Жена ми си има любовник

• 3 390
  • 118
  •   12
Отговори
# 105
Има жени ,използвачки,както и мъже такива Щом печели по - малко ,си е уредила сигурност и удобство .Ако е истинска историята ,най - добре е да се разделите Няма как да ви пречи да виждате децата  Всичко друго е фалш,нещастие и загубено време Подобен тип жени не искат да се  разделят ,защото искат да си запазят удобството - хем сигурност ,хем да използва двама : единия за пари ,другия за емоции ,а може и трети някой ден Егоистки

# 106
Сигурно е трито, Дорис. И мен ми се губят тези 3 деца.
Авторът, ако изобщо е реален човек, смятам, че е зле със секса. От тези е дето смятат, че като изсипят чувала с парата и се включат с пералнята, и всичко е топ.
Една жена изневерява за отмъщение, ако има всичко останало – когато и ако мъжът ѝ я приема за дамаска.

# 107
20 + години и три деца не и е бил толкова зле секса явно. По скоро нормално с времето е намалял и е станал нвприоритетен. Обаче това важи и в двете посоки - ако авторът си хване женена колежка за страстен секс няма да кажем на жена му, че тя е яиновна и бързо да разнообрази секса. Защото не го разбира и вече не му е интересна.

Жената си е поела риска, хванали са я. Сега остава достойно да се разреши ситуацията. Аз не знам и брачен консултант какво помага в случая, то вече нещата са станали. Сега дали ще лепи счупеното, авторът сам трябва да си реши. Даже не е спешно, може да даде шанс, пък като види, че не може,да се разделят.

Но това е една от ония кукички с един пост и няма смисъл да се хабим.

# 108
А, няма! Често точно това се казва, че жената е виновна за рогата си.
Интересно, за 20 години тя изглежда три деца, докато той прави кариера, но той обмислял развод. Изневярата идва дюшеш, ще му е лесно да се отърве от нея.

# 109
Счупено е всичко, доверието е загубено.
Ако ще и 20 деца да е отгледала, а той да се е издигнал до генерален директор, изневярата е изневяра.
Всеки път, когато тя излиза или се бави да се прибере, той ще се чувства ужасно.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:07 от Tina*

# 110
  • Далечният изток
Има хора, които успяват да простят изневяра, други не могат. Авторът да реши за себе си от кои е и да действа.

# 111
Дорис, не внимаваш.
след раждането на най-малкото ни дете (4г),
Осигурил съм семейството си със голям апаратамент в хубав квартал, закупен изцяло с мои трудови доходи, автомобили, плащам за частните училища и заниманята на децата и т.н.
Училища (множествено число) и занималня (ед.ч) - децата са поне 3!
Заедно са от студентски години, т.е. 20+ години - тамън време за 3 деца, 2 по-големи (на училище) и 1 в ДГ.

Да, поне 3 са децата. Според написаното няма как да са по-малко от три. Просто я пощадих жената с предположението, че са "само" три.

# 112
Такива герои започват да наказват децата ‘заради майка ти’. След развода внезапно заспазват буквата на решението и издръжката до стотинка. Тези занимални и училища ще останат в историята.

# 113
Аз пък да ви кажа, не е болка за умиране, че си го е сложила някъде. Лошото е, че са я хванали. Щом е хваната не е много умна. А щом не умна животът с нея няма да е много баш, но пък кой му е виновен като е избирал да е мислил.

# 114
Аз пък да ви кажа, не е болка за умиране, че си го е сложила някъде. Лошото е, че са я хванали. Щом е хваната не е много умна. А щом не умна животът с нея няма да е много баш, но пък кой му е виновен като е избирал да е мислил.
Човек оглупява като се влюби, което значи, че възприема другия за нещо повече от вибратор.

# 115
  • София
Ама, какво го жалите, нали искал да се развежда?
Жената го е изпреварила Laughing

# 116
Човек оглупява като се влюби, което значи, че възприема другия за нещо повече от вибратор.

Какви оглупявания след 20 години брак бре Тина, не пишем за друсащи хормони 15 години тийнове.
Омръзнали са си отдавна, чичакът с кариерата, дето е и топ домакиня според сторито, разбрал, че жена му забърсала друг ... Вие хора с 20 годишен брак познавате ли? Щото изобщо не ги бръсне другият къде си го слага, освен да са платени сметките, оправени децата и опъната къщата и манджа да има.
Олисял чичи, дето чурката вече сдава багажа къде ще ходи да търси истинската любов?
Аз не знам кой ше се прежали с някоя след три деца дето прилича на чучело да се мандръса, като има доста повече матерЯл, ма аре ... да кажем още някой по-залухан от нейният.
Че като я напусне, тя на още повече ще седне от един дето я е хванал ...тогаз по-щастлив ще бъде?
Истината друзя е друга - 20 годишен брак не го събаря едно е*ане. Ако падне тая кула, много, много други драми има.
Използвачка ... дето му родила 3 деца ... които не е раждал три деца, да не обяснява ... смехории
Чичака да си наляга парцалите и да си оправя къщата, щото иначе ...

Цукало, легло, перчем окапал,
ковчек, поп и гроб и няма по нататък.

# 117
Тези грозни и цинични умозаключения кому са нужни?

# 118
Ако това е "жалене" не искам да знам какво е хейт.

Общи условия

Активация на акаунт