Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Някой с трансфер на 10ти вече с резултат? Моята дата е 23ти, не смея да направя тест по-рано, просто изпитвам ужас от резултата. Успех на всички чакащи 🌷

Аз също съм за 23ти за кръвен, нямам търпение и вчера си направих 1 тест на престо, но излезе отрицателен 😒

# 166
  • Sofia
Някой с трансфер на 10ти вече с резултат? Моята дата е 23ти, не смея да направя тест по-рано, просто изпитвам ужас от резултата. Успех на всички чакащи 🌷

Аз също съм за 23ти за кръвен, нямам търпение и вчера си направих 1 тест на престо, но излезе отрицателен 😒
Престо не е мерило...На мен също ми излезе отрицателен на 11 ден след инсеминация, ден по-късно на друг тест беше положителен, на същият ден и кръвният беше положителен, за жалост беше биохимична. Ако направиш с друга марка и пак е отрицателен, вероятно трансферът не е успешен. Sad

# 167
И аз съм за 23-ти… утре мисля да пусна на 7ми ден и…каквото такова. Уринарни този път не се престраших да правя, след като последния път ми излезе положителен, а кръвния беше кръгла нула 😳

# 168
Аз правих престо колкото да не е без хич на отстояние от прегнила,който имам да слагам в някакви мини дози, излиза някаква въображаема чертица, но нито й вярвам, нито смея да повярвам. Чинно чакам понеделник и каквото сабя покаже...

# 169
Ето ме и мен отново в тази тема със свито сърце и надежда в душата 🙏

Знаете за моя път до тук - две стимулации, три трансфера - два без имплантация и един със, който завърши с биохимична бременност.
Не чаках дълго, а бързо смених клиниката и направих трета стимулация, този път в МЦ Доверие с д-р Станулов.

Стимулацията беше само с високи дози Мериоферт (375) и за първи път видях Е2 над 1500 (няколко дни преди пункция), нарастваше с 400 дневно, та предполагам, че в деня на пункцията е бил над 2500.
Докарахме го до 8 фоликула --> 7 яйцеклетки --> 4 зрели--> 3 се оплодиха и стигнаха до ден 4, но накрая остана само едно ембрионче на ден 5, което ми върнаха на 18.2 🙏
Днес си видях ембриопротокола - с грейд 4АС е, надявам се, моля се да бъде нашето бъдещо бебе 🙏
В момента съм на много лека терапия, която не ме натоварва психически поне - Утрогестан и Фраксипарин.
Кога ще правя тест и какъв - не съм решила още. След щастието миналия път, когато на ден 6 видях ЧХГ 12, а два дни по-късно 40, после 150.. Сега направо ме е страх да направя тест..
Вярвам, че всичко ще бъде наред този път! Моля се и се надявам от все сърце 💓

# 170
Успех на всички след трансфер! 🍀
Кръвен тест ще покаже и на 7ми ден на 5-дневен, както са писали.
И аз всеки път се изкушавах да правя уринарни преди кръвния и така се разочаровах по 2-3 пъти. На последния имах останала една лентичка и в деня след трансфера я направих за да видя дали се е изчистил овитрела и за да няма какво да ме изкушава в шкафа 😀

# 171
  • Sofia
Успех, момичета!
Която както го чувства да направи. Аз лично на пикливите тестове не вярвам, писала съм го вече, но важното е да го докарате до вързоп.

Последна редакция: сб, 21 фев 2026, 08:48 от kroche

# 172
Si_mo_na, стискам палци и чакаме добри навини!🍀 Бързо сте направили втора стимулация? Колко време мина от последната?

Ето ме и мен отново в тази тема със свито сърце и надежда в душата 🙏

Знаете за моя път до тук - две стимулации, три трансфера - два без имплантация и един със, който завърши с биохимична бременност.
Не чаках дълго, а бързо смених клиниката и направих трета стимулация, този път в МЦ Доверие с д-р Станулов.

