АВГУСТИНЧЕ мама ритна, Слънчо сладко се усмихна!

• 13 853
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Marianamama, аз имам същия проблем с градския транспорт, все не са ме видели, а един ден даже се освободи място до мен и аз тъкмо да седна и една млада девойка се намести преди мен.  #2gunfireЕ, какво да кажа, нямам думи. Аз също като теб съм в повечето време в движение.Не че ми се сяда, но ме е страх като спират и тръгват рязко шофьорите, а с тези задръствания, отнемане на предимство винаги има такива маневри. Според мен повечето хора се правят че не ни забелязват, обръщат се на другата страна. С дъщеря ми ми се е случвало в 9 -ти месец да се правят че не ме виждат.Абсолютно бездушие забелязвам всеки ден. Sad

# 61
Наистина прегледите са безобразно скъпи  ooooh!! Аз мисля да не ходя повече на ФМ, каквото било, било ( е, дано не ми се налага, разбира се  Praynig). За празниците планирам, да се пренесем окончателно, така че ПАК‌ няма да ходим никъде.
А май ще раждам във 2-ра градска, четох добри неща за нея, а се оказва,че една от лекарките там е много близка на майката на мъжа ми почти роднина и май по-добре да съм при познат, защото мен така или иначе ме е шубе БЕЗОБРАЗНО..Вие имате ли някакви наблюдения за 2 градска?
beli4ka Аз също мисля там да раждам. Лекаря, който ме следи работи там, но още не ми е казал колко ще ми иска да раждам при него. Така, че незнам дали ще му плащам. Но дори и да не платя имам и друга позната акушерка, която работеше там, но преди 3 седмици и тя роди. Въпреки това ми каза, че ще дойде с мен и най-вероятно ще уреди тя да ме изражда, ако не платя на моя лекар. Решила съм обаче да си платя за ВИП стая. Незнам какви са цените в момента, но бях чула нещо за 30лв на ден. По две жени в стая със самостоятелна баня и тоалентна. Почти всички мои познати са раждали във 2ра градска и никой не се е оплакъл до сега.
Оранжево небето Добре дошла!   bouquet

# 62
beli4ka Аз също мисля там да раждам. Лекаря, който ме следи работи там, но още не ми е казал колко ще ми иска да раждам при него. Така, че незнам дали ще му плащам. Но дори и да не платя имам и друга позната акушерка, която работеше там, но преди 3 седмици и тя роди. Въпреки това ми каза, че ще дойде с мен и най-вероятно ще уреди тя да ме изражда, ако не платя на моя лекар. Решила съм обаче да си платя за ВИП стая. Незнам какви са цените в момента, но бях чула нещо за 30лв на ден. По две жени в стая със самостоятелна баня и тоалентна. Почти всички мои познати са раждали във 2ра градска и никой не се е оплакъл до сега.
Оранжево небето Добре дошла!   bouquet

Теди,
много добра информация ми даваш  Hug! Много се радвам, че и ти си чувала само добри неща за 2-ра градска! И‌ аз мисля за ВИП стая, но най-важното за мен е,че ще е при познат лекар, защото иначе..не знам..може би аз съм лигла  Embarassed  Confused, ама наистина изтръпвам цялата като се сетя за раждането..Познатата на свеки е д-р Николова, четох много мили думи за нея и екипа й във форума.

# 63
Сега и аз да се оплача вече съм 62 кг взеха ми хлагалищна чистота бактериии ми откриха и сега ми исписаха едни глобули да си слагам вечер 6 дена ooooh!

# 64
beli4ka Незнам нищо за нея. Моя лекар се казва д-р Станев и е завеждащ някое си отделение (незнам точно кое). Иначе позната ми акушерка е Теменужка Миленкова. Тя е млада и много готина, но сега е майчинство. Дано наистина да успее да дойде да ме изроди понеже и аз съм една паникааааа.
Franito Не се притеснявай! Аз бях получила някаква много гадна инфекция и също се наложи 6 дена да си слагам таблетки Флоражин и да се мажа с някакъв крем (излезна ми от главата името му). Веднага след терапията всичко си беше наред. Не ми е пускал изследвания, но си знам. Понеже при мен беше нетърпимо. Спокойно всичко ще се оправи, а и май всички сме опирали до тези таблетки откакто сме бременни.  Hug

# 65
beli4ka Незнам нищо за нея. Моя лекар се казва д-р Станев и е завеждащ някое си отделение (незнам точно кое). Иначе позната ми акушерка е Теменужка Миленкова. Тя е млада и много готина, но сега е майчинство. Дано наистина да успее да дойде да ме изроди понеже и аз съм една паникааааа.
Franito Не се притеснявай! Аз бях получила някаква много гадна инфекция и също се наложи 6 дена да си слагам таблетки Флоражин и да се мажа с някакъв крем (излезна ми от главата името му). Веднага след терапията всичко си беше наред. Не ми е пускал изследвания, но си знам. Понеже при мен беше нетърпимо. Спокойно всичко ще се оправи, а и май всички сме опирали до тези таблетки откакто сме бременни.  Hug
Мойте са ПОЛИЖИНАКС 6 броя

# 66
Здравейте хубави бременни коремчета!  Hug

Да ви се оплача, толкова се чувствам изтощена  Tired През нощта ставах да пишкам буквално на всеки час и сега се чувствам по-скапана, отколкото преди да си легна снощи  Outta Joint

Вчера тук беше празник, ние бяхме у свеки, тъй като празнувахме и РД на свекъра Дарио, да не ви говоря какво ядене и пиене пак  Outta Joint

На всичкото отгоре съм станала от ранни зори, тъй като трябваше да ходя да осребрявам спешно един чек.

