Жена ми си има любовник

• 2 628
  • 90
  •   17
Отговори
# 45
Смятам, че жената, която изневерява, наказва мъжа с това.

# 46
Да бе ... те прелюбодейците така във вайбър си пишат ..
"Хакнах и телефона и намерих скрит/ таен чат, заключен с друга парола. Отне ми два дни да хакна паролата на чата ..."

Да, да ... и един мармот завива ... ските

Мармотите дето завиват са си само в твоята глава.
Тъпо или не, това се случва. Вайбър има опция за скрити чатове с парола и хората я използват. И да, баш за такива неща.

Ами явно ти знаеш само за вайбър, но и WhatsApp, месинджър и т.н. имат скрити и тайни чатове. И не разбирам какво ми обясняваш, че има скрити чатове. Има, да! И не може някой да цъка и ОП разкодирал паролите! Много е наивно да се вярва на такива писанки.
Да, много уместно е как видиш ли 2 дни е имал досъп до телефона и!

# 47
Ама телефонът ѝ трябва ли физически да е у него 2 дена или той нацелва паролите - 2 броя, от разстояние?

Ами не е незначително това с паролите. На мен ми е интересно.
Щом са му трябвали 2 дни - вероятно е имал достъп до телефона за няколко часа и методът е налучкване на комбинация от числа. ИмАл е късмет.

# 48
Да бе ... те прелюбодейците така във вайбър си пишат ..
Ще се учудиш колко небрежни има.

И още една вметка за неспособността на автора да взима житейски решения - ами той това прави. Никой не е компютър, който решава в пълна изолация. Допитването до непознати за сверяване на часовника или дори ако е само да изпусне малко пара е част от процеса. Да вземем решение след съвет - пак е наше решение дали да отхвърлим или дадем тежест на съвета. Не можеш да избягаш от себе си.

Иначе и аз чакам бай Иван парнаджията да пусне тема как е забил кака милионерка и се чуди дали да я напусне след като я хваща на калъп с Енрике Иглесиас или да преглътне в името на вечната любов, ама засега това се предлага в менюто.

# 49
Ама телефонът ѝ трябва ли физически да е у него 2 дена или той нацелва паролите - 2 броя, от разстояние?

Ами не е незначително това с паролите. На мен ми е интересно.
Щом са му трябвали 2 дни - вероятно е имал достъп до телефона за няколко часа и методът е налучкване на комбинация от числа. ИмАл е късмет.

Ами да, аз точно това пиша. Да нацелиш парола е късмет и не те прави “хакер” 😂😂 но ме развесели автора, браво

# 50
Ами да, аз точно това пиша. Да нацелиш парола е късмет и не те прави “хакер” 😂😂 но ме развесели автора, браво
Късметът помага на умните, нали знаеш. За късмета с паролите - на телефон обикновено са 4 цифри.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 00:10 от biborana

# 51
Дай й шанс. Но първо поговорете. Жените често бъркат секс с любов. Ти не я изкъртваше от секс, нали?

Всички други мисли ги заключваш, решавате да рестартирате. Пробвате с много секс и много внимание от твоя страна без да се връщате на епизода с другия мъж. На панделка ще се вържеш, ако я искаш. И понеже е почти сигурно, че ще го вадиш този "негодник" напред до откат... Може и да не стане.

Аз съм разведена, но на 30-35 бях най-пожар. И някой уморен, пресметлив, дебнещ мъж беше последното, което исках. А той ме третираше като нещо средно между майка му, прислужница, финансов партньор, досадната семейна притурка. Никой не го признава, но е почти закон в тази възраст с дете. А жените точно тогава са с най-високо либидо, а мъжете им "правят някакъв бизнес" и са изнервени. Мъжете се скатават като чичовци, жените си намират тръпка, ако могат.

Седнете, поговорете и се опитай да я преоткриеш като умна, красива, достойна, секси и майка на децата ти. Ако не можеш, пак поговорете и ако не ти отърва - тръгваш. Всички "ще я съсипя", "ще й взема децата", " ще й покажа аз кой командва" са смешни напъни.

Сексът най-често е любов в главата на една жена. Обикновено компенсира липса на любов с партньора си. Не драматизирай толкова. Не е рядкост. Накарай я да се чувства желана, обичана.