Стимулацията беше само с високи дози Мериоферт (375) и за първи път видях Е2 над 1500 (няколко дни преди пункция), нарастваше с 400 дневно, та предполагам, че в деня на пункцията е бил над 2500.
Докарахме го до 8 фоликула --> 7 яйцеклетки --> 4 зрели--> 3 се оплодиха и стигнаха до ден 4, но накрая остана само едно ембрионче на ден 5, което ми върнаха на 18.2 🙏
Днес си видях ембриопротокола - с грейд 4АС е, надявам се, моля се да бъде нашето бъдещо бебе 🙏
В момента съм на много лека терапия, която не ме натоварва психически поне - Утрогестан и Фраксипарин.
Кога ще правя тест и какъв - не съм решила още. След щастието миналия път, когато на ден 6 видях ЧХГ 12, а два дни по-късно 40, после 150.. Сега направо ме е страх да направя тест..
Вярвам, че всичко ще бъде наред този път! Моля се и се надявам от все сърце 💓

# 173
Аз, за съжаление, съм с отрицателен резултат…
Момичета, моля помагайте, защото съм в тотален шок как е възможно - чудя се кое се е объркало, за да няма дори имплантация.

Трансфер 1 - след стимулация, хубави ембриони -> положителен, родено дете
Трансфер 2 - ЗЕТ с хубави ембриони положителен, но в последствие кухо яйце
Трансфер 3 - абсолютно същия като 2 (всички Е са от първата стимулация)

Трансфер 4 - СЕТ след стимулация, лоши ембриони - отрицателен, без имплантация
Трансфер 5 - ЗЕТ с кофти ембриони - отрицателен, без имплантация
Дозите на прогестерон при всички опити са еднакви, добре го усвоявам.

И преди трансфер 6 се започва - биопсия на матката, обливки с лактобацили, офис хистероскопия (първа) с премахване на полип + надраскване, вливка Интралипид преди трансфер
И ето го трансфер 6 - СЕТ, с най-хубавите ембриони, които сме имали до момента (по-добри на външен вид дори от ембриона на сина ми) - отрицателен, дори без имплантация.
Прогестерона ми беше висок след трансфера (не е от това), изследвах го и в деня на тригера - 1.84 nmol/ml, който показва, че лигавицата не е презряла….
Чудя се да не би нещо лигавицата да се е прецакала след стимулацията, док каза, че е ок и не ми изписа естрофем след трансфера.

След първия ми успешен СЕТ помня, че още след пункция слагах естрофем вагинално (за по-добро усвояване), тогава пак бях след силна стимулация, но пък всичко беше успешно.

Не знам какво и с кого да коментирам, знам че някои неща не могат да се обяснят, но аз място не мога да си намеря…..

# 174
Съжалявам. Не пишеш да е правен ПИД. А след историята с кухите яйца звучи важно.

# 175
Не е правен ПИД, да. Но в случая търся причина за липса на имплантация, а там ПИД не играе главна роля - по-скоро нещо в средата не е било ок, чудя се какво

# 176
Липса на имплантация може да има и с перфектна среда ,но лошо качество на ембрионите .
При всичките ми трансфери средата беше идеална . Правила съм биопсии ,огледи и т . Н . Така че най-вероятно проблема е бил в ембрионите . Аз също не съм правила никога ПИД
Не е правен ПИД, да. Но в случая търся причина за липса на имплантация, а там ПИД не играе главна роля - по-скоро нещо в средата не е било ок, чудя се какво

# 177
Avi_, това беше трета за мен стимулация.
Втората беше юли 2025г., а третата сега февруари 2026г.
Първата беше април 2025г.

# 178
Аз също имам три неуспешни ЗЕТ без имплантация с ембриони 4АА и 3АА, уж видимо все хубави, но без ПИД не е гаранция, че са. Проблеми с лигавицата нямам, нито с имунологията, като цяло не се откри причината да няма никаква имплантация. Преди това имам и три инсеминации и общо 4 години естествени редовни опити без забременяване. Четвъртият ми трансфер беше СЕТ от нова стимулация, в нова клиника, не знам даже с каква оценка беше ембриона, но е успешен. Аз мисля, че проблемът е бил в ембрионите от първата стимулация, не са били здрави, въпреки добрата оценка, друга логична причина не виждам. С МФ сме и втория път на мъжа ми му изписаха доста повече неща да пие и съм склонна да вярвам, че това е допринесло.
При вас също има резон да са некачествени ембрионите, предвид че имате бременност още от първия опит и след това още две имплантации. Понякога се имплантират и лоши ембриони, но понякога не се точно заради това.
Аз не съм привърженик на ПИД за всеки, но във вашата ситуация мисля, че е добра опция.

# 179
V_Ss а при вас в какво се е изрязавал мъжкия фактор , ако е удобно да споделиш?

Общи условия

Активация на акаунт