Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 4 295
  • 110
  •   2
Отговори
# 105
  • UK
Много тъжно, толкова млад човек.

Смърт в рая излиза в петък, не в четвъртък. Сега погледнах програмата, няма да го излъчат, но след 21ч ще е качен On demand, незнам ти как го гледаш, но сигурно ще е възможно още в петък да се изгледа.
 Нещо смешно, ние заминаваме за онзи район в края на март, аз исках да видя на Гуадалупе какви резорти има. Малката ми дъшеря се развълнува, тя е голям фен на сериала, а баща и каза " Софийке какво ще правим там, то всеки ден има по някой убит?", а тя му отвръща "А, как всеки ден, само в петък!"

Не съм срещала БГ субтитри в Нетфликс, за Спешно не мига да кажа, дано го пуснат.

# 106
Гледам от торенти, ще проверя утре и в събота, но в случая ще зависи как го гледа ъплоудъра.

# 107
Гледам Grand Hotel. Страхотен!!!! Харесвам испански филми и сериали по принцип:)

# 108
  • Галифрей
Гледам Grand Hotel. Страхотен!!!! Харесвам испански филми и сериали по принцип:)

Един от любимите ми сериали! ❤

# 109
Понеже съм нова в Нетфликс да питам, това че Спешно отделение се е появило в друга държава, означава ли, че ще го пуснат и при нас?
Още един въпрос реално има ли субтитри на български е Нетфликс за някои филми/сериали или изобщо не?

В Нетфликс няма български субтитри и не се очаква да има скоро, явно не сме им интересни като пазар

# 110
Преди години имаше български  субтитри  в нетфликс .. сериала с Кевин Спейси "Къща от карти " го гледах там ,той е политически и тогава бях впечатлена от диалозите и играта на думи в сериала ,не съм толкова добра с английския че точно тези диалози да разбера ...

Общи условия

Активация на акаунт