Хайде на театър - №19 🎭

• 5 580
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
И аз успях. Петък13 е кодът.

# 121
buldoka, Албион подходящо ли е за младежи 19-20 годишни? Чудя се дали да взема и за тях билети или да си отидем само по-възрастните - темата ще им бъде ли интересна?

В публиката имаше и младежи около тази възраст, като не съм сигурна колко им е било интересно и до колко са вникнали в безброите теми, които се заягат. Самата пиеса е интересна, но ми се струва, че за да може истински да я усети човек, му е нужен поне някакъв житейски багаж. Може и да бъркам в преценката си, разбира се, не възприемай мнението ми за категорично. Аз лично не съм сигурна, ако бях в налото на моите 20 дали щеше да ми въздейства така. Нооо пък ако младежите ходят повече на театър и драматичните спектакли са им "на сърце" - може и да им хареса. 😊

# 122
buldoka, Албион подходящо ли е за младежи 19-20 годишни? Чудя се дали да взема и за тях билети или да си отидем само по-възрастните - темата ще им бъде ли интересна?

В публиката имаше и младежи около тази възраст, като не съм сигурна колко им е било интересно и до колко са вникнали в безброите теми, които се заягат. Самата пиеса е интересна, но ми се струва, че за да може истински да я усети човек, му е нужен поне някакъв житейски багаж. Може и да бъркам в преценката си, разбира се, не възприемай мнението ми за категорично. Аз лично не съм сигурна, ако бях в налото на моите 20 дали щеше да ми въздейства така. Нооо пък ако младежите ходят повече на театър и драматичните спектакли са им "на сърце" - може и да им хареса. 😊
Здравейте! Следя темата от известно време и реших сега да се включа, понеже съм именно на 19 (20 след 1 месец Wink) и смело мога да заявя, че „Албион“ се превърна в една от най-любимите ми постановки, които съм гледала изобщо! Все още нямам думи да опиша всичко, което изпитах. Със сигурност беше най-красивата постановка, която съм гледала - освен визуално (сценографията ме вдъхнови изключително много сама по себе си), поставя и особено важни и интересни житейски теми, даващи много плод за размисъл. Със сигурност бих я препоръчала на връстниците си, даже обмислям да заведа и колеги от университета да я преживеят. Simple Smile

# 123
Имам купени от преди доста време билети за "Богът на касапницата" и днес се оказа, че на 12.03 няма да съм в София. Обадих се на касата на Народния театър да питам могат ли да ми ги презаверят за друга дата, ама се оказа, че нямат такава практика. Предложиха ми варианта да отида и да ги оставя на касата, а те като/ако ги продадат ще мога да си получа парите.
Та в момента все още имам два свободни билета за "Богът на касапницата", ако някой се интересува.

# 124
  • София
Писах за билетите

# 125
Имаме ли гледал О(б)твързан в Театър Възраждане или съм пропуснала да прочета…? Днес купих за Убийствена комедии и Три сестри, та се чудех и за О(б)твързан, но много ми станаха за февруари и март и се въздържах

# 126
  • София
Недей по-добре - две приятелки го гледаха, казаха, че е много зле - посредствено и пошло. Лично аз им вярвам на оценката, поне с едната доста ходим на театър.

# 127
Недей по-добре - две приятелки го гледаха, казаха, че е много зле - посредствено и пошло. Лично аз им вярвам на оценката, поне с едната доста ходим на театър.

Моя приятелка го гледа и също каза, че било ужасно и да не си губя времето. Щях да се прежаля само заради Свежен, но тя определено ме разубеди. 🤣

# 128
Е аз заради него ( никога не съм го гледала); иначе темата ми се стори достатъчно откачена … Благодаря ви! Интуицията не ме е подвела.

Общи условия

Активация на акаунт