Какъв крем за лице използвате? – 26

• 52 130
  • 615
  •   2
Отговори
# 585
  • При децата ми
Имате ли впечатления дали е сменена опаковката и формулата на този крем?

Сменена формула и опаковка.

Благодаря! Имате ли впечатления дали към по-добро е сменена формулата или точно обратното? Кремът много ми хареса, както и този измиващ гел за лице на "Нюкс":

Чуден е измиващия гел! Почиства идеално грим, аромата е много хубав и деликатен! С две думи: Много ми харесва! Фаворит ми е!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 10:39 от Hrispa76

# 586
  • Велико Търново
Трябва да се пробва.Аз лично не мога да се ангажирам да отговоря.

# 587
  • София
Дами, за колко време изхабявате цялата опаковка крем за лице от 50 мл? Питам, тъй като от разговори с приятелки оставам с впечатление, че аз прекалявам с количеството и бързо ми свършва. Те казват, че слагат колкото едно грахово зърно, но не е ли малко това?

# 588
  • Шоплука
Зависи си първо колко продукта ползваш.
Ако ползваш като мен първо лосион, после серум и после крем - може и да е ок. Зависи от големината на лицето, дали го нанасяш на шията ...Някои, за да си пазят скъпият крем го мажат само на проблемните зони.
За мен също толкова е малко.

# 589
Около 3 месеца

# 590
Аз използвам няколко крема едноврменно и ми стига 50 мл за около година.
Околоочен, за шия и деколте, а за зимните месеци и когато съм си вкъщи идползвам друг крем, а не този, щойто обикновено слагам да под грим.
Но, принципно за един крем наистина си трябва едно грахово зърво. Ако е нужно повече, значи ви трябва друг крем, който да задоволява изискванията на кожата ви с това количество.

# 591
Аз мацам доволно, минавам и шията задължително. Слънцезащита най-бързо заминава, там слагам наистина обилно количество, по няколко пъти на ден.
Ползвам няколко едновременно, защото и вечер редувам азелаинова киселина, Себула серума, нощен крем на Колагена.
 През деня понякога слагам и серум. Всичко зависи от детето, понякога мажа само слънцезащита и приключвам.

# 592
По едно грахово зърно, особено нощните...!

# 593
Грахово зърно и на мен ми се струва малко. Аз цапвам по малко повече, зависи и колко суха усещам кожата си. По принцип редувам 2 нощни крема, за да не привиква кожата. Двата ги изхабява за около 4-5 месеца може би.

# 594
За избистряне на тена, кремът за лице с какви съставки е добре да бъде ? Благодаря

Витамин С за изравняване на тена и по - сияйна кожа. Дано съм разбрала въпросът ви правилно Simple Smile

# 595
Аз изхабявам един крем за месец и половина, два - лице, шия и деколте, мажа много, кожата ми е суха.

# 596
Някой беше препоръчал един крем на биотен, ама не помня кой беше. Този 4д глоу ли беше, спомня ли си някой?

# 597
Здравейте, момичета!

Имам нужда от помощ при избирането на хубава хидратираща, по-скоро нощна грижа.
Напоследък съм със суха и опъната кожа, очевидно със смяната на сезона, кожата ми реагира.
Като добавка съм и с чувствителна кожа, с тенденция към себореен дерматит, но за там крем имам.
Най-доволна съм от следните кремове - La-roche posey cicaplast Baume5,  Eucerine, Weleda - Skin food
 Aderma Dermalibour+ Barrier, Avene -отново бариерните им и хидратиращият тоник на Labcare.
Искам да сменя посоката, чудя се маслен серум с някакъв хидратиращ крем или ще стане тежко... През деня, не обичам да ми мазнее лицето, използвам тонер, слънцезащита и лек крем. Не обичам гел консистенции. Фен съм на дермокозметиката, от корейската също имам позитивни наблюдения, но не забелязвам някакъв уау ефект, освен естествено, че няма да се изрина.
На 36 г. съм. Simple Smile))

Малко хаотично нахврълях, но очаквам препоръки, ако имате. Simple Smile)

ПС. Като серуми -  изпозлвала съм Вит. Ц за избистряне на тена, отвреме наврееме азелаинова киселина и най-много де що пептиди и серамиди има. Но наистина не виждам някакво сияние xD, може да съм станала и скептична x)

Последна редакция: ср, 07 окт 2026, 16:20 от PavsAnt

# 598
  • гр.Пловдив
Здравейте, момичета!

Имам нужда от помощ при избирането на хубава хидратираща, по-скоро нощна грижа.
Напоследък съм със суха и опъната кожа, очевидно със смяната на сезона, кожата ми реагира.
Като добавка съм и с чувствителна кожа, с тенденция към себореен дерматит, но за там крем имам.
Най-доволна съм от следните кремове - La-roche posey cicaplast Baume5,  Eucerine, Weleda - Skin food
 Aderma Dermalibour+ Barrier, Avene -отново бариерните им и хидратиращият тоник на Labcare.
Искам да сменя посоката, чудя се маслен серум с някакъв хидратиращ крем или ще стане тежко... През деня, не обичам да ми мазнее лицето, използвам тонер, слънцезащита и лек крем. Не обичам гел консистенции. Фен съм на дермокозметиката, от корейската също имам позитивни наблюдения, но не забелязвам някакъв уау ефект, освен естествено, че няма да се изрина.
На 36 г. съм. Simple Smile))

Малко хаотично нахврълях, но очаквам препоръки, ако имате. Simple Smile)

ПС. Като серуми -  изпозлвала съм Вит. Ц за избистряне на тена, отвреме наврееме азелаинова киселина и най-много де що пептиди и серамиди има. Но наистина не виждам някакво сияние xD, може да съм станала и скептична x)

Щом е суха и опъната не би трябвало да "мазнее" дори и при високо хидратиращи кремове.Аз препоръчвам този

С висок рейтинг е ,ползвала съм само подарено ми тестерче,за мен е божествен,но аз съм с комбинирана към мазна кожа

# 599
Може да мазнее ако е силно дехидратирана и се ползват неподходящи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт