Отговори
# 49 575
Новата вълна е, че разследващите са доразрушили хижата, палили са допълнително , за да заличат всички доказателства за екзекуцията.  Всяка крушка си има опашка. Публичните изявления също.
  Явно всички сме изненадани от реалното състояние на сградата след палежа.

# 49 576
  • у дома...
И за кемпера , като веществени доказателство, местопрестъпление...   Дали беше редно да бъде захвърлен на някакъв паркинг, без охрана, без нищо...Това не е ли грешка пак на органите? Не е ли безотговорно , неглижиране...
Въпросът ми е конкретно за снимането с дрон. Нищо не каза за това. Правилно ли беше снимането с дрон на кемпера?

# 49 577
# 49 578
  • у дома...
Тогава ръкопляскахте ли дружно? И приветствахте ли снимките на екипа на бТВ?

# 49 579
Доколкото помня, не беше от екип на бтв. Което и поставя въпросите за опазване на местопрестъпления и улики, тяхното съхраняване, кой и как има достъп

# 49 580
  • у дома...
Доколкото помня, не беше от екип на бтв. Което и поставя въпросите за опазване на местопрестъпления и улики, тяхното съхраняване, кой и как има достъп
Приветствахте ли тогава снимките на кемпера? Отново конкретен въпрос.

# 49 581

"Задържаха екип на БТВ, снимал с дрон кемпера на Калушев в склад на МВР"

# 49 582
Целият покрив е деформиран и изгорял, а надолу някои крила си стоят с белите стени..Все едно от горе е тръгнал пожара...А казват от мазето. Не знам, странен ми е този пожар. Половината хижа е изцяло унищожена, а в другата само покрива..

# 49 583
Целият покрив е деформиран и изгорял, а надолу някои крила си стоят с белите стени..Все едно от горе е тръгнал пожара...А казват от мазето. Не знам, странен ми е този пожар. Половината хижа е изцяло унищожена, а в другата само покрива..
Ще има и пожаротехническа експертиза, вероятно ще се изясни.

# 49 584
  • София
Разбира се, че дронът беше на бтв, даже помня и коя репортерка беше на мушката..тази отразяваща събитията във Враца.

# 49 585
  • София

И тази снимка на Al e качена , защото ... ?

# 49 586

И тази снимка на Al e качена , защото ... ?

Иронизираща е, мислех, че става ясно най-малко от надписа, че това е кемперът на Калушев. Всеки, който иска, може да си намери инфо в нета чий е бил дронът.

# 49 587
Е, според РА едва ли не прокуратурата и МВР са поканили пълчища журналисти....а някаква медия отскочила да снима с дрон... Не разбирам...какви лични вещи, за какво иде реч....
Някой изпреварил чичко Бузов ли...тва ли е...

Майсторова да си дигне зид, знам ли.. или да съди медията...ако толкова се чувства ппдложена на неправомерен интерес...

Няма вече кучета-пазачи там, нито въоръжени рейнджъри. Всеки може да влезе, ако Майсторова и мъжа и не заключват хижата.
Не съм забелязала във всеки дом да има кучета и да пазят рейнджъри, за да не влезе някой...

Е, те не са всеки дом. Simple Smile Нали са били строго охранявани поради една или друга причина.

# 49 588
Само на мен ли ми се струва, че е имало допълнителен пожар?
От едната страна е паднал изцяло покривът. На първите снимки след инцидента си стоеше.

# 49 589
Много се надявам Майсторова да отиде с адвокати и експерти и да е подготвена както трябва, когато ѝ предават обекта.
Това беззаконие и показните мафиотски приоми минаха всякакви граници.
Относно дрона, са нарушени един куп закони, не просто един. Там могат да съдят освен полицията, която 'охранява' и самите медии, които са снимали. Дано го направят.
Няма да изреждам всички нарушенията от Конституцията, тежките нарушения на GDPR и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и НК.
Пример от НК :
Скрит текст:
Чл. 170. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който влезе в чуждо жилище, като употреби за това сила, заплашване, хитрост, ловкост, злоупотреба с власт или специални технически средства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с пробация до шест месеца.
За излъчването на кадрите по телевизията :
Скрит текст:
Чл. 145а. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.
(2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева.
(3) В случаите по предходната алинея съдът може да постанови лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7.
Незнанието не оправдава, както се знае. И е жалко колко хора не са наясно с правата си. Други пък наивно и глупаво се радват, че те биват нарушавани.

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 04:04 от anonymiss

Общи условия

Активация на акаунт