Отговори
# 52 410
Чак пък толкова да се тригърне, че мама е казала да се прибира...
В писмото сякаш очаква нещо да излезе. Звучи ми наплашен, паникьосан. Нещо сериозно е сгафил в Българи. Или на някой в службите до гуша му е дошло от историите с децата и му е казал, че тая работа повече няма да се потулва като досега.

# 52 411
Или сега ни лъжат във форума
Може да ни лъжат, че се знае какво е станало. Но че нещо е станало, е сигурно. Връщат се извънредно. Калушев си го пише като крайния тригър черно на бяло.
Супер ключов момент е случилото се в Българи и за мен също е непонятно как въобще не се засяга това от разследващи и журналисти.
Най- баналното сигурно се е случило- майката на Теа е дала заповед момичето да се прибира, защото какво прави тя с трима от мъжки пол на майната си!?

Само едно уточнение: майката не е знаела (нито пък бащата), че момичето е с трима на майната си. Това, което й е казал бащата (и което реално си е мислел) е, че момичето е с ШЕСТ от мъжки пол, като повечето от тях са дърти чичаци, някъде из пущинаците, и така е била вече няколко пъти, за седмици наред. Е, как няма да се вбеси тая майка? И после що бащата не казал, че се е случило нещо лошо. Как да каже?! Сам себе си да вкара в затвора и да загуби правата върху детето ли? Ами, мислете малко де!
Да, наистина! Още по- зле е да не знаеш къде ти е детето! И издаваш заповед- не ме интересува как, но до еди колко си часа да се е прибрала! После историята с багажа е дай ми куклите, ето ти парцалите!

Точно. Той не е знаел тоя "баща", защото не го е интересувало. Точно както и Макулеви. Това никой нормален родител няма да го направи. Да зареже детето си и даже да не го интересува къде е със седмици/месеци.

# 52 412
От показанията на бащата се казваше, че тя е била там няколко пъти, като на лагер и винаги е била много доволна. Интересувала се е от екстремни спортове, гмуркания и пр.

# 52 413
  • София
Еми като не искат конспираторите да пуснат някоя нова версия "а ла Бузов", така ще бъде още 2-3 месеца. Скука. Ралица откри ли следите от куршумите в хижата. Или го докара само до черупки от яйца.

# 52 414
Ми най-вероятно е била доволна, ама това нищо не значи
Нормално ли е тинейджърка да живее седмици само в мъжка компания?
Не знам, питам
Понеже имам дъщери, идват приятелки, но винаги само когато жена ми е тук (понеже понякога работи нощна смяна)

От показанията на бащата се казваше, че тя е била там няколко пъти, като на лагер и винаги е била много доволна. Интересувала се е от екстремни спортове, гмуркания и пр.

# 52 415
Обаче всички подминават инфото, което излезе за Ивей. Калушев та Калушев.  Ами ако Ивей е баш главния виновник? Той не е бил ни пещерняк, ни природолюбител като другите, причината да е в пущинака е друга. Сянка. Спокойно да прави велики схеми. Дечо и Пламен ми изглеждат хрисими малко асоциални но добри хора.  Ако нещо гнусно и нередно е правел Калушев няма как те да стоят там и да си траят. Мисля, че всички са залагали на гениалния Ивей със 7 езика и накрая схемите му са довели до крах.

# 52 416
Обаче всички подминават инфото, което излезе за Ивей. Калушев та Калушев.  Ами ако Ивей е баш главния виновник? Той не е бил ни пещерняк, ни природолюбител като другите, причината да е в пущинака е друга. Сянка. Спокойно да прави велики схеми. Дечо и Пламен ми изглеждат хрисими малко асоциални но добри хора.  Ако нещо гнусно и нередно е правел Калушев няма как те да стоят там и да си траят. Мисля, че всички са залагали на гениалния Ивей със 7 езика и накрая схемите му са довели до крах.
И аз започвам да чакам разследвонето да приключи, защото не е никакъв гений тоз ИИ.
Целта на тези твърдения е да се измести прожекторът от ИК, за да стане той косвена жертва, а не- убиец на деца.

# 52 417
И Ивей да е, все от групата е, не е външен
Прилича на хващане за последната сламка, светлия лама да излезе невинен

# 52 418
Не казвам, че ИК е невинен. Но е много удобен да опере пешкира. И доста от нещата, които са довели до тази развръзка да останат скрити. Ето на -хиляди страници за ненормални родители, за психясъл будист педофил...а за финансовите схеми и ролята на другите от групата почти нищо.

# 52 419

А как да сме сигурни, че това са показания на бащата? Може да са нечии съчинения. То дори и инициалите на бащата ги нямаше, както на другите разпитани.

# 52 420
Е то в нищо не можем да сме сигурни, но поне официално ги обявиха. Мисля, че ако нещо нередно беше ставало с момичето щяха да ни информират. Нали от първия ден търсят компромати срещу ИК.

# 52 421
Пак ли ще сравняваме хижата с лагер? Докога?
Вече няколко пъти питах съфорумки от отбор ягодка ще пуснат ли дъщерите си там, само една ми отговори. Защо ли. Явно е по-удобно да подминат въпроса, отколкото да излъжат?

# 52 422

Изобщо няма такава зависимост.
Пълно е с хора, за които някое престъпление не е проблем, щом го е извършил техен близък или приятел, или някой, на когото се възхищават, с когото се идентифицират. Даже може да му намерят оправдание - както се намериха хора да обвинят Валери, че е съблазнил Калушев. Което има своето обяснение - все пак хората се събират и сприятеляват с такива със сходни характери, етика и морал.

# 52 423
Е то в нищо не можем да сме сигурни, но поне официално ги обявиха. Мисля, че ако нещо нередно беше ставало с момичето щяха да ни информират. Нали от първия ден търсят компромати срещу ИК.

Явно бащата не е кой да е, и той не желае.

# 52 424
  • у дома...
Похвален е опитът да се прехвърли вината на ИИ. Цялата вина. ИК просто е наглеждал едни деца. И така 11 години. Вина имат всички възрастни, които са пребивавали постоянно там. Включително и майките-викинги, както и майката-основен спорнсор.

Общи условия

Активация на акаунт