Егото го гълташ и работиш ти към нея, а не очакваш тя да се извинява, оправдава, страда.

# 52
  • ES
Е, какво се хванахте всички с това хакерство, налучкал е човека паролата все пак живеят толкова години - я ще рождена дата на някое от децата, я нейната, я пък датата на бракосъчетанието 😂

# 53
То така става, много секс и внимание като знаеш как друг я е порил мощно докато си се скъсвал от работа и грижи. Аи за***би.
Иначе и на мен ми идва твърде идеален и шаблонно описание, не че такъв сценарий не е срещан често. Хакването на телефона не е нещо чудо невиждано, достатъчно е да се вгледа да забележи патърна или пък да налучка паролата, не всеки си прави пароли от рода на Jks87)*!^s6H2

# 54
Само така става да си я върнеш. Порил я друг? Да си я порил ти. Работа и грижи имат всички. Намираш време и хъс да я пориш ти. И я караш да се чувства най-най. Красива, единствена, сексапилна, нужна. После работиш. И после натякваш.

С телефоните е смешно и ненужно. На една жена й личи, ако искаш да го видиш.

# 55
  • Down south
На хакването на телефона ме загуби тоз шеф- готвач- чистач- детегледач- предприемач и майка!
До утре, най-много вдругиден, трябва да пусне "новини" как е разрешил проблемите си, възоснова на написаното от съфорумките. А може и направо нова тема.

# 56
Егото го гълташ и работиш ти към нея, а не очакваш тя да се извинява, оправдава, страда.
Малко е късно той да се държи като виновен и да я омилостивява. Това можеше да стане, ако примерно той е бил пълно дърво и тя сяда да поговори с него как я кара да се чувства като част от мебелировката. (Което впрочем може и да е станало, но да не му изнася да напише.) Та да вземе да се сапикяса той, да се стресне, че я губи, че ще стане нещо такова, пък да се коригира. Ама така при свършен факт...Как да стане, хем на заден план ти идва да се разведеш (щом го обмисля), хем отиваш и си нежен и имате втори меден месец. Мандалото е хлопнало, човекът органично иска да се разделят и някой да го побутне отвън. Което пък е абсурд, нормални хора да кажат с лека ръка развеждай се на човек с малки деца и искаща да си запази брака жена. Ще мине време ще претръпне или пък няма, а дотогава му остава само да разтоварва психиката си в емпатията на публиката (всеки мъж си мисли, че ще я намери в женски форум, докато сам не пропише в такъв).

# 57
Авторе, на твое място бих се развела по най-бързия начин и бих настоявала за споделено родителство, така че никой да не дължи издръжка на другия. Една седмица при майката, една седмица при теб. Хем няма да плащаш, хем ще разполагаш с времето си, когато не са при теб.

Изневярата е едно от нещата, които аз по никакъв начин не бих могла да преглътна. Дори ме учудват хора, които дават втори-трети-пети шансове. Хората не се променят и ако сега й се размине развода, след известно време драмата ще се повтори. Колеги под път и над път. Както Манди Бо каза, простиш ли й, ще те намрази. А ти как ще я гледаш и ще си лягаш с нея не мога и да си представя даже.
Прекратявай тази сапунка и си уреждай живота без нея.

# 58
Авторът пише, че мислел за развод още преди да разбере за любовника, явно и жена му не е била особено щастлива с него. И сега се сетил ама що така... Ами ти като не си Ореш нивата, ще я оре някой друг...

# 59
  • SF
Да се развеждат и да се приключва. Чак толкова планове точка едно - ще живея у нас, точка 2 - ще плащам 500 лева издръжка, точка 3 всяка седмица ще ги водя на кино и обяд, което ще ми е още 500 лева... Няма нужда. Ще се наместят нещата някак си. И любовницата ще трябва да се стегне и да поеме повече слугински задължения, да се научи да вари супички и т.н.
Като има кой да носи и да меси, се е възползвала, като няма кой, няма да яде толкова месено и сама ще си го носи. Много майки и тук във форума си гледат двете деца някак. Нито им спят в училище, нито са спрени от училище. Справят се някак. И бащи разведени има. Ще си намери нова жена и щом е толкова добре уреден, ще стане бързо и лесно. Така и още деца могат да се родят. Нека има деца!

Общи условия

Активация на акаунт