Отговори
# 47 670
  • София
Абе Кира и Ленка нали фалшифицираха подписите? Кво тогава? Да си затваряме очите?
То е ясно що жълтопаветните не харесват вече и Русев и Бърд... Ма кво от това?

Фалшифицирали друг път  , според българският съд . Всички обвинения от Русев и Биволъ към Лена отпаднаха .

Защо да не му вярвам? Не е първият, който го казва.

Казват, че една лъжа, повторена сто пъти, започва да звучи като истина, но НЕ става такава .

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 23:20 от *Теди*

# 47 671
  • my own world....
Сделките в политиката са били винаги на преден план, Теди. А късогледството на феновете пък не помага на истината.

# 47 672
  • София
Сделките в политиката са били винаги на преден план, Теди. А късогледството на феновете пък не помага на истината.

Тогава за каква държавност говорим и скачаме срещу някой  наричайки държавата кочина ?
Фен на Киро и Лена не съм  и никога не съм била ,защото те са протежета на РР,който е далеч от моят мироглед .

# 47 673
  • при Arctic Monkeys
Съдът я оправда, но тя се изложи позорно с обясненията, които даде в зала, че си оставяла кепа на бюрото и всеки неин колега можел да го ползва. Тоест, набеди колегите си. Имала е късмет, че Доковска/Лулчева са я защитавали и че делото се гледа от сгс. Излагацията остана и неслучайно я махнаха от първите редици. Същата кантора сега защитава жълтите сърца. Очаквам Лулчева да се хване за процесуални пропуски и да се влачи още във времето, от което май всички имат интерес.

# 47 674
Съдът я оправда, но тя се изложи позорно с обясненията, които даде в зала, че си оставяла кепа на бюрото и всеки неин колега можел да го ползва. Тоест, набеди колегите си. Имала е късмет, че Доковска/Лулчева са я защитавали и че делото се гледа от сгс. Излагацията остана и неслучайно я махнаха от първите редици. Същата кантора сега защитава жълтите сърца. Очаквам Лулчева да се хване за процесуални пропуски и да се влачи още във времето, от което май всички имат интерес.
Обяснението е наистина позорно и за мен, но все още не са постановени мотивите, за да видим главното.
Виждам обаче какво е обвинението (само по квалификация) и всъщност тя не е обвинена да е съставила лично неистински документи, а че ги е ползвала пред ТР при съзнаването, че са неистински (има и други елементи на състава, но тях в момента оставям настрана)  - всъщност именно последното е, което трябва да докаже прокуратурата, защото ако това не се докаже, ползването не е съставомерно, дори и тя лично да ги е внесла с подписа си.   
Делото ще го проследя така или иначе, обаче по този казус ми направи впечатление  и друго - Русев е подал сигнала 2 години след като е узнал за документите. Това е интересен повторяем модел, за мен поне - твърде красноречив.
И делото е на СРС, а не на СГС, освен ако и към него нямаш същите забележки.

# 47 675
Чета темата през последните два дни и честно казано, оставам потресена от огромното противоречие в някои коментари. Наблюдавам два основни парадокса:

От една страна, се изтъква доводът „не познавам А. Русев и не съм го следила, затова не го коментирам“. В същото време обаче, същите хора не спират да поставят диагнози и присъди на Калушев и групата. Тях също не ги познават, а и те вече не могат да се защитят. Русев е жив, обикаля студията и реакциите му са публични и лесни за анализ.

От друга страна, се призовава „да не гледаме нещата от наша гледна точка и през нашите емоции“, а в същото време не спира да се задава емоционално наситеният въпрос: „Вие бихте ли си оставили децата при чичаци в гората и нормално ли е това?“.

Виждам също, че масово се обобщава как силно травмираният човек задължително се „заключва“ и не показва емоции. И това изобщо не е така. Живях със силно травмиран от майка си човек и той до последния си дъх изпитваше микс от емоции в момента, в който я видеше или чуеше, като изобщо не успяваше да ги скрие. Хората и травмите не влизат в калъпи.

Последно – ще съдим ли по фактите и еднакво ли ще мерим за всички, или ще прилагаме двоен стандарт според личните си симпатии?

# 47 676
Чета темата през последните два дни и честно казано, оставам потресена от огромното противоречие в някои коментари. Наблюдавам два основни парадокса:

От една страна, се изтъква доводът „не познавам А. Русев и не съм го следила, затова не го коментирам“. В същото време обаче, същите хора не спират да поставят диагнози и присъди на Калушев и групата. Тях също не ги познават, а и те вече не могат да се защитят. Русев е жив, обикаля студията и реакциите му са публични и лесни за анализ.

От друга страна, се призовава „да не гледаме нещата от наша гледна точка и през нашите емоции“, а в същото време не спира да се задава емоционално наситеният въпрос: „Вие бихте ли си оставили децата при чичаци в гората и нормално ли е това?“.

Виждам също, че масово се обобщава как силно травмираният човек задължително се „заключва“ и не показва емоции. И това изобщо не е така. Живях със силно травмиран от майка си човек и той до последния си дъх изпитваше микс от емоции в момента, в който я видеше или чуеше, като изобщо не успяваше да ги скрие. Хората и травмите не влизат в калъпи.

Последно – ще съдим ли по фактите и еднакво ли ще мерим за всички, или ще прилагаме двоен стандарт според личните си симпатии?
Защо трябва да се защити Калушев? Да, не го познавам и не искам. Но има неоспорим факт и той е, че Калушев у виновен за смъртта на Алекс. Личните симпатии на някои потребители към него и зора да го оневинят са вече нелепи.

# 47 677
  • при Arctic Monkeys
Аз чета темата отдавна и недоумявам какво се е случило с бг мамата за 20 години, та така яростно иска да защитава един.. Колкото и да триете-в тази история са жертви детето и младия човек.Вече всеки ден има инциденти с деца и това е ужасно.

# 47 678
Убити ли са 5 човека около Русев,че да го коментирам? Или отглежда  тайно деца?
Честно казано след това което каза за мазута и разследванията които прави все повече го харесвам.

# 47 679
Аз също не разбирам. От всичко изнесено като факти и спекулации, излиза, че младежите са жертви, в най-добрия случай " само" на убийство. Въпреки това постоянно се съмняваме, сакън да не накърним ореола на ламата. Някаква масова психоза явно. Вероятно не е само той виновен за всичко, има и свидетели, съучастници, както и вероятно допълнителни дейности, с които ние не сме запознати и са мистериозния мотив. Но че основен двигател за цялото нещо е ИК, не мисля че е възможно да съществува спор. Наистина е тъжно, че и сега увлича жени, майки, сшад като децата са мъртви. Мъртви!

# 47 680

Защо трябва да се защити Калушев? Да, не го познавам и не искам. Но има неоспорим факт и той е, че Калушев у виновен за смъртта на Алекс. Личните симпатии на някои потребители към него и зора да го оневинят са вече нелепи.
Няма нужда от излишна емоция и вменяване на думи, които не съм написала. Никой не говори за оневиняване. Посочих конкретни логически противоречия в дискусията тук. Нали целта е да гледаме обективно? Обективността изисква да анализираме поведението и на живите, и на починалите с еднакви критерии. Не може за А. Русев да се мълчи под претекст "не го познаваме", а за останалите да се знае всичко. Фактите или важат за всички, или просто си избираме на кого да симпатизираме.

# 47 681
  • Варна
Върти се, суче се и стига до най-предвидимият и достъпен за разискване извод -Калушев е убил Алекс и Ники.
А пак да питам - Ивайло, Пламен и Дечо те с смс от Калушев ли са се самоубили?
Защо Калушев ги оставя да се оправят сами и замъква другите двама….на Околчица където изчаква няколко дни? Защо всички си изключват телефоните по едно и също време? Какво сочат трафичните данни преди да си изключат телефоните?
Обяснения като “секта”, “извънземни сили”, “харизматичен лидер” не са много удачни.
Последно харизматичен ли е, щото. Emma го определи тук по—горе като “Гаргамел”, но вече е изтрито.

# 47 682
  • при Arctic Monkeys
Защото в тоя гламав култ има ейрархия, ивка, за това. 50 -годишни чичовци са правили път на децата. Няма как да екзитнат по един и същ начин. Едните са слуги, другите са безсмъртни. Няма данни за външна намеса в този случай. Приемете го най-сетне.

# 47 683
Върти се, суче се и стига до най-предвидимият и достъпен за разискване извод -Калушев е убил Алекс и Ники.
А пак да питам - Ивайло, Пламен и Дечо те с смс от Калушев ли са се самоубили?
Защо Калушев ги оставя да се оправят сами и замъква другите двама….на Околчица където изчаква няколко дни? Защо всички си изключват телефоните по едно и също време? Какво сочат трафичните данни преди да си изключат телефоните?
Обяснения като “секта”, “извънземни сили”, “харизматичен лидер” не са много удачни.
Последно харизматичен ли е, щото. Emma го определи тук по—горе като “Гаргамел”, но вече е изтрито.

Фактите са такива - убил е АМ и НЗ.

Всякакви фантазии за хомосексуална връзка на Атанас Русев и Валери Андреев, каквито имаше назад в темата, са това - фантазии, внушения и търсене на начин Калушев да бъде оневинен.

И да, на Пандорина излъчването на Ат. Русев ѝ се вижда измамническо и какво още беше. На мен Калушев ми е с излъчване на Гаргамел. Защо едното не е проблем за теб, а другото е?

# 47 684
Ами да, до това стига, защото дотам бутате дискусията! Вече мисля, че го правите нарочно, за отклоняване на вниманието. Хич не ме интересува какъв чове е Русев, кой го харесва и кой не! По-важният въпрос е защо скачате непрекъснато, че Калушев е невинен до доказване на противното. Напротив, виновен е! Само сляп или много заблуден човек не вижда или не иска да види вината му!
А за Дечо, Пламен и Ивей- дали е виновен хич не ме интересува. Възрастни хора, взели сами решението да са около него!

Общи условия

Активация на акаунт