Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Съншайн, от личен опит ти казвам, че не е добре да пада прогестерона, сега да върви 30-25 е ок, но тук е почти наполовина. А пусна ли ЧХГ?

# 211
Ти май беше в Доверие, нали? Задължително се срещнете с главната ембриоложка и се уговорете за следващия път. Носете си всички документи, включително ембриологичните протоколи, не е подготвена с документи Simple Smile Също смятам, че ПИД и ЗЕТ е по-добрият вариант.

Защо мислиш, че е ембрионът? Да не е от средата? Защо са ходили предишните 2 в тръбите? :/ Елиминирани ли са проблеми в матката като фактор? Дано малкият шанс просто да не се е покачило още ЧХГто да проработи…
Заради сраствания в следствие на операции бяха извънматочните. Правихме хистероскопия след втория неуспешен трансфер. Чисто.

Правих и два пъти фертилити тест (веднъж Гарднела и веднъж HHV-6).

Не вярвам, че нещо ще се промени, но продължавам до 26.2 и ще пусна нов тест и спирам тогава лекарствата.
Ще направя среща с ембринолозите, още на 2.3 си записах час и ще видим какво ще кажат и те.
Avi_,

Не сме правили ПИД, защото
1ва стимулация - 0 ембриона на ден 5 (СЕТ на ден 3)
2ра стимулация - 2 ембриона (ден 5 и ден 6) (ЗЕТ И ЗЕТ на ЕЦ)
3та стимулация - 1 ембрион на ден 5 (СЕТ)

Имунологията е ок, хистеро съм правила, но не при Калчев, а на друго място.
Общо взето всичко сме покрили - доктора не ни назначи нищо ново.
Сега ще видим дали ембринолозите имат някакви идеи..

# 212
Здравейте момичета днес ми е 5 ден след трансфер на 2 3 дневни ембриона
Направих пиклив тест знам че е глупост но...... тригера с чхг ми беше на 16.02 от тогава не слагам нищо с чхг .

Отчете на 3 минута

# 213
5ти ден на 3-дневни е много рано. Вероятно е още от тригера, въпреки че е минало бая време. Най-рано 8ми ден кръвен и след това повторение след 48ч. да се види дали расте.

# 214
5ти ден на 3-дневни е много рано. Вероятно е още от тригера, въпреки че е минало бая време. Най-рано 8ми ден кръвен и след това повторение след 48ч. да се види дали расте.
Официалния ми кръвен тест е на 02.03
Благодаря ви 🍀

# 215
Ти май беше в Доверие, нали? Задължително се срещнете с главната ембриоложка и се уговорете за следващия път. Носете си всички документи, включително ембриологичните протоколи, не е подготвена с документи Simple Smile Също смятам, че ПИД и ЗЕТ е по-добрият вариант.

Защо мислиш, че е ембрионът? Да не е от средата? Защо са ходили предишните 2 в тръбите? :/ Елиминирани ли са проблеми в матката като фактор? Дано малкият шанс просто да не се е покачило още ЧХГто да проработи…
Заради сраствания в следствие на операции бяха извънматочните. Правихме хистероскопия след втория неуспешен трансфер. Чисто.

Правих и два пъти фертилити тест (веднъж Гарднела и веднъж HHV-6).

Не вярвам, че нещо ще се промени, но продължавам до 26.2 и ще пусна нов тест и спирам тогава лекарствата.
Ще направя среща с ембринолозите, още на 2.3 си записах час и ще видим какво ще кажат и те.
Avi_,

Не сме правили ПИД, защото
1ва стимулация - 0 ембриона на ден 5 (СЕТ на ден 3)
2ра стимулация - 2 ембриона (ден 5 и ден 6) (ЗЕТ И ЗЕТ на ЕЦ)
3та стимулация - 1 ембрион на ден 5 (СЕТ)

Имунологията е ок, хистеро съм правила, но не при Калчев, а на друго място.
Общо взето всичко сме покрили - доктора не ни назначи нищо ново.
Сега ще видим дали ембринолозите имат някакви идеи..
Да, запазих час още за 2 март. Ще обсъдим всичко и дано имаме повече късмет другия път.

# 216
Както и си знаех още от преди няколко дни, днес теста ми отново показа 0.
Не го изживявам драматично, то човек след няколко неуспеха вече свиква.
Тревожа се единствено, че имаме само още един опит по фонда и нямаме финансова възможност да продължим сами ако се налага след това..
Единственото, което не сме опитвали е да вадим яйцеклетки на ЕЦ и май така ще действаме оттук нататък.

# 217
Симона, може да проверите за финансиране от Общината.

# 218
Здравейте, момичета имам един въпрос миналата седмица ми правиха абразио проба и микробиом излезнаха резултатите излезе ми HHV 6 позитивен някой имаш ли е такова и как се лекува ? Тази седмица ще ходя при доктора на да съм подготвена

# 219
Може да бъркам HHV 6 и 7, но май 6 е масова находка (аз също го имам). Сякаш много жени забременяват с него и не пречи особено. Лекува се с Валтрекс, при Калчев 2 поредни курса през 10тина дни, но сякаш рядко успява да се излекува според малкото жени, които правят контрола. Аз го лекувах, не правих контрола, имах успешен трансфер след това.

# 220
Благодаря много 🙏 аз четих е е човешки папилома вирус и пречи на имплантацията и има често аборти има и който забременяват но или не износват децата до край или децата имат проблем ! Дано всичко в наред благодаря отново 😊

# 221
Сега си изрових изследването. Hhv7 е било моето. Нека се изкаже някой с 6.

# 222
Хубаво е да го излещувате, но лечението е бавно, общо взето трябва да си вдигнете имунитета. Не знам, дали е свързано с забременяване, но при нас лекаря настоя първо да се лекуваме. Също така при наличието му не е желателно естествено раждане, защото се предова на бебето.

# 223
Предполагам има значение къде е. Ако е в матката, а не във влагалището, то си е при бебето.

# 224
Да това няма общо с естественото раждане защото е в матка така че не смятам ме това е от значение четох един доктор пише че се лекува с антибиотик и е добре да е преди бременност за да не се случват аборти

Общи условия

Активация на акаунт