Мамник - Тема № 3 🪶

• 18 497
  • 467
  •   11
Отговори
# 450
Аз пък имам още един въпрос, малко със закъснение. Как човек, набучен на метален прът, дори и безсмъртен, успява да стане сам?

# 451
Залагам /не съм чела/,  че Чернев е непризнат син на Несторов 😊

Възможно е, аз не съм чела книгата и се радвам, рязмишлявам си над филма Simple Smile

# 452
Те наистина книгата я взеха само за отправна точка. Би ми се искало да е по книгата, а не по нейни мотиви. Идеята си е доста добра като се абстрахираме от реализацията и на хартия където пресъздаването и куца и все пак .. Иначе ми допада атмосферата в сериала.
Не съм чела книгата ,но тук https://www.scribd.com/document/671594383/%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0% … %BE%D0%B2-4eti-me    когато я прелистих ми се вижда както е сериала.

# 453
  • София
Ако не се лъжа досега думата Мамник в сериала не е употребявана или е, но съм забравил? Simple Smile

# 454
  • Бургас
Мисля, че не е споменавано до момента.

# 455
Залагам /не съм чела/,  че Чернев е непризнат син на Несторов 😊
Дано пак се появи. Много характерен актьор, още не мога да разбера поостарял Овесян-Барбесян ли е, кой е; искам таз муцка с тез облещени очи да продължава да участва

# 456
Меметата са покъртителни Grinning

А пък лично аз не бях виждала първия трейлър на сериала. Е, така се прави! Просто страхотен, защо не може и самия сериал да го направят така??? https://www.facebook.com/share/v/1ZdYkqRAGv/

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 18:29 от Mometo*

# 457
# 458
Мамникът - симпатяга Joy
Страшна работа.
Ама голям сладур значи.
Много му се зарадвах.
А серията - но комент.
Просто не знам какво да кажа. Много зле. Наистина. Няма как да не се изкритикува.
Играта на актьорите продължава да ми харесва.

# 459
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Обобщението ми за епизода: Кюнеца издуха Пилето то се амбицира и разсърдено засвятка с очета. Трудно ми е да определя кой е по-голямо 🌲, грешка плътеник, Лазето или Божка. За този епизод толкоз, чакаме следващия.
Хардкор феновете да не се сърдят.

# 460
  • София
Аз снощи се отнесох в шътане, та го гледах по-късно от 22.40, сама, като послушах Виктор Божинов да го гледам на тъмно - много красиво и по-въздействащо. Не знам каква е техниката на снимане, но е много приятно за разлика от други, при които дразни примигването и присвяткането, смяната на картините и изморява очите и мозъка. 😉

# 461
  • Бургас
Някъде бяха споменали, че е добре да се гледа на тъмно!
Аз така го гледам.

# 462
  • София
Идвам обаче с неприятната вест (за гледащи из чужбина примерно), че в Ютюб-канала на Nobody повече няма да има Пилета и плътеници. Някой го е докладвал и сега - вместо Вракола - вървят Софиянци(те - в повече).

ПП. И за да не го търсите (из "тая черна чужбина", абе чак черна...) - за едно Наздраве! в петъчната (преди почивните дни) вечер - ето ви новият канал, дето може да се изгледа поне 6-ти епизод:
Скрит текст:

!!! десен бутон върху първия ред за гледане в Тубата > и отивате там.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 21:43 от EmBrother

# 463
Добре, тия от БНТ защо не си качват епизодите на сайта и хората спокойно да си ги гледат там?
На други предавания и сериали ги качват.

# 464
  • Бургас
Другите телевизии също си качват филмите и сериалите!
Явно искат първо те да го излъчат официално, да го продадат (ако може) някъде и тогава да го качат на сайта си....

Общи условия

Активация на акаунт