Доста компютри и данни са събрали от всички устройства, камери, кемпери и какво ли не.
Цялата свинщина, която са оставили след себе си в хижата, и начинът, по който я предават са вероятно поредният опит за отклоняване на вниманието.
Просто знаят, че близките няма да издържат на бруталното безредие и поругаване, ще започнат да вдигат шум и да се коментират стени и легенчета, вместо снежинки. Колко удобно. Явно знаят, че няма да има и кой знае какви последици и отговорност.
В момента Йончев без да се усети спомага за прикриването още повече. Аз ако бях, нищо нямаше да показвам публично, да ги видим докъде ще стигнат без да има кой да разсейва 'публиката' в грешни посоки.
Мен лично тръпки ме побиват от начина, по който се води това 'разследване'.
Може би това е и целта: всички да са като парализирани от жестокостта на компрометирането, както и от липсата на прозрачност и безпристрастност, и да насадят масов страх.
Само че, може да има и обратен ефект.
Задължени ли са да и' дадат този протокол. Възможно ли е изобщо да няма, да не е съставен? - ако в този смисъл е писал Вл. Йончев.
Да, брутално нагли са. Действат си по предварителен сценарий. Държавната машина не се съобразява с нищо.