Мъжът критик!

• 4 213
  • 148
  •   6
Отговори
# 60
Aз малко се учудвам на това, че 100% от писалите твърдо и категорично заявяват, че ако някой не ги приема за идеални както са си, а им даде съвет как да подобрят нещо, ще го изритат веднага??? Че толкова ли са съвършени всички?  Какво лошо има да се обсъжда, да се вземе друга гледна точка, да се търси нещо по-добро? Ние в семейството непрекъснато се съветваме и обсъждаме и никой не се сърди, ако другият каже, че един кое си не е добре и по-добре да стане еди как си...

Никой не е идеален и никой не твърди че е.
Изброените неща от авторката са не червени лампи, а фарове направо.
И да, ако някой не ме харесва каквато съм, да ходи да търси някоя друга пластелинка.

# 61
Подкрепям Елора - мен ако некой заблуден мъж ме земе и си мисли, че ще ме променя, направо ще си счупи зъбите.
Моят си ме взе квато съм и си го кефя и се така 15 годин.
Аз него го взех къв си беше - променял е неща в себе си, след като се осъзнае защо ги иска , но никога под натиск.
Говедото и вещицата са напълно неподатливи на натиск Grinning

# 62
Aз малко се учудвам на това, че 100% от писалите твърдо и категорично заявяват, че ако някой не ги приема за идеални както са си, а им даде съвет как да подобрят нещо, ще го изритат веднага??? Че толкова ли са съвършени всички?  Какво лошо има да се обсъжда, да се вземе друга гледна точка, да се търси нещо по-добро? Ние в семейството непрекъснато се съветваме и обсъждаме и никой не се сърди, ако другият каже, че един кое си не е добре и по-добре да стане еди как си...

Никой не е идеален и никой не твърди че е.
Изброените неща от авторката са не червени лампи, а фарове направо.
И да, ако някой не ме харесва каквато съм, да ходи да търси някоя друга пластелинка.

Ами той точно това е направил.

Авторката да вземе пример от него и да направи същото. Мисля, че няма да има никакви проблеми.

# 63
  • Обран бостан ;)
Много си гледаш в телефона! Постоянно се лигавиш,чувството ти за хумор не съвпада с моето! Прекалено си малка,аз съм с 5 години по-голям от теб и имам много повече опит във всичко, включително и връзките! Защо обичам толкова това същество? - пита той. Сложила си си хиалурон в устните и имаш и други корекции, не харесвам това в теб! Имаш много предизвикателни дрехи, не приемам да ги носиш,за мен те са знак на неуважение към мен като партньор и съм склонен да приключа едни отношения заради това ! Искам повече грижа , искам повече да мислиш за мен,както аз за теб! Искаш да промениш нещо в прическата си ли....ее как не ти писна от тези корекции. Аз знам какво е истински сериозна връзка, ти нямаш опит и не разбираш какво е да си обичан истински и да имаш прекрасна комуникация с човека до себе си! Неее,няма да идем на дискотека ,това са пошли места,на бар също.....
Скрит текст:
А сега се включвам и аз ,авторката на темата. Приключих с персонажа след като ми каза,че ако дамата до него ходи облечена секси и едва ли не не според неговите представи е склонен да приключи връзката. Всъщност той ми каза КРАЙ! след като му казах , че няма как да стане,ама бях по-заядлива . Всъщност се опитах да му предложа да намерим баланс , в който и двамата да сме доволни, но той категорично отказа и възникна конфликт.... Има ли смисъл да обяснявам още? Естествено причината за раздялата е комплексна и не са само едни пусти дрехи, но просто нямам нерви някой нон стоп да ме критикува и да иска да променя неща в мен!
Пускам темата , за да си споделя преживяното и да си поговорим. Благодаря на всички потребители , които ще отделят от времето си.

Това, според мен, са съвсем основателни забележки.

Ако все пак си на принципа "ще правя каквото искам", намери си мъж, който да не ти прави проблем за изброеното".