Сега имах намерение да засаждам едни теменужки, които ми даде свеки вчера, но чвно ключа за гаража е останал в мъжо, а всикчо ми е там- пръст, тор, хапчета, саксийки.

Гледам, че имате такива хубави оформени коремчета. Моето едно ниско такова, дали щото е момченце или нещо плацентата ми да е ниска  Thinking  Уфф, не знам вече  Outta Joint  Айде стига съм мрънкала, че ставам досадна.

Хубав ден на всички   bouquet

# 67
  • UK
 Ето ме и мен  Hug Вече съм по- спокойна   bouquet
 Благодаря за вниманието  Blush
 Сега да се похваля аз пак   Laughing Heart Eyes след малко ще ходим с мъжо да купуваме тапети
 Joy нямам търпение
 Харесала съм едни с меченце което спи на лилав облак и има и овчици  Laughing и са неотрален цвят...

# 68
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета Hug!
Оранжево небето, добре дошла  bouquet! /ама готин ник, това ми е една от любимите песнички Peace/.
Мегитка, така е, явно в България по този начин насърчават раждаемостта Close! Пък в нашия град даже таксите за детска градина вдигнаха, идиотите #Cussing out! Приморско и разни други дават по 2000 лв. награда като родиш и детска кухня, ясла, градина - всичко до 1-ви клас на детето е безплатно...да вземем да се изнасяме там.
Аз се връщам от ушен лекар, защото болката в ухото ми мина, обаче нищо не чувам. Възпаление на Евстахиевата тръба. Изписа ми противоалергични таблетки и спрей за нос. Викам му - докторе, бременна съм, да не вредят нещо - пък той - няма проблеми, гълтай смело.
Ама аз нали си ги знам докторята - ей сега ги проверих в нета - и двете не се прилагат по време на бременност! Добре, че не си ги купих - скъпи са. Тъй ще си карам - глуха - дано мине от самосебе си. Абе простаци под път и над път #Cussing out!

# 69
  • Златна Добруджа
Здравейте и от мен  Hug
От сутринта се правя нещо на работна в къщи, какво ми става и аз не знам  Mr. Green И банята лъсках до преди малко - един час ми отне  ooooh! Обаче след малко си взимам детето от училище и хуквам по разходки  Grinning
Оранжево небето, добре дошла   bouquet
Кроки, браво мила - не сме се и съмнявали в успеха ти  Hug А как е да си лягаш вечер до бъдеща знаменитост /съпруга ти/  Mr. Green   bouquet
Мариета, няма ли някакви бабешки лекове? Съжалявам, че не мога да помогна със съвет  Sad
Поздрави и целувки на всички ви  Heart Eyes Отивам да се пооправя малко и изчезвам. Довечера пак ще намина  Grinning

# 70
Момичета, благодаря Ви за уютното и топло посрещане Hug.Тряба ми малко време да вляза в час и ще пиша, засега само чета и сте големи скици, при вас е весело Grinning.
Megita, кьсмет с купуването на тапети...така както си ги описала ми се струват много бонбонски, а лилавия цвят ми е един от любимите, заедно с оранжевия Grinning

# 71
Мариета, от възпаление на ушите големи бели стават. по-добре поискай и второ мнение

# 72
  • София
Добър ден и от мен мами! Добре дошла на Оранжево -небето!  Hug  bouquet Аз днес както всяка сутрин се озгълких много рано.... в 07.00 и сега ми се спи яко и мисля да полегна мъничко Simple Smile Започнах да се будя всяка нощ по няколко пъти и много трудно заспивам след това и се чудя как ли ще издържа до края! По късно ще си снимам пупата и ще я кача да я видите колко е голяма Mr. Green Лек ден на всички! Flutter  

# 73
 Здравейте и от мен.
Само два дена ме няма....а какво станало, нова тема, че и 5 страници писани. Аз се загубих по трасето, защото малката беше с ангина и съм в болничен. Вкъщи нямаме нет, а се качих днес за един час да си взема паричките.
Оранжево небето - добре дошла  Hug
П.П. Гледам харесали сте мое заглавие. Много драго ми стана.
Лек ден от мен.

# 74
Здравейте , Момичета Simple Smile
При нас нищо особено , просто нямам търпение да дойде 18 часа тогава съм на преглед при моя лекар , надявам се да видим какви изследвания ще ми прави и дали всичко с бебо е добре Simple Smile все пак не се съмнявам , след ритничетата дето получих тази сутрин. След малко смятам да излизам на разходка , времето е страхотно Simple Smile
Мегита не се ядосвай , аз проучих въпроса и разбрах , че няма кой да ти направи 3D така , че не отидох , моя лекар ми каза , че най - добрата е Калчева в Бургас , но така не успях да си запиша час.Най - важното е ,че бебчо е добре , а сега ще купуваш тапети това малко ще те разведри.
Муна33 хубавая идея , но сега не съм в БУргас , като се върна задължително трябва да се видим да пийнем по едно кафенце , разбрах , че и ти си в болнични.
Оранжево небето - добре дошла и леко бременеене   bouquet
Гледам , че пишите кой къде ще ражда , аз ще раждам в Стара Загора , но много се надвам да отворят частната гинекологична клиника до това време.
А сега искам да ви пожелая приятен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт