СНБМ - инициативи - 9 част

• 12 422
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
19ч какъвто и ден да е за мен срещата остава мисия невъзможна...

# 91
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Aми да направим срещата по-късно тогава - например към 8 или в почивен ден.
На мен в 7 също ми е невъзможно защото майка ми е до 7,30 на работа и затова идвам към 8.
нека всеки си каже кога му е най-удобно или поне горе-долу удобно и ще го нагодим някак.

съжалявам, че не се включвам, но от няколко дни съм с температура, а от вчера така ме боли стомаха, че основно лежа и се гърча.

# 92
  • На края на вселената!
За срещата какво ще кажете за понеделник или вторник 20ч, или в събота или неделя към 17ч. На мен ми се струва, че за уикенда няма да можем да се организираме.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 14:21 от Томасе

# 93
# 94
За уикенда съм за среща следобяд. Преди обяд съм на работа.

# 95
  • На края на вселената!
Утре е четвъртък. Ще има ли чат среща в 19ч?

# 96
     Честит рожден ден и от мен  Simple Smile
     Малките бяха известно време болни и не ми оставаше време да се включвам. Съжалявам че изпуснах срещата и едва сега успях да прочета нещата за кръглата маса. Незнам с какво бих могла да помогна, предполагам че вече сте обсъдили повечето въпроси.. Моля пишете с какво бих могла да бъда от полза и какво остава да се свърши.

Лили, честито на патерица и от мен  bouquet

Да си жива и здрава, обичана мама и още по-обичана и щастлива съпруга Wink

Айла, ще имаме нужда от помощта ти, по-специално за клипа, който искаме да снимаме за кръглата маса. Мислехме да снимаме теб с децата и мен с децата, а ако  намерим майка на тризнаци, която да е готова да се включи ще е супер. Става въпрос за разходка с децата, за да се види какво е да ги разходиш в центъра /да речем/, където колите са окопирали всичко, също подлези, градски транспорт и във вашата поликлиника евентуално /ако трябва да ги качваш на вторли етаж, да речем. По този въпрос ще говоря и с нашия доктор да видим дали ще може/.

Мими, за тризнаците това е супер новина, исакме я за клипа, питай я дали и тя иска Praynig

Предполагам, че снимките ще отнемат един ден, като ще си напаснем с теб програмата, за да видим коя ще снима сутринта и коя следобяд.

Също така смятаме да снимаме как пазаруваме за децата, ти за по-малките, аз за по-големи и за кое стигат 180-те лв майчинство и в друга количка нещата, които остават да се купят , за да се изкара месеца. тук трябва да говорим с някой магазин, в който има всичко - от пюрета и памперси, до дрехи и играчки. Чудя се дали в Хиполенд продават пюрета, някой знае ли? Предполагам, че щом имаме вече контакт с тях, ще ни позволят да снимаме.

Днес говорих с моя приятелка, която е работила в БНТ и каза, че може да ни осигури участие в сутрешния блок на канал 1, ако я предупредим 1 седмица предварително.

Също така каза, че в клипа не трябва да присъстват марки и имена на фирми, защото от БНТ специално ще откажат да излъчат клипа. Предполагам и другите телевизии също.

Предложи да говори с нейни колеги, за да видим каква оферта ще ни дадат за изработване на клипа, като мнението й е, че ще ни трябва задължително режисьор.

Междувременно говорих и с мой приятел за оферта /споменах на срещата/, офертата е за 650 лв, ако ние си го режисираме, а те снимат, монтират и т.н. Снимки - 1 ден макс, като каза, че цената е еднаква, независимо дали е 1 клип или 100. Как ви се струва? Според приятелката ми въобще не е скъпо Thinking

Ради, дано ти мине бързо Hug

Хриси, пиши кога ще ти е удобно да се видим с Джонгова, тя настояваше да се видим и да го обсъдим Praynig И срещата с ФРГИ от колко беше в понеделник ooooh! ? Много съм зле с паметта напоследък ooooh!

Доли, отчета в министерството кога ще ти е удобно да го предадеш?

Аз в събота и неделя ще прегледам нещата за големия проект в пощата и ще пиша повече.

