Мамник - Тема № 3 🪶

• 18 777
  • 470
  •   7
Отговори
# 465
Меметата с Кюнеца заливат Фейсбук и Инстаграм . 😆

# 466
  • España
“Кюнец-ът”  верно е голямо попадение ! Като се замисля , чисто сценарно,  не беше изчислен добре таймингът , при появата на Мамника и козела по едно и също време  , защото Кюнец определено “открадна шоуто “ .

А Митко на Почекаин “Камба” ли му вика ?! 🤣🤣🤣 Вероятно от  Камен …🥴

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 05:38 от Воден пъпеш

# 467
Ще има още да се обърквате от развръзката и действията. Точно това ми харесваше във книгата, че си мислех, че разгадах историята и хоп - не е така. Юе трябва да се почви и нов персонаж. От сега прочелите коментари има само един близък, но не точен за реалните събития.
За играта на актьорите мога да кажа, че ми допадат, единствено Ръсин не мога да му разбера и Дана - аз сия преставях друга актриса. Така че, чвно проблема е в мен.
Не съм кинокритик, а зрител и като такъв филма ми допада.
Но да си призная честно, понякога не чета много време тук темата, защото ми омръзна от мрънкащи хора, които не харесват филма, не харесват книгата, но продължават да си ги причиняват и спамят темата.

# 468
Преди малко гледах части от епизода отново, за да си обясня за Граматиковия род.
На орнитолога Иво Граматиков баща му се казва Страхил Граматиков. Когато Божана беше при бащата на Анита, там тя го пита за бащата на Иво и той й каза, че и Страхил Граматиков е имал рани по тялото. Когато е при паметника, виждаме имената на миньорите:

Там пише Коста Граматиков, а не Страхил. Коста Граматиков е дядо на Иво и е загинал в мината. А Страхил е баща на Иво.

А, и още нещо. Ако има гледащи сериала в тубата. БНТ свалят епизодите. Явно този епизод ще го има още малко и него ще го свалят скоро.

# 469
Добро разяснение
Ма как добре са направили табелата, даже със соц. символи

# 470
Да. Там пише 1984г. Явно тогава е било срутването в мината. Същата година вражалицата идва във Вракола. Месец - два преди трагичния случай.

Общи условия

Активация на акаунт