Отговори
# 51 015
Някой горе спомена, че това не е първата подобна история на ИК, и аз така мисля. Затова никой не се засилва прекалено.
Аз съм привърженик на официалната версия и моята първоначална теория беше, че мотивът е, защото ИК е болен. Може би дори терминален и останалите решават да се пренесат всички заедно. Затова са били унили и демотивирани.

Друг вариант е, отново моя си спекулация - ИК разбира, че Деян снася на службите, спонсорите започват да задават въпроси и да изчезват, това е вече вторият му подопечен, който го предава (първият е Валери) и за да не се.стигне и Ники да му забива нож в гърба, той пренася всички в един по-добър свят.

Като цяло ми харесва как мислите, но в тази версия я няма ролята на момичето дето била "капката". Според мен Калушев е бил де факто предаден от малкия Макулев. Хванал е някакъв интимен момент между него и момичето и за Калушев това наистина е било "капката". Особено на фона на това, че е мразел собствения си живот, и след като му взимат Леон, след всички проверки и т.н., и накрая да му "изневери" и Алекс... еееми.

# 51 016
Скрит текст:
Между другото помните ли Виктор Лилов, който правеше "паралелно гражданско разследване"? Някаква информация откъм него?
СА от коментари във фб:
пълни глупости. Това е новата опорка. Преди 6 месеца троловете от ДПС и гроб искаха да изядат Терзиев , че дарил дрон със собствени средства
Скрит текст:
. Сега извадиха Трактора в употреба.
И пак тя добавя: Никога Тракторът не и подарявал каквото и да е. Спрете да лъжете , вашата м... тролска ! (Говори в женски род, защото има предвид групата на ИК)

Scream ОМГ, и Терзиев ли е го е "купувал" този дрон?! Вече им изтървах бройката на претендентите.

# 51 017
Тази Мария Ялдън определено не е нормална, има някаква болна фиксация върху това момче.
Тя не само за него. Но твърди, че прави клипчета по поръчка на РА и каквото снимки й пратят това ползва. Тук съм пуснала и снимки, които РА е пускала. Пак са корегирани

# 51 018
За момичето никой не коментира нито тези от официалната версия ,нито роднините .Много странна история .ТТ може да е искрен ,но не е запознат със случая в детайли.

# 51 019
Скрит текст:
Ако искате вижте този пост и кажете какво мислите, слагам и две снимки за кратка препратка :
https://www.facebook.com/share/p/1DJD993UNB/?mibextid=wwXIfr

На другите два кадъра от този пост човекът ми прилича много на този, който вечерта ходи до пънчето.

Ами Ники си е. Просто косата му не е така къдрава, когато е на опашка изглежда бухнала, когато е на кок, ами не е кок, а кокче. И преди съм писала защо в нужно да правят промени по снимките
[/spoiler]Говоря за тези:

# 51 020
Замислих се.. Тодор Тодоров защитава уж официалната версия, а толкоз я защити, че я направи още по-нелепа. То няма нужда даже да я оборва някой...Ако и разследващите се чудят пет месеца как да намерят кой да е подредил телата, нищо чудно от това забавяне на нещата...

Изобщо никой не се чуди, това са си ваши фантасмагории, той не е казал такова нещо

Не знам колко са мои фантасмагории, но до момента в медиите защитниците на официалната версия говорят с охота и изключително  по психологическата част и никой занимаващ се с криминалистика не коментира, защото ще звучи също толкова нелепо като Тодоров с местенето и нареждането на телата...
Заместничката на Сарафов каза, че се правят последни окончателни експертизи, кой ли не го потвърди това и ще излязат с решение. Ще почакаме

# 51 021
  • София
Скрит текст:
Между другото помните ли Виктор Лилов, който правеше "паралелно гражданско разследване"? Някаква информация откъм него?
СА от коментари във фб:
пълни глупости. Това е новата опорка. Преди 6 месеца троловете от ДПС и гроб искаха да изядат Терзиев , че дарил дрон със собствени средства
Скрит текст:
И пак тя добавя: Никога Тракторът не и подарявал каквото и да е. Спрете да лъжете , вашата м... тролска ! (Говори в женски род, защото има предвид групата на ИК)

Scream ОМГ, и Терзиев ли е го е "купувал" този дрон?! Вече им изтървах бройката на претендентите.
Е даа..и той е претендент и Безуханова, а по последна информация, А.Петров го е купил..
СА явно не си пие редовно хапчетата..

