Отговори
# 61 395
Макулеви са имали лични проблеми и са изиграни ловко,пише го в експертизата.Калушев се е правил на голям приятел на Яни,,впоследствие го изолира изцяло.Казва се ,това семейство не е имало грандомански претенции като другите родители.Много ми е мъчно за тях.
Яни вдяна всичко и се разграничи от истеричките.
Нищо не е вдянал, до последно си вярва на ламата и заплашваше всички, които твърдят, че Алекс е бил насилван.
Въобще не ми е жал, заради стандартни житейски трудности, през които половината българи преминават, са продавали децата си на изверга, че да не им тежат на бюджета.

# 61 396
В потрес съм от коментарите в социалните мрежи от изкуфели жълти примати, Йорданов са го попилели след брифинга, не бях влизала да чета. Хората са положили огромен труд и денонощна работа, изключителни експерти и много добра експертиза - наръчник .Дълбоко ме съмнява последователите на сектата да разберат и осмислят експертизата, то и там трябва капацитет, има доста сложни термини и ще прочетат два реда и ще писнат -всичко е лъжа и свободно съчинение.

Възможно е следващата психоза да е "кой уби Ралица". Тази жена тряба спешно да бъде въдворена някъде за да я предпазят от самата нея си.

# 61 397
Не знам, за мен Макулева е безплатна буква в семейството.Имам чувството, че Макулев е дал децата на своя глава. А майката е била низвергната...Спасяване се е с дъщерята, която мъжът й не й е отнел...Вероятно е смятала , че е по добре да не ходи при Алекс , би било мъчително...Не знаем какво и как е преживяла това време...Според мен Яни е в дъното...

# 61 398
Макулеви са имали лични проблеми и са изиграни ловко,пише го в експертизата.Калушев се е правил на голям приятел на Яни,,впоследствие го изолира изцяло.Казва се ,това семейство не е имало грандомански претенции като другите родители.Много ми е мъчно за тях.

Не знам дали го пише в експертизата, защото не съм я чела от-до цялата, но по това време, в годините когато Алекс е на хижата, Яни на няколко пъти има дълбоки финансови проблеми, запори към фирмата си за немалки суми. Вероятно е бил много затънал в дългове и тотално е неглижирал семейството и децата си. Дето се вика Алекс като го няма - една грижа по-малко.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 10:17 от Mimci

# 61 399
Не знам, за мен Макулева е безгласна буква в семейството.Имам чувството, че Макулев е дал децата на своя глава. А майката е била низвергната...Спасявала се е с дъщерята, която мъжът й не й е отнел...Вероятно е смятала , че е по добре да не ходи при Алекс , би било мъчително...Не знаем какво и как е преживяла това време...Според мен Яни е в дъното...
Всъщност, братът на Макулева е изграл сериозна роля също. Раздавали го някакви будисти и те... Имала е своята роля и тя. Не мисля, че е била безгласна буква. Предвид, че не е изпитвала нужда да вижда детето си, явно добре ѝ е идвала липсата му.

# 61 400
Окей, щом в експертизата пише за такива неща, ако се докажат ще докажат за педофилията на Калушев. Да, може да изглежда ужасно, ама според мен критично мислещите хора във форума ги интересуват и други неща, както каза Демерджиев, трябва критично да се погледне можело ли е да се предотврати или прекъсне тяхната дейност, ами кемпера с детето в риск? След сигналите за Леон и Валери и проверките, след като са видяли 3мата самоубити на Петрохан, защо не активираха онзи амбър алерт, направиха ли всичко да намерят кемпера? Интересно уж не искат да политизираме, ама все стигаме до политици. Доведения баща на ИК каза като го питаха след пресконференцията, че това било "Политическо убийство". Политически активни ли са били НПО-то? Кочината от СМС-а?(взички знаем кой визират под кочина) абе кутия на Пандора си е, точно ако е било самоубийство, за стотен път пиша, точно тогава ще излизат и излизат разкрития.. и това е форум, вие какво предлагате, ако разберем и се докаже, че Калушев е бил педофил, да кажем "мнооого ужасно, грозно, дайте да не питаме повече въпроси".
Не бе, питайте, питайте, нали искахте истината, сега питайте умнокрасивите си лидери защо са приношавали, легитимирали и прикривали ламата-магьосник? Как пък само от една партия са политиците, замесени в случая, уж демократи, либерали, прогресивни, пък все наследници на тъмночервени фамилии, и разчитащи на черна магия... Ама Радев, Путин и извънземните са виновни, убийци, прокуратурата ги прикрива, искаме истинатааааааа...
Първо аз хич не съм за умнокрасивите и това може би личи в много постове, второ те хубаво били от една партия приношаващите, ама и атакуващите ги са главно от една друга + Слави, това също буди много съмнения.

# 61 401
Не знам, за мен Макулева е безгласна буква в семейството.Имам чувството, че Макулев е дал децата на своя глава. А майката е била низвергната...Спасявала се е с дъщерята, която мъжът й не й е отнел...Вероятно е смятала , че е по добре да не ходи при Алекс , би било мъчително...Не знаем какво и как е преживяла това време...Според мен Яни е в дъното...
Всъщност, братът на Макулева е изграл сериозна роля също. Раздавали го някакви будисти и те... Имала е своята роля и тя. Не мисля, че е била безгласна буква. Предвид, че не е изпитвала нужда да вижда детето си, явно добре ѝ е идвала липсата му.
Ако е пиел и биел...

# 61 402
В потрес съм от коментарите в социалните мрежи от изкуфели жълти примати, Йорданов са го попилели след брифинга, не бях влизала да чета. Хората са положили огромен труд и денонощна работа, изключителни експерти и много добра експертиза - наръчник .Дълбоко ме съмнява последователите на сектата да разберат и осмислят експертизата, то и там трябва капацитет, има доста сложни термини и ще прочетат два реда и ще писнат -всичко е лъжа и свободно съчинение.

Възможно е следващата психоза да е "кой уби Ралица". Тази жена тряба спешно да бъде въдворена някъде за да я предпазят от самата нея си.
ть има потенциал да организира култ и да продължи да сводничи, затова трябват спешни мерки за нея и всички около нея, работещи с деца и училища ( космос).

# 61 403
Изтеклата информация от февруари насам е изпълнена с противоречия. Всеки човек с критично мислене би си задавал въпроси на какво се дължат несъответствията. И неистовото желание да се прокара още преди да е приключило следствието чрез изтичане на информация, фокус на конкретна теза.

# 61 404
Окей, щом в експертизата пише за такива неща, ако се докажат ще докажат за педофилията на Калушев. Да, може да изглежда ужасно, ама според мен критично мислещите хора във форума ги интересуват и други неща, както каза Демерджиев, трябва критично да се погледне можело ли е да се предотврати или прекъсне тяхната дейност, ами кемпера с детето в риск? След сигналите за Леон и Валери и проверките, след като са видяли 3мата самоубити на Петрохан, защо не активираха онзи амбър алерт, направиха ли всичко да намерят кемпера? Интересно уж не искат да политизираме, ама все стигаме до политици. Доведения баща на ИК каза като го питаха след пресконференцията, че това било "Политическо убийство". Политически активни ли са били НПО-то? Кочината от СМС-а?(взички знаем кой визират под кочина) абе кутия на Пандора си е, точно ако е било самоубийство, за стотен път пиша, точно тогава ще излизат и излизат разкрития.. и това е форум, вие какво предлагате, ако разберем и се докаже, че Калушев е бил педофил, да кажем "мнооого ужасно, грозно, дайте да не питаме повече въпроси".
Подкрепям +100000
Тримата на Петрохан са убити. От кого и защо?

# 61 405
От една страна, браво на таткото на момичето за това, че успява да я измъкне. От друга страна съм потресена колко много хора са с отклонения от нормалното мислене. Като гледаш оня Асенов, във Италия, толкова ли не можеш да му прецениш багажа, че да си пратиш детето при негови познати? Какви общи ценности и интереси може да има нормалния човек с такива хора. Всъщност, браво на момичето, за смелостта, и да има късмет в живота да не попада на други извратеняци. За семейната и среда съм раздвоена. Точно таткото я праща при тия.

# 61 406

Не знам дали го пише в експертизата, защото не съм я чела от-до цялата, но по това време, в годините когато Алекс е на хижата, Яни на няколко пъти има дълбоки финансови проблеми, запори към фирмата си за немалки суми. Вероятно е бил много затънал в дългове и тотално е неглижирал семейството и децата си. Дето се вика Алекс като го няма - една грижа по-малко.
Ама дъщерята не завършва ли частен университет по същото време?

# 61 407
Все хора с ниска, или никаква социална и професионална реализация, ама пък възвишени духом, не са с квадратни глави, излезли са извън кочината, виждат аури, общуват с духове и извънземни... Визирам Ралица, София, макулеви, Албена и останалите жълтосърци.

# 61 408
Изтеклата информация от февруари насам е изпълнена с противоречия. Всеки човек с критично мислене би си задавал въпроси на какво се дължат несъответствията. И неистовото желание да се прокара още преди да е приключило следствието чрез изтичане на информация, фокус на конкретна теза.

Къде по-точно са противоречията?

# 61 409
На мен ми е страшно любопитно дали някой от потребителите, които яростно отричаха от самото начало официалната версия, ще има достойноството и куража да каже " Хора, не бях прав/а, сбърках".
Аз. И снежинки броях, и не вярвах, че чисто физически е възможно Ивей да се е самоубил, и с баба Дали спорех...
Но прочетох експертизата, ред по ред, бащата на момичето ме убеди.
Сгрешила съм.
И сред феновете на Кастанеда, и сред будистите явно има гнили ябълки.
Затова сега замълчавам, бях подведена да мисля, че ИК е имал чисто сърце. Грешала съм.

Общи условия

Активация на акаунт