Отговори
# 52 830
Точно, ако РА не беше лъгала в началото, можехме някак да я разберем. Но тя прикриваше очевидности.
Затова няма как вече да и вярвам, поне аз.
А за Деян с курабиите, абсурд!
Той защо да лъже, че са се виждали на чешмата, и то, в същия ден. Дал им гипс, взел курабии.
Ами нереално ми е.

# 52 831
  • София
Отдавна писах, че ме интригува мястото при гаража. Надявам се Вл. Йончев да ни го покаже и него.

# 52 832
  • София
В Епизод VI - Завръщането на сандалите.

# 52 833
Очевидно не се канят да разкриват нещо по лайното, а го дават за пример за лошата охрана и съхранение на хижата.

Бих казала,  че според мен е изключено да е  на служител на МВР, но би могло да показва, че в хижата са влизали вандали, като във всяка изоставена постройка в планината. Демек че не са се престарали с охраната и това може да повдигне въпрос как точно са ги извършвали тия огледи и събиране на доказателства.

Според мен това е важно. Анализи на РА едва ли носят някаква информация. Но трябва да се каже, че нейните действия дотук поддържат случая жив в общественото съзнание и допринесоха доста неща да станат известни. Вкастите  отдавна мълчат като партизани след първоначалната излишна свръхактивност

# 52 834
Аз взех да се притеснявам ВЙ да не го просне някой ток, така самоотвержено снове из тези руини.

Ирис, така е, но се създават внушения и се дискредитира разследването с отвратителни манипулации. И то, с определена цел. Да се оневини ламата. Тя застава до убиеца на детето си. Това е плашещото. А че ще има пропуски в разследването, да, със сигурност ще има. Тежка зимна обстановка, палежи, три трупа и две кучета и въобще, огромен обем работа. Може и грешки да има.
Това обаче не може да обърне ситуацията, която е, каквато е.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 09:13 от tays

# 52 835
Едва ли има пуснат  ток, при тази горяла инсталация.

# 52 836
Ами той го каза, ей го- не знам в тоя кабел дали няма ток.
То като един трилър навремето, сега му забравих името, в гора, като документален. Ходеха и шептяха

# 52 837
Целият случай е като трилър.  Опасявам се се само да не си остане като тия с бели петна и отворен край...

# 52 838
В коя стая са били сейфовете някой каза ли?

# 52 839
  • в страната на чудесата
В коя стая са били сейфовете някой каза ли?
Стаята се е възнесла с тях
Заедно с крипто портфейла и завещанието

# 52 840
Международното разследване от Вл Йончев ли се води? За него ли събира пари майката воин?

# 52 841
При Ралица нещата вече отиват в другата крайност, където не просто подържа случая жив, а започва да руши собсъвените си тези.
Усети се, че с намирането на котката се поставя в неудобно положение и започна да върти и да суче как животинката от лоялност се е самоубила.

В същото време нейните подръжници от "Ангелите на Петрохан", пишат че животинчето  е намерено в "затворена стая", каквото и да значи това.

Та, на мен ми изглежда като да е малко каша в момента при тях.

# 52 842
Явно и котката са прибирали вечер. Няма загадка с нея. Жалко за животинчето.

# 52 843
Явно и котката са прибирали вечер. Няма загадка с нея. Жалко за животинчето.
Да, много жалко, че сектантите и него запалиха живо. Но сега е с тях в по-добрия свят, нека да мислим положително.

# 52 844
Между другото, малко не е сигурно каква (като обем и достоверност) комуникация тече между т.нар. ангели и РА.
Ако помните момента с назначаването от СМ на РА за хижарка и председателка ли беше на Националната агенция, тогава водачката на "ангелите" първо пусна пост как ще пусне пост за опровержение, след това пусна пост за потвърждение, в който пожела на РА "само напред и нагоре", след това този пост май изчезна, защото се разбра, че потвърждението е било прибързано.
Та масата про-петроханци не е точно надежден източник.

Общи условия

Активация на акаунт