Отговори
# 54 045
Някаква "разговаря" с умрелия Калушев?! И после се очаква да приемем теориите на Ягодка за достоверни, разумни и реални? 🤦♀

Защо така масово полудяват хора с помощта на социалните медии? Много тревожен факт.
Не съм казала, че вярвам на тази Сара, само споделих какво чух да казва. Обща взето следя всичко, което излиза по случая.

# 54 046
По-назад, някой беше постна извадка от НС, за издирване на кемпер и/или Тойота...Не е от медии. Къде е бил автомобила тогава? Първоначалния оглед е минал, кадрите от камерите са прегледани...ние видяхме само връщането...После  кога и къде изчезва, че е издирвана, впоследствие, казаха че е открита ...Мислите ли, че са пропуснали да огледат гаража? Апропо записи от камера гараж нямаме...

# 54 047
Страшно е...тази поне само разговаря, има една дето води любовен живот с него след смъртта му.

Е тая вече ще го обиди!

# 54 048
Оставете малко Ралица - Софка отново припали фонтанелата Simple Smile
Според нея Русев ще излезе педофила в цялата история. Калушев ѝ казал, че Русев си харесал сина ѝ Валери от пръв поглед и веднага се лепнал за него. Още повече - тя знае, че още с пристигането си в Мексико Русев Гнусев започва да ухажва яко Валери и прехвърля мокрите си сънища върху другите, защото очевидно само така си обяснява приятелствата - гарнирани с мърсуване.
За десерт - спори с бай Фидос, че той не е истинският бай Фидос. Бунището в хижата било наследство от него, тя лично наблюдавала как по негово време два контейнера и няколко камиона не смогват да изринат боклуците. Искра чисти и изнася, той след нея пак ги събира. Иначе Софи като отишла на хижата инкогнито сама, бай Фидос я харесал и ѝ предложил да му гостува в която стая си избере.
Гиди Лама интригант, гиди бай Фидос дрът мераклия...
ПС  - четете подробно в поста на Валя под моя.
София разби на пух и прах твърденията на РА и ВЙ, че някой (МВР , прокуратурата и следствието) е разбивал стените и е оставил кочина? Браво 🤣

Бунището на Бай Фидос е било преди години, при продажбата на хижата на Калушеви.

То и как Бай Фидос е придобил хижата е интересно.

# 54 049
  • Варна
Официална е информацията точно от НС. Едната кола се вижда в гаража, но другата я няма. Нека се произнесат по-разбиращите от марки коли, но сребриста мисля е Такома ,а Hilux.За мен кемпера и Тойота Такома са пуснати за издирване съвсем в началото когато не са могли да се ориентират с какво би могъл да изчезнал ИК. Дори и да е имал 5 коли на негово име явно за останалите е имало информация къде са-например едната е била в гаража.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 18:56 от Ivka_smile

# 54 050
Ако искате слушайте Сара,за незапозната с престъплението ориентира доста добре, като не вярвате подминете .Ако ще й да ви звучи налудничаво. Аз вярвам,че има такива хора с такава дарба - например Ванга. Сега за Сара не знам, попаднах и го пуснах.Ники споменавал за близка приятелка Катерина.

Не знам коя е Сара и с това ли си изкарва прехраната, разбирай с ясновидство.
Ако да, много такива "феномени" имат екип от хора зад себе си, които правят всички проучвания вместо тях, както и ги насочват в ситуацията.
Даже имаше един филм с Робърт Де Ниро ако не се лъжа, който засягаше точно това.

Така че, силно се съмнявам да е незапозната госпожата.

Но щом опряхме до гледачки, за да доказваме тезата си, не е добре работата.

# 54 051
Бунището на Бай Фидос е било преди години, при продажбата на хижата на Калушеви.

Е, как. Със законни схеми, много ясно.
10 години управление, после придобиване. Самият факт, че са я вписали като еднофамилна вила , какво да ни говори? Егаси фамилията имат Фидосови, близо 100 човека, явно.
За Бай Фидос има не малко негативни мнения в планинарските дискусии.
Доста грубиянски и арогантно се е държал според някои от тях.

# 54 052
  • София

10 години управление, после придобиване. Самият факт, че са я вписали като еднофамилна вила , какво да ни говори? Егаси фамилията имат Фидосови, близо 100 човека, явно.
Пак заблуждаваш... Преди седмица постнах мнения за Фидос от планинарския форум  и всеки може да ги прочете ..
Фидос пък какво общо има със случая, че го намесваш какъв човек бил.. Не вила, ако ще да се е водила резиденция, хижата е работила като  хижа ..Това няма да го проумееш явно.

# 54 053
Божеее, екип Ягодка сега ще издирва таен, подчертавам ТАЕН завод? Това сериозно ли е?
Първо ако има такова нещо ще ги убият още в завода, ще ги пуснат в тези цилиндри и никой няма да разбере с месеци, че липсват!
Ама къде ти такъв завод, в България не останаха явни, какво остава за тайни заводи? Сигурно е в Сърбия позициониран!
И второ, да си градите тезите на тази Сара е многооо показателно! Дето се вика, няма нужда от повече обяснения!!!!

# 54 054
Негативните постове в планинарските групи за Калушев и компания са стотици, ако не и хиляди. Eто произволен, от ноември 2020 г., на колко години е бил тогава Николай да речем:

Цитат
Някой има ли информация за х. Петрохан? Днес там ни "посрещна" въоръжен млад мъж с камуфлаж и телена ограда с ток!

Един от многото сходни коментари под горния пост:

Цитат
Частен имот пълен с психари. А младежа с оръжието така се беше маскирал, че се чудя на какво ли си играят вътре...и на кого изобщо е тази хижа и за какво служи в момента!?

# 54 055
Спамът за бай Фидос не оневинява Калушев, нито ще отклони темата в желаната посока, само да кажа.

Негативните постове в планинарските групи за Калушев и компания са стотици, ако не и хиляди. Eто произволен, от ноември 2020 г., на колко години е бил тогава Николай да речем:

Цитат
Някой има ли информация за х. Петрохан? Днес там ни "посрещна" въоръжен млад мъж с камуфлаж и телена ограда с ток!

Един от многото сходни коментари под горния пост:

Цитат
Частен имот пълен с психари. А младежа с оръжието така се беше маскирал, че се чудя на какво ли си играят вътре...и на кого изобщо е тази хижа и за какво служи в момента!?

На 17? 🤔 И уж така добре възпитани тия дечица, че гостите се просълзяват от умиление, а пък Николай посреща хората с оръжие. Дали пак бай Фидос не е виновен?

# 54 056

Стига с тези заблуди и внушения. Четете по форумите, по-скоро негативите са за ИК там

# 54 057
И какво се оказва - цяла България знаела за оръжията и че има нещо нередно в тази хижа, само РА не знаела.

# 54 058
О, Вие явно знаете точния час, в който камерата е изгоряла... Някои от стаите са непокътнати, ама рутерът задължително е изгорял. И то точно преди самоубийството. Коментирате неща, за които нямате точна информация.

Да не говорим, че и ТОК НЯМА.
Аз мисля много качествено. Това ми дава огромно предимство. Simple Smile
А вие имате ли точна информация? Дайте я тук, нека я обсъдим...
Какво? Нямате? Така си и помислих. Sad

П.С. Просто_майка, .. писали сме едновременно Simple Smile

Много ми допада самочувствието ви! Сериозно, наистина не хващам логически непоследователности в хипотезата ви.

Логически непоследователности няма, но това не гарантира, че е станало точно така. Единствено, показва, че е възможно. Аз лично вярвам, че Деян е знаел за събитията, свързал се е с чичко Калушев, и не случайно сега го няма.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 18:28 от Сивия Плъх

# 54 059
  • София
Проверих...Луната е била почти пълна, ден преди пълнолуние, не е ок тая версия Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт