Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 3 393
  • 95
  •   3
Отговори
# 75
Romance of The Three Kingdoms - може и да го гледам, благодаря за препоръката.
В момента гледам Qin dynasty epic, защото темата за Първия император ме интересува отдавна, гледах някакви документални филми, които бяха отвратително направени и реших да си намеря нещо по-добро. Но още не съм стигнала и средата - има време докато го свърша.
Не харесвам актьора в главната роля. Според мен е дърво и не подхожда на образа.

Скрит текст:
В документалните филми го представят (императора) като абсолютно хахо, прочетох симптомите на системно натравяне с живак и те категорично не са такива. Човекът не става шизофреник, само става по-нервен, параноиден и естествено органите му започват да отказват. Надявам се в сериала да са го представили достоверно.

Епизодите на Колумбо са по час и 40 минути. Поомръзнаха ми по едно време, но после гледах още. Не мисля да гледам продължението от 90-те - изглежда тъпо. Гледах и ревюта с обяснения.
В някои от тези епизоди участват много интересни актьори - като например чичото на Джордж Клуни (който е носител на Оскар, ако помня правилно), майката на Гуинет Полтроу - докато е бременна с нея, Мартин Шийн (бащата на Чарли Шийн) и др.

Аз харесвам дългите епизоди, дори когато гледам Ю туб видеа - по принцип харесвам видеа, които продължават по повече от час (но не винаги ги гледам наведнъж).

# 76
И на мен не ми харесват кратките сезони, може би и заради тях се преориентирах към Ю туб. И при китайските и корейските не харесвам стандартните 16 епизода (за цялата история, не за сезон), затова започнах да си търся исторически сериали, които са с по повече епизоди. Примерно сега гледам един, който май е от миналата година (или поне последната му част е излязла през 25-та) и е 78 епизода. Освен това е скъпа продукция, не е прекалено бутафорен.

Извинявай, обясни ми какво означава "преориентирах към Ю туб"?
Могат да се гледат сериали там ли?
Какво съм пропуснала?

# 77
И аз предпочитам поредици по книги.
Например Department Q , книгите са супер и филмите , поредицата , са супер . 1 филм - 1 книга.
След като четох и гледах - сега като пуснах сериала , където 1 книга е развлечена в няколко серии и ми беше скучно. Не можах да го гледам . Сега получих тип за един сериал, който бил малко от сорта на Kill Mindfully , не че се убиват, но прдставят действието на една техника вготин сериал . Ще го потърся , ще погледна. Ако ми хареса ще пиша.

# 78
Могат да се гледат сериали в Ю туб - примерно, както писах преди, всички серии на Поаро ги има в Ю туб. Някога даже имаше някои от епизодите дублирани на български, но не знам дали още стоят. Аз предпочитам да си гледам на английски.
Гледала съм и цели сезони на други стари сериали в Ю туб. Китайските сериали - дори нови, често се качват за свободно гледане в Ю туб, със или без английски субтитри (естествено - ако са без, не мога да ги гледам, защото не разбирам нищо).

Но имах предвид, че като цяло гледам повече клипове, отколкото телевизия или сериали. Има достатъчно много на документална тематика, пътувания и други, освен традиционните коментарни видеа.

# 79
Аз пак подпитвам - за кой Поаро по-точно става дума? Има няколко. Само ми го споменавате и ми разпалвате любопитството тука 😁

# 80
  • Галифрей
Чудя се кой сериал да гледам? Дайте някакви предложения. Новият Сандокан хубав ли е?

# 81
Мисля, че ставаше дума за този с Дейвид Суше.

А, между другото, миналия месец даваха по едно от БТВ-тата един от филмите с Питър Устинов. Аз съм ги гледала преди (търсих си ги специално), но не очаквах да го пуснат по телевизията.

# 82
Мисля, че ставаше дума за този с Дейвид Суше.
О, тези епизоди съм гледала и то неведнъж. Мислех, че има излязло нещо ново, което съм пропуснала. Суше си остава най-добрият Поаро за мен, и като вид и като актьорска игра.

# 83
  • Галифрей
А знаете ли къде има всичките епизоди на Поаро с Дейвид Сушей с бг аудио? Да е гласа Станислав Пищалов.
Имаше ги ама ги изтриха. В тубата са малко.

# 84
Мини серията River също харесах Simple Smile

Исках да започна Тед Лассо , но ми е платен на прайм. Затова започнах Deep Cover (2025 film)
 и за сега е  готин.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:54 от bella-ciao

# 85
  • Пазарджик/Лондон
Чудя се кой сериал да гледам? Дайте някакви предложения. Новият Сандокан хубав ли е?

На мен ми хареса, красиво направен, хубав каст.

# 86
Heated Rivalry - в началото беше само секс да. но в последните епизоди се разгърна една много красива и истинска любов. Това е романса в основата си. Няма история не бих казала, има история просто историята е тази между двамата главни герои, отношенията им, връзката им, динамиката.  С нищо не е по -различен от стереотипните романси, в които участват мъж и жена с тази разлика, че тук са давма мъже.

Тъкмо щях да пиша за този сериал.
Наистина не е върха на филмовото изкуство(даже много далече),но си е доста пристрастяващ,особено за тийнейджърите.Това ще новото модерно явно.Красиви млади актьори, стават звезди за 1ден. в Канада и Америка.
Лошото е че от както го гледах ,през телефона ,съм”облъчена” от всякъде с него.Основно в инстаграм, тик-ток.

# 87
Добре е Сандокан - малко наивен, но става. Стига да не го развалят с прекалено много любоФ във втори сезон.

# 88
"Сандокан" приключи ли? Не ми се дебнат серии, искам всичко наведнъж.

# 89
  • Berlin
Мислех, че Heated Rivalry е филм някакъв. Иначе по Нетфликс ми излезе един азиатски сериал, който май е същият като Heated Rivalry, ама с фигурно пързаляне.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт