Отговори
# 48 780
Notamama, адмирации за търпението да напишеш този пост!

Notamama

Абсолютно съм съгласна с теб!!!
Има опция лични съобщения, както и бутон за харесване под мнение.
Моля да не спамите темата с подобни 'празни' публикации.

# 48 781

Notamama

От твоите всеки втори е спам. Не сме тук да превъзнасяме сектантите, а да коментираме  защо Калушев накара трима мъже да се самоубият, след което уби две деца!

# 48 782
  • при Arctic Monkeys

Notamama

Ти и в ролята на модератор ли влезе вече? Ще забраните още малко да пишем, тези , които не плюем всеки пост по прокуратурата. Явно не ви стига фб пространството, където прославяте денонощно Калушев, искате и тук така. Е няма.

# 48 783

Notamama

От твоите всеки втори е спам. Не сме тук да превъзнасяме сектантите, а да коментираме  защо Калушев накара трима мъже да се самоубият, след което уби две деца!
Не се чувствате добре ли, ако не клеветите на всяка страница по няколко пъти?
Явно постовете Ви целят да манипулират общественото мнение (темата има по 10000 прочита на ден), като представяте собственото си мнение за факти? И всичко това напълно безплатно?

# 48 784
Агресивният тон и настоятелното повтаряне на едно и също не прави по-убедителни тезите им, а точно обратното. Много съмняващи се хора отблъскват.
Особено важи за троловете, с които са пълни соц.мрежи.

# 48 785

Notamama

Последната препирня започна от това мнение.
Е, какво агресивно има тук? Та беше публично порицание. Вместо да пише дълго и напоително, потребителката кратко и ясно се изрази.
А постът на Notamama е изчерпателен. Няма обиди към никого, нито агресия. Дайте вашите аргументи.

# 48 786
Скрит текст:

Notamama

Последната препирня започна от това мнение.
Е, какво агресивно има тук? Та беше публично порицание. Вместо да пише дълго и напоително, потребителката кратко и ясно се изрази.
А постът на Notamama е изчерпателен. Няма обиди към никого, нито агресия. Дайте вашите аргументи.
Гледам, че масово се превъзнася този пост като „изчерпателен“ и „пълен с аргументи“, а реално в него няма нито едно официално доказателство или факт от разследването. Сглобена е мозайка от „кой какво казал в интернет“, медийни слухове и лични анализи, за да се напасне теорията за секта. Дано някой от разследващите да чете тук, та да приключат по-бързо случая, след като всички възможни клюки са събрани на едно място.

# 48 787
Не мисля, че е много добре да наричате тролове тези хора, които вярват на властите и на разследването. Досега има една-единствена доказана версия. Не знам защо е това заяждане с всички, които вярваме на нея. Забелязвам, че вече се стигна и до опити за паранормално обяснение и се търсят духове, сенки, ранени килъри, и прочее несъществуващи обекти и субекти.

# 48 788

Notamama

От твоите всеки втори е спам. Не сме тук да превъзнасяме сектантите, а да коментираме  защо Калушев накара трима мъже да се самоубият, след което уби две деца!
Ех, Флоресита!
Калушев накарал.. ти там ли беше, с тях? Чу ли го, видя ли го как ги накара?
Видя ли ги как се самоубиха?
Хайде поне не пиши с такава смешна категоричност.

Другата черешка пък... с доказаната версия.
Кога я доказаха? Обявиха ли вече?
Имаше брифинг и Демерджиев даде изявление, да не съм пропуснала обявяването на доказаната версия.

# 48 789
Статия тг днес Т. Тодоров "Случаят Петрохан за мен е приключил - Калушев ги е вкарал в транс с билка от Мексико"
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/23218351

Общи условия

Активация на акаунт