Септемрийчето на дупето си сяда, но в игрите мама трябва да помага

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Честита месечинка на Веси на Мари-анка
Да расте здрава и все така прекрасна малката принцеса за радост на мама и тати!

# 136
  Ето ни пак, тия дни форумчето нещо е в намален състав... ясноооо всички са на купон някъде Laughing
Нашата нощ беше пълна със събуждане, но май му беше топло, а пък на мен така ми се спеше, че исках само да заспи.. как го сложих снощи, той заспа по блуза , голи кълки и чорапи, както играеше на спалнята и не се събуди до 10 ч. и аз реших да не го будя за къпане и приспиване и само го преместих в неговото креватче, ама освен чувала му сложих и одеяло щото му бяха голи краката, а пък на сутринта установих, че целия е потен и сигурно за това така се е будил... ама и аз съм... боди, блуза с дълъг ръкав, чорапи, чувал и одеяло.. абе това не е най страшното, най- накрая падна от спалнята.. как го казах, тука леглото не е високо, а на 20 см е и кошарата от тези преносимите и той падайки се подпря на платнената кошара и само се изтърси, почти не плака, май повече се уплаши, но аз си казах " е хайде - падна", абе разтреперих се , но дано това да му е падането...
  С кръста съм малко по добре, пак ме боли ,но се движа свободно... Sladur4e*2 е права онзи ден ходих с една къса тениска и гол кръст, това допълнително сигурно е помогнало..
  Мари_анка, стига сте боледували, направо не ти завиждам, аз много искам децата ми да имат малка разлика, ама това с разболяването е неизбежно май - от едното на другото и обратно.. дано бързо да се оправя ВЕсито и честита ви месечинка, да е здрава ... това е най-важното.. знаеш ли аз какво поръчах на Лаци преди време като имаше хрема, братовчедка ми го ползва и ми го препоръча горещо, това е сонда за сополи, която се вкл в прахосмукачката Shocked не се стресирай напълно безопасно е и е специално за малки деца, даже се ползва от новородено, изсмуква сополите и улеснява дишането на детето, тъй като то само не може да си издуха носа.. ето това е http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_80&products_id=1960 предполагам , че ако го поръчаш сега ще пристигне като Веси вече е добре, но го имай предвид за друг път много добре работи..
  Аз днес имам мисия агне в пещ, кой знае какво ще направя, получих инструкции по телефона от свеки за рецепта, дано да има какво да вечеряме хихиих Whistling
   Лаци си спука да мрънка цяла сутрин... ееее
  Йоана77 как мина празника вчера
  Приятен ден на всички, времето при нас не е много хубаво, но дано при вас грее слънце

# 137
Ех колко новинки около вас!!!
Аплодисменти за цикъла Ирини - е иаз се надявам.
Ласи на море? Супер сте!!!
На всички пътуващи весело искарване!!!
Аз бях с буна нощ "  ррррррррр-ррррррррр корем гръб, пълзене  ooooh! зурно зърно ooooh!
и не иска друга храна освен плодчета Crazy
Така смеее
Цунки от нас Hug

# 138
 Покрай мамите, които тръгнаха за морето, получих вдъхновение. Ето моите идеи за нови теми по-нататък:
"Септемвриичето за плаж се стяга, тенът много ще приляга."
"Септемвриичето за плаж се стяга,  под чадъра с мама ще поляга."
 Аз пък отивам на север.

# 139
Здравейте на всички!Значи вчера си останахме в къщи,защото много се бях уморила и нямах сили за нищо.Мъжът ми направи салатка,баща ми направи пържолки и си пийнахме и хапнахме в къщи.За тази вечер сме се организирали да излизаме с приятели на кръчма Mr. Green,така че купона ще е днес,сега отивам малко да подремна с бебоците,че да съм по-свежа довечера,че като изпия едно малко и CrazyАйде лек ден на всички! Hug
П.П.Mari anka,не ми каза по колко лъжици да слагам овесени ядки и само с гореща вода ли се заливат,не се ли варят?Как е Веси? smile3525
О,как щях да забравя да се похваля и Дари има вече зъбче отгоре tooth

# 140
Да ви питам за овесените ядки - в тях има ли глутен? И аз искам да й давам овесени ядки, но ме притеснява глутена.

# 141
Да ви питам за овесените ядки - в тях има ли глутен? И аз искам да й давам овесени ядки, но ме притеснява глутена.
Да има , овеса е с глутен... ориз и царевица са без

# 142
Ееее, пустичко е тук...явно разпускате някъде в почивните дни. Grinning Нашето пътуване се провали, така че този път сме си вкъщи. Mr. Green
Май вече почти всички сте въвели глутена. Дайте рецепта за правене на овесени ядки. Нали може с тях да се въведе глутена?Някой има ли опит по въпроса?

