Пускам темата , за да си споделя преживяното и да си поговорим. Благодаря на всички потребители , които ще отделят от времето си.
Не виждам нищо лошо в това жената да е облечена елегантно красиво, спортно-елегантно, та дори и спортно, когато се излиза на подходяща разходка сред природата, но не и пошло, оскъдно и показвайки всичко на другите мъже. Само, че в същото време мъжът трябва да е достатъчно пораснал, за да оценява жена, която има такова разбиране, да бъде открита най-вече и само за мъжа си. Не и за останалите мъже. Това уважение се изразява по много начини, един от които е, когато види пошло облечена и разголена жена в присъствието на жена си ( и не само), да не блее втренено все едно не е виждал жена, защото е обидно. Във връзка това е едно от най-достойните постъпки на мъж или жена, да не злепоставят човека до себе си. Дали в негово присъствие или не, няма значение. Красотата не е в пошлите и оскъдни дрехи, а и никак не отиват на един интелигентнен стойностен човек - мъж или жена.
При вас от написаното се вижда, че имате различни разбирания по тази тема, различни интереси като дискотеки, барове, а другият обича домашния уют. Основните неща при вас се разминават. С барове, дискотеки не може да се гради стабилност. Както сте млада, наживейте се и ако чувствате, че сте се наживяла, тогава ангажирайте мъж в живота си. А ако не може да излезете от такава динамика, намерете си вашия начин на живот с партньор на същата вълна. Няма нужда да го обвинявате, че не му допада да сте на телефона, да не сте разголено облечена, да не ходите по дискотеки и всичко, което е далеч от уважение към любим човек. Той не е виновен, а така вижда връзките, което аз приемам за нормално. И съм на мнение, че тази основа ако не съвпада в отношенията на мъж и жена, то винаги ще има дразги и ще се стигне до раздяла. Не е възможно да се гради стабилност и сигурност. Човек, който не се е наживял по-добре да си живее, за да не губи времето на някой, който би вложил своето в нещо стойностно и ценно. Никой не иска да си губи времето, но още повече да му го губят в надежа, че нещо ще се промени. Това е като някой от двойката да вярва, че зависимия и с пороци партньор/партньорка ще се поправи. Може да е възможно, но историята и практиката на специалистите, както всички живели съзависими, твърдият друго. Търсите съвет, а аз ви споделих моите разбирания. Надявам се, че мъничко съм била полезна.
, мисля, че скоро ще те потърси да види дали ще започнеш да слушкаш.