# 51 022
Скрит текст:
Ако искате вижте този пост и кажете какво мислите, слагам и две снимки за кратка препратка :

На другите два кадъра от този пост човекът ми прилича много на този, който вечерта ходи до пънчето.

Ами Ники си е. Просто косата му не е така къдрава, когато е на опашка изглежда бухнала, когато е на кок, ами не е кок, а кокче. И преди съм писала защо в нужно да правят промени по снимките

Това трябва да е украинският или руският килър, пенсионер от френския легион.
Не се ли чува да командори на руски език?
После са го ранили и умрял в сръбска болница.

# 51 023
Човекът от клипа, който показвате, не е с къса коса, а е с по-дълга коса вързана на 1 или 2 малки плитки (или са като "кичета", не знам как им се казва).
За пореден път коментираме, че стопкадрите лъжат.

В 14:08:18, когато тръгва към хижата и си завърта главата, плитката/плитките се виждат много ясно. Само не мога да кажа дали е една плитка или са две.

Нека някой да каже с каква коса е Ники към датата на събитията.

https://youtu.be/cxMdlAiUiQs?is=R_s5jIXbQHM5ioOm

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 19:01 от Rocket

# 51 024
а кучето седи там и нищо не прави, а уж бяха големи пазачи и ги прибирали като имат посетители

# 51 025
  • София
Скрит текст:

Това трябва да е украинският или руският килър, пенсионер от френския легион.
Не се ли чува да командори на руски език?
После са го ранили и умрял в сръбска болница.
Това ли е килърът...без маска, даже без ръкавици.. Пък другите го гледат с ръце в джобовете Joy  Нещо хич не ги е респектирал...

# 51 026
Скрит текст:
СА от коментари във фб:
Скрит текст:

Е даа..и той е претендент и Безуханова, а по последна информация, А.Петров го е купил..
СА явно не си пие редовно хапчетата..
От както са спрели аяуаската и явно не са на център.

# 51 027
Според мене, нито Деян, нито Ралица са знаели, че Калушев и момчетата са се върнали изобщо от морето, затова казват на полицията да ги търси в Българи.
Майсторова е звъняла на Деян, а тя не е ли знаела, че се връщат? Според мен е знаела и е пратила Деян до хижата. Значи е странно РА да търчи до Българи...
Защо да е странно?. Майсторова се обажда на Деян вечерта. И двамата са получили странните съобщения..Той отива сутринта и намира труповете на 3мата.Другите 3ма ги няма. Знае се , че са били в селото, но не знаят дали са се върнали.Затова при разговора с Ралица Деян й казва  , че ги няма там и тя тръгва към Българи...Това е мястото, за което знаят, че са били последно. Никой няма връзка с тях вечерта и сутринта...Дефакто Майсторова и Деян не знаят откъде са изпратени съобщенията. Въпреки, че леко се съмнявам Калушев и Деян да не са се видяли, или поне чули на 30-31ви
    Самоцитирам се. Добре е да се поства всичко, а не извадено от контекст... Коментирала съм  обсъждане на момента с Делян, не като твърдение, а като предположение какво и как би могло да бъде....

Барса, не Ви отива подобно поведение. Какво е извадено от контекста?! Казали сте това, което сте казали. И не целия цитат, а всички мнения да си самоцитирате, няма да промените това, което сте казали и което съм цитирала. А дрън-дрън за "предположението" - естествено, че е предположение. Тя цялата тема е от предположения. Никой от нас не е бил там, за да види с очите си. Това обаче да не си стоите зад думите, а да опитвате да се измъкнете по тоя нелеп начин, не Ви прави чест. 😒
Не ме интересува как вие интерпретирате нечие мнение. Вашето мнение не меродавно. Не мисля да влизам в обяснителни режим

# 51 028
Не мисля да влизам в обяснителни режим

Няма и нужда. Те хората видяха каквото трябваше.

# 51 029
а кучето седи там и нищо не прави, а уж бяха големи пазачи и ги прибирали като имат посетители
Това все пак са обучени професионалисти и знаят как да залъжат едно куче. Те цялата ни държава залъгаха, а едно куче няма да забаламосат.

Общи условия

Активация на акаунт