Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 4 135
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
Азиатския е със състезателни танци, аз го изгледах , не ми хареса.  Не е добре направен. Нито танците ми харесаха, нито любовната история. Всичко беше много отгоре отгоре направено.

# 91
  • Berlin
A, може, толкова ми е направил впечатление.

# 92
Първи сезон на Сандокан приключи. Подновен е за втори.

--------------------
Кейти Сегал (Пеги Бънди от Женени с деца) ще играе доктор Куреха в Уан пийс, тя е на 72 години, което отговаря на изискванията за ролята - доктор Куреха е възрастна жена, но млада по дух:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 17:56 от pppqqq

# 93
Първи сезон на Сандокан приключи. Подновен е за втори.

--------------------
Кейти Сегал (Пеги Бънди от Женени с деца) ще играе доктор Куреха в Уан пийс, тя е на 72 години, което отговаря на изискванията за ролята - доктор Куреха е възрастна жена, но млада по дух:
Скрит текст:

Разкошна! Изглежда зашеметяващо тук!

# 94
Тя беше страхотна и в "Синовете на анархията".

# 95
Аз се извинявам за въпроса ми но тук сте доста по запознати замундата е закрита и няма други производни така ли да разбирам?Искам да изтегля игра на синът ми за компютър и незнам от къде моля някой ако знае подобно на з. Да ми пише може и на лично Благодаря ...

# 96
  • Варна
Heated Rivalry - защо я хайпват толкова тази боза? Изключително скучен, никаква история, никаква интрига, абе ужас. Само има много гей секс. Но в наши дни едва ли за някого това е особено ново, интересно или скандално.

Според някакъв клип имало химия между актьорите. Историята била точно по книгата, което не се срещало често в днешно време. Имало добра игра. Като цяло това искали да има в повечето романтични филми и сериали в днешно време.
Аз се чудя дали да го гледам. Ще помисля още.

# 97
Е то хубаво романтика, но не заслужава чак толкова превъзнасяне. Точно от сериалите тип "meh", които гледаш за убиване на времето. Може би аз просто очаквах нещо уау след всичкото хвалене и затова съм разочарована сега Grinning

# 98
  • Галифрей
И аз се чудех дали да го гледам този сериал и не няма. Гледах едно фен клипче, виждах постове, не ме грабват тези двамата. А онзи русият как говори ужас, разбирам, че играе руснак и трябва да е с руски акцент на английски ми звучи много грубо и кринджово. Скучно ми е с тези спортове, сюжета не ме грабва.
Сигурно го харесват заради по еротичните сцени.
Има по хубави сериали с мъжка любов.

# 99
  • Варна
Някой гледа ли ,,Нощният мениджър"С2?
https://www.imdb.com/title/tt1399664/
 Някак незавършен ми се видя...Да чакаме ли С3 скоро?
 Ако искате  леко, ненатоварващо крими, моля ,,The 'Burbs"   
https://www.imdb.com/title/tt33336202/
 Но и тук не разбрах еп.8 последен ли е ...

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 14:10 от Пеева

# 100
  • UK
При нас Нетфликс пуснаха Спешно отделение тази седмица, снощи даже си пуснах еп.1 . Странно е колко време е минало, а го помня все едно вчера съм го гледала.

Изгледах първи сезон на Arctic circle https://m.imdb.com/news/ni65687397/?ref_=tt_nwr_2. Добре почна , интересен сюжет обаче след средата започва да става мудно и малко нелогично. Последните два епизода даже ги превъртях на бързо. Някой дали го е гледал, как са следващите сезони, видях че са общо пет и сега излиза нов.

# 101
  • София
Преди и сега     Sparkling Heart

Скрит текст:

# 102
Хм, като малка си падах по Картър - един от моите звездни кръшове (макар че май харесвах персонажа, не толкова Ноа Уайли) Simple Smile

Днес трябваше да излезе трети епизод на Смърт в рая, но е преместен за понеделник, заради футбол или нещо подобно. Вторият беше много по-интересен от премиерния (самият случай).

# 103
  • София, България
Понеже съм нова в Нетфликс да питам, това че Спешно отделение се е появило в друга държава, означава ли, че ще го пуснат и при нас?
Още един въпрос реално има ли субтитри на български е Нетфликс за някои филми/сериали или изобщо не?

# 104
Сега ми излезе тъжна новина -
Скрит текст:
Джеймс Ван дер Бек (Доусън от Кръгът на Доусън) е починал вчера от рак. Приятелите му са започнали кампания за набиране на средства в помощ на съпругата му и шестте им деца:
https://variety.com/2026/tv/news/james-van-der-beek-gofundme-fam … death-1236660017/

Общи условия

Активация на акаунт