Лека вечер  bouquet

# 97
  • София
   За среща ще ми е по-удобно и на мен през уикенда или наистина късно вечерта ако е през седмицата.
   Мишленце за клип, малко ми е неудобно да участвам. Хич не се харесвам как изглеждам на снимки или на клипчета.  Embarassed А за покупките ще трябва малко да дадете инфо защото аз наистина освен за дрехи почти за нищо не давам пари... Все още ги кърмя и почти не ядат пюрета, памперси също не ползваме много.

# 98
Момичета, за среща затова ви казах да дадете предложения, явно вечер не е удобно за много от вас.
Аз за уикенда мога в събота, по което и време да е.
Ако искате утре на чата да се уточним.
Предложете всички час и място. Времето май ще е хубаво та може и на открито.
Кали, срещата в понеделник е в 15 часа.
Кали, не знам за цената на клипа, дали не е много  Thinking Нямаме още никакъв бюджет  Rolling Eyes
За магазин, в Хит например има всичко - памперси, пюрета, каши, козметика.  Peace
За среща с Джонгова трябва да се чуем с теб, вече ми е много трудно излизането, баба ми ще я оперират и другата седмица ще търчи по изследвания и въобще не знам кога ще мога да оставям Алекс.  Sad

Раде, оправяй се   bouquet

aila, не се прави на срамежлива  Laughing И аз не се харесвам на снимки, ама това е положението  Wink

Мими, това което ти е казала ПР-ката за пресконференции и комисиите по принцип е така. Но първо е много рано за пресконференции, няма как да знаем дали ще има тогава. А за заседанията, те комисиите си имат редовни заседения всяка седмица следобяд. Все някоя от тях ще има. Това на Комисията по труда и социалната политика, която основно ни касае е в сряда, тоест не е на 19-ти  Peace

# 99
Кали, срещата в понеделник е в 15 часа.
Кали, не знам за цената на клипа, дали не е много  Thinking Нямаме още никакъв бюджет  Rolling Eyes
За магазин, в Хит например има всичко - памперси, пюрета, каши, козметика.  Peace
За среща с Джонгова трябва да се чуем с теб, вече ми е много трудно излизането, баба ми ще я оперират и другата седмица ще търчи по изследвания и въобще не знам кога ще мога да оставям Алекс.  Sad

Хриси, в понеделник така или иначе ще го оставяш Алекс на някой, ако решиш може да съчетаем двете неща, виж дали ще ти е удобно!

За цената и на мен ми се стори висока, но ще бъде направено професионално, а все повече започвам да си мисля, че ни трябва наистина нещо добре направено, а не любителски. Щом искаме да се показва по телевизията, не можем да се излагаме с любителско клипче Rolling Eyes Плюс това никога не съм монтирала нищо /е, само веднъж едно клипче за България, но то не се брои - само пейзажи бяха/, с програмата сама не съм работила и честно казано не знам как ще се сравя.

Доли трябва да каже другите неща колко ще струват и да видим дали ще можем да се вместим.

Другото което исках да обсъдим е евентуално дали Ренци да не дойде до София за снимките , ако има възможност за 1 ден, нали е режисьор. Всъщност като си помисля 2 дни ще трябва да са, защото ще има и монтаж след снимките, а режисьора трябва да присъства. Ренци, моля те, кажи дали ще ти бъде възможно Praynig

Има и друг вариант - да си направим снимки, които да прожектираме на слайд шот, но пък няма да е толкова въздействащо и според мен ще се загуби ефекта.

Ще трябва да говорим със собственика на магазина предварително, за да даде съгласието си.

Мислех си, че ако снимаме в един магазин храните и памперсите, а няма дрехи и обувки, можем да говорим с 2 магазина за различните неща , като във втория само да покажем какви са цените на дрехи и обувки и съответно умножени по 2 какво се получава.

Мими, дано майката на тризнаците да се навие да я снимаме Praynig

# 100
Чудя се дали в Хиполенд продават пюрета, някой знае ли? Предполагам, че щом имаме вече контакт с тях, ще ни позволят да снимаме.

Храни и памперси  не се продават в Хиполенд, но иначе дрехи, обувки, играчки, колички и всякакви аксесоари има!

# 101
Доли трябва да каже другите неща колко ще струват и да видим дали ще можем да се вместим.

И аз и Таня сме пуснали запитване за цялостни оферти (зала, кафе, техника, обяд) - за 2 зали. Ина ти можеш ли да кажеш приблизителни суми за папки/химикалки/брошури за СНБМ? Може да искаш оферти както преди за 100, 200, 500 бр.

# 102
Здравейте момичета,
Мими може би ви е казала, защото и писах смс- Яна е с Варицела и затова не дойдох на срещата. До днес няммахме и компютър у нас. Аз съм я карала и не знам в този случай носител ли съм и мога ли да ви заразя, затова предпочетох да не идвам, все пак всички с малки деца и една бременна...

Иначе за следваща среща съм за - до вторник включително съм болничен. В събота ще съм на работа, защото ще има кой да гледа малката, а трява да обучавам едно момиче, но вечерта ми е свободна, също и неделята, в понеделник и вторник ако е през деня- с детето - още е с пъпки, но прегоряха и дотогава вече няма да е заразно май. Иначе мога след 18ч всеки ден.

За датата на кръглата маса - Яна има рожден ден на 19ти, предполагам поради този повод и заради кръглата маса може да си взема един ден неплатен отпуск, но от сега нищо не мога да обещая. Решихте ли кой ще говори за детските заведения? А така като е работен ден хората от институциите дали ще се навият да дойдат?

Ина ти можеш ли да кажеш приблизителни суми за папки/химикалки/брошури за СНБМ? Може да искаш оферти както преди за 100, 200, 500 бр.
- не знам защо ми подлинахте предложението Иван да ни направи оферта за тези неща... Печат също правяти  изобщо всичко нужно за подобно събитие, само ми напишете какво трябва и той ще направи оферта, ще кажете и какво ни е изгодно за бюджета, за да може той да види какви отстъпки да направят и така...  Peace

# 103
Ето какво получих на пощата от За земята, относно велошествието:

Времето е все по-топло, дрехите - все по малко вълнени и дори и дъждът
да се лее из ведро все някой ще кара колело.
Екологично сдружение "За Земята" със специалното участие на нашите
приятели от "Екообщност" имаме удоволствието да ви поканим да
велосипедираме улиците на София всички заедно и целокупно на
ежегодното пролетното велошествие.
Призовани са да се включат както "традиционни" велосипедисти, така и
всички, които употребяват ролери, скейтове, рикши, коне, катъри,
магарета, както и тези, които се придвижват с инвалидни колички,
майките с малки деца... а, да и тези, които просто ходят пеша.

Дата: 15ти май 2007 (вторник) 18:00 часа
Мястото на срещата: Паметника на Съветската армия
За да се включите активно ви е необходимо да си набавите: 2 пакета
усмивки, всички музикални инструменти от вкъщи (не забравяйте
пианото!), 3 супени лъжици добро настроение и една торба с малки
шегички. Добавете и 5 кг фантазия!
Бонусът: За най- атрактивно облечените, за най- атрактивно облечените
и за най-оригиналния плакат ще има специални награди-изненади.
Внимавайте в картинката да на изпуснете да видите и да участвате в
уличния театър, да потанцувате в ритмите на самба-бенда или с парче
голям тебешир да маркирате новите вело-алеи, които заедно ще очертаем.
Велошествието е мирна, неполитическа акция, целяща да покаже все
по-острата нужда от изграждането на мрежа от велосипедни алеи. Това не
е утопия, а реалност в повечето европейски градове... какъвто е и
София. Неотдавна започна да се говори за изграждане на шест
велосипедни лъча. Това звучи добре, дори твърде добре, но само като за
начало. Може би сега е моментът да напомним, че сме много, че много,
много обичаме да караме колело или да ходим пеша и че е важно да
дишаме по-чист въздух.

# 104
... не знам защо ми подлинахте предложението Иван да ни направи оферта за тези неща... Печат също правяти  изобщо всичко нужно за подобно събитие, само ми напишете какво трябва и той ще направи оферта, ще кажете и какво ни е изгодно за бюджета, за да може той да види какви отстъпки да направят и така...  Peace

Деси, не чакай специална покана.
Щом си предложила нещо и никой не е против просто го задвижи.
Бъди активна този път  Wink

Общи условия

Активация на акаунт