# 64
Всъщност той ми каза КРАЙ! след като му казах , че няма как да стане,ама бях по-заядлива . Всъщност се опитах да му предложа да намерим баланс , в който и двамата да сме доволни, но той категорично отказа и възникна конфликт.... Има ли смисъл да обяснявам още?
Как би звучало предложение за баланс, в което и двамата да са доволни? Едва ли ще е "само долната устна" или "само лявата гърда".

# 65
Наистина ли намирате за нормално да се отказва и/или забранява ходенето по клубове на млади хора?
Ако не си харесвам устните или гърдите, или цвета на косата - отивам и ги оправям без значение какво мисли някой, с който съм от 3-6 мес и се смята за много опитен гуру на връзките, независимо, че е само с 5 години по-голям от мен.
Или пък да се критикува абсолютно всичко в другия - от външен вид до начин на комуникация? Аз бих го попитала тоя господин като съм толкова зле, какво търси с мен?

# 66
  • Обран бостан ;)
Наистина ли намирате за нормално да се отказва и/или забранява ходенето по клубове на млади хора?
Ако не си харесвам устните или гърдите, или цвета на косата - отивам и ги оправям без значение какво мисли някой, с който съм от 3-6 мес и се смята за много опитен гуру на връзките, независимо, че е само с 5 години по-голям от мен.
Или пък да се критикува абсолютно всичко в другия - от външен вид до начин на комуникация? Аз бих го попитала тоя господин като съм толкова зле, какво търси с мен?

То е ясно какво търси.

Относно забележките - нищо от изброеното не я прави по-стойностен човек, нито гледането в телефона, нито силикона, нито висенето по кръчми, както и останалото изброено от авторката.

# 67
Според Бънди стойностните хора не си гледат в телефоните, не си слагат силикон и не висят в кръчмите. Те четат само книги и ходят по сладкарници. Grinning

# 68
  • Обран бостан ;)
Според Бънди стойностните хора не си гледат в телефоните, не си слагат силикон и не висят в кръчмите. Те четат само книги и ходят по сладкарници. Grinning

Аз съм така. Кое е лошото ?

# 69
Предполагам, че не си на 21-25 години, та е нормално да не си гледаш телефона и да не ходиш по клубове.

# 70
Означава, че си изпуснал много весели моменти Grinning

# 71
Авторката написа, че джуките й са били още сини и подути, няма как мъжът да се прави на разочарован или изненадан от факта, че тя обича процедури и ходи на такива. И аз смятам, че хора, които се хващат с някой и започват да го правят друг, нещо са сбъркани.
Аз нямам джуки и цици, гримът ми е незабележим и естествен, маникюрът ми е винаги къс френски. Ако утре започна да се боцкам, мъжът ми може да каже “ама какво стана”. Дори когато се запознахме бях с домашни дрехи и мятах кюфтета на скарата. В случая на авторката мъжът си пада по засукани наточени мадами, ама няма топките или финансите реално да бъде с тях. То това си е някаква мания при някои мъже - да хване кариеристка и да я прави домакиня, да хване невзрачна женица и да я прави плеймейт, да хване кифла и да я прави пуританка.

Мъжът много опитен, ама като я видял на първа среща да опъва Айкоса със сочните устни изобщо не помислил, че авторката иска да ходи по барове и да си покаже новите рокли…?

# 72

Означава, че живота минал покрай тебе.
Сериозно ли ходенето по кръчми и гледането на телефона те прави несериозна кифла ?

# 73
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Означава, че живота минал покрай тебе.
Сериозно ли ходенето по кръчми и гледането на телефона те прави несериозна кифла ?

Баа .... ти живота- да си гледаш телефона и да висиш по кръчми. Живот-мечта. Trollface

# 74
Мхммм, чували сме ги тези съвършени създания, дето пръскат ум, разум, морал, съвети и чертаят пътя на половинка си със замах.
Мерси, ако не ти харесва това, което съм ... почвам да бягам от теб с 200, ако ще да си ...абе, който ще да си.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 15:28 от S^nny

Общи условия

Активация на акаунт