# 143
sladur4e*2, чудесни идеи за заглавия! Браво на теб, много свежарско звучат. Grinning Значи, за марката на овесените ядки ще пиша довечера или утре, защото в момента нямам в наличност у дома. А съм забравила на коя фирма бяха. Crazy
yoana77, приятно изкарване довечера, макар, че май и снощи хубаво сте се забавлявали. Но друго си е човек да отмори малко. Да пийнеш едно и заради мен Mr. Green, че имам нужда. С тези две болни деца у дома е истинска лудница. ooooh! А за овесените ядки, варят се да, нищо, че са от фините (надявам се, че ме разбра за кои ти говорих). А като количество.... newsm78. Знам ли, вие сте двойна доза Laughing А Веси днес е много крива. Сутринта имаше слаба Т, но е много сополива. Дано бързичко оздравява и да се видим в петък.
Ви, можеш спокойно да въведеш глутена с овесени ядки. Рецептата е както за попарката, само вместо хляб, слагаш овесени ядки. И пак обезсолено сиренце, мъничко масло и така.
mama_megie, голям екшън е било при вас днес. Благодаря ти за инфото за сондата. Май и аз ще си поръчам, че и двете кипри едва дишат от сополи. Thinking
Благодаря ви на всички за поздравите днес. Hug
Специални благодарности на alexal за честитката на ЛС. Hug Наистина ме изненада много приятно.
Днес тук е голяма жега. Аз вече се кипря по къс ръкав и по без ръкав Laughing. Малките, нали са болни, не посмях да разхвърля толкова.
Стига съм писала, че Мими ми е обула сабото с високият ток и ще се пребие по стълбите. Отивам да внеса малко ред и дисциплина. Изобщо днес денят ми явно е такъв. Сутринта си казах някои работи на свекървата в очите и сега ми е едно леко... Е, чувствам се малко виновно, но знам, че беше необходимо.

# 144
  • Пловдив
Честита 8-ма месечинка на висе на Марианка, Константин на Леси, Йоан на Коколина, Илияна на Петка, Атанас на Цвети и 7-ма месечинка на Калоян на sleepy!
Рожденичката Веси да оздравява бързо и да расте здрава и послушна!

sladur4e*2, - много отпускарски заглавия, чак ми се приходи на море!
yoana77 - весело прекарване довечера!
Нашата годишнина е на 6 май, а и кума ни е Георги, така че ще вихрим празненство в ресторант с агне и т.н /въпреки че аз тези животни не ги ям/! В сряда започвам да организирам тържеството!  chef

Ние вчера почти цял ден бяхме навън със свекърва ми и да ви се похваля Стенли се люлее сам на люлката - без да му показва никой се хвана отстрани с двете ръце и се заливаше от смях като го люшкахме! Много се забавлявахме с него! Joy
Днес двамата мъже се оправяха до обяд сами, а мен ме оставиха да поспя до 11ч.
Много добре ми се отрази!!!

Приятно прекарване на всички морски мами и бебчета и на всички, които са заминали някъде на почивка!

# 145
Моята минирожденничка пак започна да вдига температура. Този път се уплаших и я заведохме заедно с Мими на лекар в Пловдив. Оказа се, че са се заразили една от друга Confused. И двете са с ларингит, само че при Мими вече отшумява, а при Веси тепърва се вихри Thinking. Изписаха им еднакви лекарства. Малкото ме подлуди днес. Спала е през деня два пъти по 5 мин, един път 10 мин и рекорда беше половин час по обяд Crazy. Крива е и цял ден е в ръцете ми. Момичета, страшно съм уморена. Tired

# 146
Честита 8-ма месечинка на висички на Марианка, Константин на Леси, Йоан на Коколина, Илияна на Петка, Атанас на Цвети и 7-ма месечинка на Калоян на sleepy!
Рожденичката Веси да оздравява бързо и да е много весела и засмяна.
yoana77Честит празник на патерици жела я ви много много любов.Весело иизкарване на празника .

# 147
  • Sofia
Привет от крайдунавска Силистра!
Пиша ви набързо, за да кажа, че пристигнахме при първата баба Simple Smile Али обаче такъв рев му удря тука и само мен търси, дори баща си не признава, а иначе са такава любов заедно Heart Eyes Дано да свикне бързо Sad Няма да мога да се включвам както в София, че връзката е голяма мъка по моите критерии, но ще ви чета.
Лека вечер и спокойна нощ на сладурковците! Слънчеви дни и много разходки  bouquet

# 148
Мари анка, всички сме с теб, стискаме палци Веси да се оправи бързо.

# 149
Мари_анка  Hug с теб сме  Hug  дано Веси бързо се оправи и мама да си почине малко  Hug

Ние се завърнахме от Бузлуджа, изкарахме много добре  Peace Днес ходихме до Дряновския манастир, Светли събра много емоции и изкара страхотно. Спинка през почти целият път, както и аз (на мен ми става лошо на завоите  Crazy ) Ще кача и снимки, ама незнам дали тази вечер, че ми се спи вече  Tired

Много целувки на бебчета и майчета  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт