Жена ми си има любовник

• 4 352
  • 134
  •   8
Отговори
# 105
Има жени ,използвачки,както и мъже такива Щом печели по - малко ,си е уредила сигурност и удобство .Ако е истинска историята ,най - добре е да се разделите Няма как да ви пречи да виждате децата  Всичко друго е фалш,нещастие и загубено време Подобен тип жени не искат да се  разделят ,защото искат да си запазят удобството - хем сигурност ,хем да използва двама : единия за пари ,другия за емоции ,а може и трети някой ден Егоистки

# 106
Сигурно е трито, Дорис. И мен ми се губят тези 3 деца.
Авторът, ако изобщо е реален човек, смятам, че е зле със секса. От тези е дето смятат, че като изсипят чувала с парата и се включат с пералнята, и всичко е топ.
Една жена изневерява за отмъщение, ако има всичко останало – когато и ако мъжът ѝ я приема за дамаска.

# 107
20 + години и три деца не и е бил толкова зле секса явно. По скоро нормално с времето е намалял и е станал нвприоритетен. Обаче това важи и в двете посоки - ако авторът си хване женена колежка за страстен секс няма да кажем на жена му, че тя е яиновна и бързо да разнообрази секса. Защото не го разбира и вече не му е интересна.

Жената си е поела риска, хванали са я. Сега остава достойно да се разреши ситуацията. Аз не знам и брачен консултант какво помага в случая, то вече нещата са станали. Сега дали ще лепи счупеното, авторът сам трябва да си реши. Даже не е спешно, може да даде шанс, пък като види, че не може,да се разделят.

Но това е една от ония кукички с един пост и няма смисъл да се хабим.

# 108
А, няма! Често точно това се казва, че жената е виновна за рогата си.
Интересно, за 20 години тя изглежда три деца, докато той прави кариера, но той обмислял развод. Изневярата идва дюшеш, ще му е лесно да се отърве от нея.

# 109
Счупено е всичко, доверието е загубено.
Ако ще и 20 деца да е отгледала, а той да се е издигнал до генерален директор, изневярата е изневяра.
Всеки път, когато тя излиза или се бави да се прибере, той ще се чувства ужасно.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:07 от Tina*

# 110
  • Далечният изток
Има хора, които успяват да простят изневяра, други не могат. Авторът да реши за себе си от кои е и да действа.

# 111
Дорис, не внимаваш.
след раждането на най-малкото ни дете (4г),
Осигурил съм семейството си със голям апаратамент в хубав квартал, закупен изцяло с мои трудови доходи, автомобили, плащам за частните училища и заниманята на децата и т.н.
Училища (множествено число) и занималня (ед.ч) - децата са поне 3!
Заедно са от студентски години, т.е. 20+ години - тамън време за 3 деца, 2 по-големи (на училище) и 1 в ДГ.

Да, поне 3 са децата. Според написаното няма как да са по-малко от три. Просто я пощадих жената с предположението, че са "само" три.

# 112
Такива герои започват да наказват децата ‘заради майка ти’. След развода внезапно заспазват буквата на решението и издръжката до стотинка. Тези занимални и училища ще останат в историята.

# 113
Аз пък да ви кажа, не е болка за умиране, че си го е сложила някъде. Лошото е, че са я хванали. Щом е хваната не е много умна. А щом не умна животът с нея няма да е много баш, но пък кой му е виновен като е избирал да е мислил.

# 114
Аз пък да ви кажа, не е болка за умиране, че си го е сложила някъде. Лошото е, че са я хванали. Щом е хваната не е много умна. А щом не умна животът с нея няма да е много баш, но пък кой му е виновен като е избирал да е мислил.
Човек оглупява като се влюби, което значи, че възприема другия за нещо повече от вибратор.

