Какъв крем за лице използвате? – 26

• 48 812
  • 570
  •   3
Отговори
# 555
От къде си купувате Skincode за шия, никъде не го намирам…

# 556
Моля ви, препоръчайте ми крем за лице със щадящ състав  за млада жена  на 21 , с нежна и суха кожа.

# 557
Apivita beelicious, синият хидратиращ. Цялата серия е разкошна според мен.

# 558
Apivita beelicious, синият хидратиращ. Цялата серия е разкошна според мен.
Подкрепям, идеален за млада кожа, лек, с естествени съставки...препоръчала съм го на дъщеря ми, много е доволна!
Прополисът е запазената марка на Apivita—той има мощни антибактериални и антиоксидантни свойства. В тази формула  обикновената вода е заменена  с инфузия от дива шипка, което прави основата на крема богата на витамин C и полифеноли. Това предпазва младата кожа от преждевременно стареене, причинено от мръсен въздух, градски смог и синя светлина от екрани.

# 559
  • на последния етаж
Препоръчвам този, дъщеря ми го ползва (със суха и чувствителна кожа е), заедно с тонера и ампулата.

# 560
Ако не ползва слънцезащита, може да вземете със спф.

# 561
  • При децата ми
Имате ли впечатления дали е сменена опаковката и формулата на този крем?

# 562
Моля ви, препоръчайте ми крем за лице със щадящ състав  за млада жена  на 21 , с нежна и суха кожа.
Лиерак, хзидратиращото гелче. Прави кожата много хубава и не предизвиква раздразнения

# 563
Момичета, моля препоръчайте ми крем за 65 годишната ми майка..Предния крем, който бях купила е този, но е почти свършил.

# 564
  • Велико Търново
Неовадиол пост менопауза на Виши или Нуксурианс на Нюкс, това от аптечната козметика.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 06:43 от siska79

# 565
Сиска, благодаря ❤ Никога не съм ползвала продукти на Нукс, но ще питам в аптеката кой да избера. Ще разгледам и за моята кожа, но аз след този Lierac, който ми препоръчахте направо си умирам от кеф когато съм с него..

# 566
  • Велико Търново
В такъв случай може да вземеш Лифт интеграл на Лиерак за майка ти-много хубав крем.

# 567
Благодаря ви за отговорите, скъпи Майки!

# 568
  • Велико Търново
Имате ли впечатления дали е сменена опаковката и формулата на този крем?

Сменена формула и опаковка.

# 569
В такъв случай може да вземеш Лифт интеграл на Лиерак за майка ти-много хубав крем.
Сис, по добре ли е от серията Премиум, май за стягане Ингеграл е по хубав!

Общи условия

Активация на акаунт