Отговори
# 52 605
Не знам за Ралица, ако иска, ще си каже какво е имала предвид, но аз самата (и от възрастта ли?) упорито отказвам да свържа със сексуални отклонения любимата ми дъга, асоциирана в едновремешното ни общо съзнание с много детски преживявания, списание дори, игри и т.н.
Та, ако аз някъде използвам дъгата като символ, не бих искала някой да я тълкува като свързана с горното.

# 52 606
  • София
Това си е твоя гледна точка, Кубратова. Аз да ти кажа ли какво ми каза детето ни, когато видя цветовете на дъгата на едно определено място, а беше тогава на 12 години. Явно не е паднало от Марс.
Аз си тълкувам, имам право нали.
Съвпадение или?

# 52 607
Случайно ли Ралица изтипоса върху паметната плоча на Петрохан, на която е изписано името на непълнолетен, цветовете на дъгата. Кой човек слага такива цветове върху паметни плочи.
Навежда ме на мисълта, че подкрепя този вид сексуални отношения дори когато в тях участват и непълнолетни лица.
Тълкувам си просто.
Както много добре се информирахте за „скритите символи“ в емблемата на школа Роук, можеше да прочетете и малко повече за връзката между дъгата и будизма. Но защо пък отново „неволно“ да не свържем тези цветове с ЛГБТИ? Което, между другото, изобщо не виждам как се връзва с безумната ви теория за педофилия. Това е просто един доста грозен начин да обидите поредната група хора, които живеят различно и не са разбрани от голяма част от обществото.
Тълкувайте си просто, но фактите от терен накрая винаги остават.

# 52 608
  • София
Кой терен, че не разбрах нещо?
Цветовете на дъгата не се свързват с педофилия, а с хомосексуални отношения и това е широко разпространено виждане в днешното общество, не е нещо скрито, напротив.

# 52 609
  • София
Кой как си го тълкува си е негова работа.Факт е, че в световен мащаб, дъгата е символ на ЛГБТ и това може лесно да се провери.
И аз свързвам светкавицата с буря, но поставена на знак означава "Високо напрежение"

# 52 610
Кой как си го тълкува си е негова работа.Факт е, че в световен мащаб, дъгата е символ на ЛГБТ и това може лесно да се провери.
И аз свързвам светкавицата с буря, но поставена на знак означава "Високо напрежение"
Защото светкавицата Е високо напрежение. Това с дъгата е нечие перверзно въображение.

# 52 611
Значи вече да не смеем да се зарадваме и възхитим на един красив природен феномен щото на някого му хрумнало да свързва дъгата с хомосексуализъм?

Момент, като слагаме паметни плочи на природен феномен ли се радваме, или скърбим за убитите си деца?

# 52 612
Кой терен, че не разбрах нещо?
Само това ли не разбрахте?
Терен – местопрестъплението и това, което официалните власти ни казват за него.
Допълвам: Хомосексуални отношения и педофилия са две много различни неща, надявам се да правите разлика?

# 52 613
Кубратова, айде ако обичаш да си задържиш съжалението към нашето дете за себе си.
Аз и моето бих съжалила, Магента, ако само това вижда в дъгата, а веднъж асоциираш ли я с нещо, което ти се натрапва като символ, не можеш да видиш другото.

# 52 614
Мечът и перото по какъв извратен начин могат да се изтълкуват,  предполагам ще научим от темата.

Слушах наскоро как деца на по 15-16 мразят други етноси, много тъжно ми стана.  Вкъщи се карам при най-малкия намек за това.

# 52 615
Значи вече да не смеем да се зарадваме и възхитим на един красив природен феномен щото на някого му хрумнало да свързва дъгата с хомосексуализъм?

Момент, като слагаме паметни плочи на природен феномен ли се радваме, или скърбим за убитите си деца?
Тези хора са били много свързани с природата. Защо да не сложат природен феномен на плочата  като символ на тази връзка? Примерно.

# 52 616
  • София
Кубратова, айде ако обичаш да си задържиш съжалението към нашето дете за себе си.
Аз и моето бих съжалила, Магента, ако само това вижда в дъгата, а веднъж асоциираш ли я с нещо, което ти се натрапва като символ, не можеш да видиш другото.
Аз за твоето дете не пиша, нали. Въздържай се, ако обичаш, да го правиш за моето.

# 52 617
Това си е твоя гледна точка, Кубратова. Аз да ти кажа ли какво ми каза детето ни, когато видя цветовете на дъгата на едно определено място, а беше на 12 години. Явно не е паднало от Марс.
Аз си тълкувам, имам право нали.
Съвпадение или?
Ще кажа само "жалко за детето", Магента, щом тази красота, която спира дъха и толкова рядко виждаме, дори и за него отсъства, а вижда само другото...
Тълкувайте си, няма лошо. Аз изрично съм посочила, че това е моят поглед към дъгата, не на друг.
Ти разлика между природното явление дъга и цветовете на дъгата приложени на знаме или друг символ правиш ли?

Нито детето на Маджента е видяло истинска дъга, нито на паметника е нарисувана истинска дъга. Става въпрос за символи с цветовете на дъгата.

И тия около К. са били наясно със сексуалната му ориентация.

# 52 618

Напоследък защитниците на версия убийство в темата са станали излишно нападателни. Аз затова и спрях да реагирам на много постове.

След малко тук половината ще сме обявени за хомофоби и расисти и ще съжаляват децата ни с такива родители като нас.

Ама виж "децата на Калушев" са били щастливци, че са имали адекватни родители, които са разбрали в сърцата си какво е най-правилно за тях и са ги предали за отглеждане в групата.

# 52 619
  • у дома...
Скрит текст:
Нали трябва все пак да убеждават по някакъв начин колко светли и чисти "будисти" са потенциалните спонсори и дарители. Бас държа, че ще кажат в някой момент, че сауната и джакузито са били за гостите. Като няма чужди хора, може да са си живяли доста луксозно.
Сауна и джакузи са ми толкова будистки, колкото и Ники Ваджра и агнешките главички, които много обичал да яде според майка му.

Няколко дами тук упорито ме убеждаваха, че полицаите са си пържили яйца (valia61, i.m.i), моля сега да се включат и да обяснят дали закваската, хляба, курабийките и ябълките случайно не са оставени от полицаите. Може и те да са будисти и да са направили приношения пред олтара.
Моля да ме цитираш кога съм писала за пържени яйца.
Моля за извинение, грешката е моя. С mariposa съм коментирала. Ще пробвам да коригирам поста си.

Общи условия

Активация на акаунт