Тук се апелира за вземане на мерки срещу Ралица, чак за съдене за клевета (аз вярно не следя какво пише и казва, но тук не се пропуска нито една нейна изява, та се считам информирана общо взето и не помня поименно да е обвинявала прокурор или разследващ в деяния от вида на посочените в състава на клеветата като престъпление), обаче не съм чула досега при толкова изявления на тоз и онзи (включая Русев и психолозите), че говори въз основа на материали от разследването, съответно изнася установени от доказателствата факти, някой дори проверка да е извършил, аджеба, как така и чрез кого (и защо) изтичат тези данни, камо ли някой да е понесъл последици (законът е предвидил такива). За толкова месеци все са имали време да се заемат и с тези противоправни действия. То време са имали, ама пък може да не са имали желание, знам ли...
И това горното не само никого (или почти) не смущава тук, аа напротив - обсъжда се с очевидно злорадство и даже се призовава за по-чести изяви с цел "взривяване на жълтите" - досущ като агитка на футболен мач. След залаганията и това дойде ред да прочетем.
Обаче пък законът трябвало да се спазва, да. Но не от всички. Ако е така, законът е мъртъв, просто трябва някой да го обяви.