ваната.
АИ дай я таяз маска на Сисли, може да съм я пропуснала.

# 473
Тази е маската, ползвам я привечер като съм изкарала  тежък ден и преди събитие, че не върви да ходя като претрепана от умора и малко сън.
Лицето светва и сваля години.

https://douglas.bg/sisley-black-rose-cream-mask-022058

За корейските маски и марки си нямам идея кое и как работи

# 474
  • Шоплука
Докато гледах маската на АИ, ми попадна това и го поръчах. На сляпо, тази козметика не съм я ползвала.
Някой с отзиви? Добри цени, пак швейцарска ...каквато швейцарска козметика да съм ползвала, не съм имала проблем.

# 475
  • София
Много е добра марката. Ако харесваш La mer, и това ще ти хареса. Аз лично имам добри впечатления и от двете. Швейцарски са (не че това има значение в случая Simple Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт