Отговори
# 52 605
Е, как в темата да няма хора, които най-малкото вярват в невинността на Калушев? Какви ли не обяснения на ненормални явления четохме. Не е нужно да се четат повече от 10 страници назад - оневиняването по всевъзможни теми и начини, да не кажа по всички параграфи, е абсолютно достатъчно.
Явно съм била изтрита, но пак ще го кажа - моето предположение е, че в темата има не един човек свързан с общността около Калушев, а доста повече. Дадох и предположение, че някои от опозицията на официалната версия вероятно са били "лекувани" - те или децата им, или са имали такова желание.
Вашите предположения са същите като тези, които четохме и на които се базират вашите доказателства за самоубийствата. Нищо официално, нищо доказано, само предположения, догадки и собствени интерпретации, които обаче не пречи да се изказват като абсолютни доказателства, неопровержими при това. И се чудя защо официалните власти още мълчат, след като всичко е толкова „лесно“ – дори и за хора с ненужните знания и професии във форума.

# 52 606
  • София
Случайно ли Ралица изтипоса върху паметната плоча на Петрохан, на която е изписано името на непълнолетен, цветовете на дъгата. Кой човек слага такива цветове върху паметни плочи.
Навежда ме на мисълта, че подкрепя този вид сексуални отношения дори когато в тях участват и непълнолетни лица.
Тълкувам си просто.

# 52 607
Скрит текст:
Но честно казано аз се включих в дискусията защото мен все повече започва да ме тормози нещо друго. Дори да се абстрахирам от това дали е убийство или самоубийство за което се спори, има неща които са безспорни и ясни факти около битието на тези хора. И тези факти никак не са ласкави за тях. Изумена съм как може те да бъдат наричани "светли хора", чисти души", "ангели" и т.н. суперлативи. Очевидно е, че те не са били такива. Определенията за тях би трябвало да бъдат съвсем други. Най-мекото, с което бих ги нарекла аз е паразити. Наистина ли обществото ни е толкова оскотяло, че съвсем е преобърнало понятията за добро и зло. За правилно и грешно. До толкова ли вече ни е повреден чипът. Наистина е плашещо.

Можеш да прочетеш всичките 3500 страници на темата (и 5000 можеше да са, но поне 1000 са изтрити) и никъде няма да намериш такива твърдения.
Проблемът идва от това, че масово се чете във фейсбук и се прехвърля тук. Не само цитати, но и натрупаното недоволство, защото във фейсбук никога не можеш да пробиеш, дори и да твърдиш най-неоспоримата истина. И така се създава впечатление, че тук има подкрепящи Калушев и "чистите души" и т.н. И разни "рицари" се борят срещу "ненормалните лелки", които обаче не са тук.

Аз не чета в групите във фейсбук, на мен ми стига прочетеното тук, за да се съглася с теб, че обществото ни е оскотяло. Явно стигаме до един и същи извод, макар и по различни пътища.

Редактирам се, да добавя, че аз не съм гледала нито едно видео - нито услужливо редактираните от полицията, нито пусканите от ВЙ. Но ако свидетелите твърдят, че на стъпалата е имало много гилзи, дупките от куршуми са някъде на друго място, а не на мястото, от където е стреляно.
Не съм казала, че тези определения са писани тук. Това са неща, които съм чела в линкове към фейсбук или Ютюб, пуснати от потребители в темата. Аз фейсбук нямам, но някои от линковете мога да отворя и виждам какво се пише там. Затова и говоря за обществото ни като цяло.

# 52 608
Значи вече да не смеем да се зарадваме и възхитим на един красив природен феномен щото на някого му хрумнало да свързва дъгата с хомосексуализъм?

# 52 609
Не знам за Ралица, ако иска, ще си каже какво е имала предвид, но аз самата (и от възрастта ли?) упорито отказвам да свържа със сексуални отклонения любимата ми дъга, асоциирана в едновремешното ни общо съзнание с много детски преживявания, списание дори, игри и т.н.
Та, ако аз някъде използвам дъгата като символ, не бих искала някой да я тълкува като свързана с горното.

# 52 610
  • София
Това си е твоя гледна точка, Кубратова. Аз да ти кажа ли какво ми каза детето ни, когато видя цветовете на дъгата на едно определено място, а беше тогава на 12 години. Явно не е паднало от Марс.
Аз си тълкувам, имам право нали.
Съвпадение или?

# 52 611
Случайно ли Ралица изтипоса върху паметната плоча на Петрохан, на която е изписано името на непълнолетен, цветовете на дъгата. Кой човек слага такива цветове върху паметни плочи.
Навежда ме на мисълта, че подкрепя този вид сексуални отношения дори когато в тях участват и непълнолетни лица.
Тълкувам си просто.
Както много добре се информирахте за „скритите символи“ в емблемата на школа Роук, можеше да прочетете и малко повече за връзката между дъгата и будизма. Но защо пък отново „неволно“ да не свържем тези цветове с ЛГБТИ? Което, между другото, изобщо не виждам как се връзва с безумната ви теория за педофилия. Това е просто един доста грозен начин да обидите поредната група хора, които живеят различно и не са разбрани от голяма част от обществото.
Тълкувайте си просто, но фактите от терен накрая винаги остават.

# 52 612
  • София
Кой терен, че не разбрах нещо?
Цветовете на дъгата не се свързват с педофилия, а с хомосексуални отношения и това е широко разпространено виждане в днешното общество, не е нещо скрито, напротив.

# 52 613
  • София
Кой как си го тълкува си е негова работа.Факт е, че в световен мащаб, дъгата е символ на ЛГБТ и това може лесно да се провери.
И аз свързвам светкавицата с буря, но поставена на знак означава "Високо напрежение"

# 52 614
Кой как си го тълкува си е негова работа.Факт е, че в световен мащаб, дъгата е символ на ЛГБТ и това може лесно да се провери.
И аз свързвам светкавицата с буря, но поставена на знак означава "Високо напрежение"
Защото светкавицата Е високо напрежение. Това с дъгата е нечие перверзно въображение.

# 52 615
Значи вече да не смеем да се зарадваме и възхитим на един красив природен феномен щото на някого му хрумнало да свързва дъгата с хомосексуализъм?

Момент, като слагаме паметни плочи на природен феномен ли се радваме, или скърбим за убитите си деца?

# 52 616
Кой терен, че не разбрах нещо?
Само това ли не разбрахте?
Терен – местопрестъплението и това, което официалните власти ни казват за него.
Допълвам: Хомосексуални отношения и педофилия са две много различни неща, надявам се да правите разлика?

# 52 617
Кубратова, айде ако обичаш да си задържиш съжалението към нашето дете за себе си.
Аз и моето бих съжалила, Магента, ако само това вижда в дъгата, а веднъж асоциираш ли я с нещо, което ти се натрапва като символ, не можеш да видиш другото.

# 52 618
Мечът и перото по какъв извратен начин могат да се изтълкуват,  предполагам ще научим от темата.

Слушах наскоро как деца на по 15-16 мразят други етноси, много тъжно ми стана.  Вкъщи се карам при най-малкия намек за това.

# 52 619

Момент, като слагаме паметни плочи на природен феномен ли се радваме, или скърбим за убитите си деца?
Тези хора са били много свързани с природата. Защо да не сложат природен феномен на плочата  като символ на тази връзка? Примерно.

Общи условия

Активация на акаунт