# 115
  • София
Ама, какво го жалите, нали искал да се развежда?
Жената го е изпреварила Laughing

# 116
Здравейте!
Ако темата е реална и нещата в действителност стоят по описания начин, наистина недоумявам как жени, които имат добри съпрузи, биха ги предали при възможност. Моногамна личност съм, но това не обещава, че партньорът отсреща разбира връзките по същия начин. Не бих простила ако съм на ваше място, но съм била в брак с алкохолно зависим, в който мъжът ми изневеряваше и упражняваше насилие, и бе въпрос на време да го напусна - т.е. да го накарам да си тръгне, защото живееше доста удобно на гърба на другите. С години избрах да бъда сама, докато не срещна мъж с моите разбирания, ценности и уважение към партньора.
Забелязала съм, че във връзките, винаги единият е по-емоционално свързан и обича повече, а другият се възползва от обстоятелствата и разчита, че винаги ще му се прощава всичко. С времето човек се научава да цени себе си и допустимите граници, които е редно да се уважават. Ако не, прав път на всеки да живее както иска и да го търпи който иска.
Не ние сме хората, които да ви дават съвет, защото темата е доста деликатна, но ако има разбирателство между вас и останете заради децата, предполагам тази горчивина ще ви тежи постоянно и ще премисляте думите, които сте прочели. Това може да доведе до озлобяване към вашата партньорка. Тя е в положение на хванатия изневеряващ и ако не бе хваната, може би това щеше да продължи зад гърба ви.
Хората сме различни и ако за мен да ми се присмиват зад гърба от действията на мъжа до мен, е нещо недопустимо, то за други е нещо незначително и в рамките на нормалното - да освежат брака си, да внесат нов нюанс, та дори заздравявали връзките си. (това наистина не го разбирам). За мен всяко желание да бъде оправдана изневярата, е вид манипулация, защото ако човек не бъде хванат, то той ще продължи докато може да го прави. Ако някой не му е приятно с другия, може да го коментира и да вземат двама открито решение как ще продължат - заедно или по отделно.
Тъй като имате дечица и едното е малко, бъдете открит с жената до себе си, но спокоен. Преценете вие как се чувствате и дали бихте могли да живеете нормално след случилото се. Ако изберете развод, коментирайте  с жена си да направите най-доброто за децата, защото те нямат вина за грешките на родителите си. Обичайте ги, давайте им любов, грижи, разбиране, топлина и всичко, което можете да им дадете като любящи родители. Това е най-важното в случая.
Пожелавам да успеете да се справите по най-добрия начин за всички с тази ситуация, в която сте изпаднали!

# 117
40+  не са младежи, това е ясно, но много от тях изглеждат изключително добре. По мои лични наблюдения - мъжете, поради някаква причина, от симпатяги или откровени смотаняци на 30, след 40-те направо си разцъфтяват визуално. Говоря за тези в моето обкръжение, за у вашето си няма как да знам.
Жените също не отстъпват, повечето ми приятелки изглеждат уникално яко на 40+, като и тук бих отбелязала, че някои дори по-добре от преди 5-6-10 г.

# 118
Според мен разводът е най- правилното решение. Отвратително е не че жена ти ти изневерява, а че ти печелиш 5 пъти повече, издържаш семейството, а тя се подиграва с теб. Значи едновременно си използван и служиш за подигравка.

# 119
Според мен разводът е най- правилното решение. Отвратително е не че жена ти ти изневерява, а че ти печелиш 5 пъти повече, издържаш семейството, а тя се подиграва с теб. Значи едновременно си използван и служиш за подигравка.

Значи може да печели и 10 пъти повече и пак да не става за нищо. Не е печеленето най-важното в един брак по принцип.
Щом си го търси навън, на мъжа и инструмента служи само за украса. Както писа Злодеида лошото е, че са я хванали.
Иначе в подобни ситуации мсеки си решава, но истината е, че развода не оправя нищо.
Обикновенно като мине известно време и жената се загаджи с друг, екс-съпруга се озлобява още повече и в крайна сметка не е постигнал така желаното отмъщение, а често пъти си остава съвсем сам.

Общи условия

Активация на акаунт