Отговори
# 54 090
Калушев е усещал много добре цялата гротеска. В това му състояние, представата, че застава лице в лице с онези тримата, казва им "днеска да се гръмнете!", а пък те му викат "абе я си е** м****!" е била непоносима. За него това би било пълен и тотален крах на нарцистичната му кула изградена от сапунени мехури. Абсурд!

И? Как тогава се обясняват самоубийствата на Петрохан?
Ето така, както по света са го правили ................
Скрит текст:
26 март 1997 г. в едно имение в предградието Ранчо Санта Фе (в околностите на Сан Диего, Калифорния) 39 активни членове на групата "Райските порти", включително и лидерът Маршал Атуайт, са намерени мъртви след организирано самоубийство.
или
5 октомври 1994 г. 50 жертви, намерени в две изоставени ферми в кантона Фрибург, Швейцария. Разкрито е съществуването на малко известна секта: Орденът на Слънчевия храм. Това е само началото на поредица от бъдещи колективни самоубийства и на една мистерия, която никога не е напълно изяснена.
.................така и в България са направили сектантите....................

Това не е отговор на моя въпрос, който беше към Сивия плъх. И касаеше неговото мнение за Калушев.

# 54 091
Все повече си мисля за ролята на Ники във всичко това. От цялата група той ми изглежда най-фанатизиран. Ходил е маскиран и въоръжен да плаши хората. Явно се е имал за твърде специален. За пазител на природа, борец за справедливост, може би се е имал за нива над горките заблудени градски хора. Аз в него виждам това, в което обвиняват Калушев. Калушев може и с годините да е успял да овладее егото си. В интервюто при Духлата не видях никакво его и гордост. Но Ники е точно във възрастта когато егото е в своя пик. Затова няма да се учудя ако именно той е в центъра на случилото се. Не знам как и защо, но някак е натиснал червения бутон и нещата са се развили като лавина.

Ако беше така, нямаше ли някой да се опита да го спре?
Не забравяйте статута на Ники и Сашо. Те са били на пиедестал. Другите са им правели път. Дори аз мисля, че ако Ники е посегнал на себе си , това може да е мотив за другите да го последват.

# 54 092
Скрит текст:
Калушев е усещал много добре цялата гротеска. В това му състояние, представата, че застава лице в лице с онези тримата, казва им "днеска да се гръмнете!", а пък те му викат "абе я си е** м****!" е била непоносима. За него това би било пълен и тотален крах на нарцистичната му кула изградена от сапунени мехури. Абсурд!

Ето така, както по света са го правили ................
Скрит текст:
26 март 1997 г. в едно имение в предградието Ранчо Санта Фе (в околностите на Сан Диего, Калифорния) 39 активни членове на групата "Райските порти", включително и лидерът Маршал Атуайт, са намерени мъртви след организирано самоубийство.
или
5 октомври 1994 г. 50 жертви, намерени в две изоставени ферми в кантона Фрибург, Швейцария. Разкрито е съществуването на малко известна секта: Орденът на Слънчевия храм. Това е само началото на поредица от бъдещи колективни самоубийства и на една мистерия, която никога не е напълно изяснена.
.................така и в България са направили сектантите....................

Това не е отговор на моя въпрос, който беше към Сивия плъх. И касаеше неговото мнение за Калушев.

И Калия, и mantissa ви отговориха съвсем добре. Просто са го направили, това е. Толкова са били изчаткали от цялата дрога, тъпите мантри и гледането в точка с часове, че като им е казал верно са ударили клечката на хижата, взели са пищовите и са се застреляли. Ние не можем да го разберем защото ние сме още с акъла си, докато те не са били. Не можете да разберете лудите от позицията на нормален човек.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 21:35 от Сивия Плъх

# 54 093
  • my own world....
Знаете ли кое е най-гротескното за чичо Лама...че той ги е представял за избрани, за подбрани, за тулку...а реално е имал под ръка "квот му се върже на акъла" ... Андреева нали обяви, че него децата го намирали... Пак си живее в нейния си свят тая женица... Родителите са намирали ламата, не децата...

Беше ми мъчно за Макулеви...сега като го гледам как се "държи" във фб... и аз започвам да искам да му се търси отговорност за погубения млад живот. И трябва да му се търси. Шумно и публично!

# 54 094

Не мога да мисля като психопат, Непоносимият ужас е възможно обяснение. Всъщност фенобарбиталът е индикатор за това. Но тогава какво правим, ако "дистанционно" откажат тримата в хижата?

# 54 095
  • my own world....
Е, точно де, познавал си е монасите в манастира..обработил ги е до степен да няма отказ от екзита. Все пак години и години са живяли с него и само с него...

# 54 096
На мен пък ми хрумна друго. Възможно ли е да ги е хипнотизирал. И като каже кодовата дума - екзит, се задействат.

# 54 097
  • София
Все повече си мисля за ролята на Ники във всичко това. От цялата група той ми изглежда най-фанатизиран. Ходил е маскиран и въоръжен да плаши хората. Явно се е имал за твърде специален. За пазител на природа, борец за справедливост, може би се е имал за нива над горките заблудени градски хора. Аз в него виждам това, в което обвиняват Калушев. Калушев може и с годините да е успял да овладее егото си. В интервюто при Духлата не видях никакво его и гордост. Но Ники е точно във възрастта когато егото е в своя пик. Затова няма да се учудя ако именно той е в центъра на случилото се. Не знам как и защо, но някак е натиснал червения бутон и нещата са се развили като лавина.

Ако беше така, нямаше ли някой да се опита да го спре?
Не забравяйте статута на Ники и Сашо. Те са били на пиедестал. Другите са им правели път. Дори аз мисля, че ако Ники е посегнал на себе си , това може да е мотив за другите да го последват.

На мен не ми се връзва със смс-а  до майка му, пълната чаша с причината и другото - капката, която я прелива.
Пропуснах кочината.

# 54 098
  • my own world....
На мен пък ми хрумна друго. Възможно ли е да ги е хипнотизирал. И като каже кодовата дума - екзит, се задействат.
Може, стига да е бил толкова добър. А и има хора, които не се поддават на хипноза...но пък на хипноза и гъби - статистиката мълчи Simple Smile

# 54 099
Къде четете полемиката между София и Фидос?
Аз прочетох, че даренията от политици са много малко. Най-голям принос имат тя и Дечо.

АРТЕМИС, ето това е едно от нещата, които аз не разбирам, а са се случили - София да даде толкова много от парите на мъжа си и чак заеми от роднини вземала, както и Дечо да си даде изкараните с труд пари, че и да слугува! Пламен, горкият, и той в Мексико давал, каквото изкарвал с гмуркането. Невена не помня имот ли беше продала, кола ли, пак да даде. Та така, не го разбирам, но се случило.

# 54 100
Знаете, че децата подражават на хората в обичайната им среда. Те попиват всичко от тях. Виждала съм 12/15 годишни да използват същите похвати към по-малките си братя, сестри или дори съученици, които родителите им използват, дори същите думи, погледи, стойки. С риск да ме нападнете отново, но двете момчета на повечето  снимки заемат пози, които съм видяла в ИК и  другите. Тембърите на гласовете,  а в погледа на Ники и деуг път съм го писала има нещо животинско настървение, хищник. Погледът на Александър за мен винаги е тъжен, дори и усмихнат. Не знам дали Ники е дръпнал ръчката на това, но смятам, че е бил зависим от ИК и като обсебен от него.

# 54 101

Не мога да мисля като психопат, Непоносимият ужас е възможно обяснение. Всъщност фенобарбиталът е индикатор за това. Но тогава какво правим, ако "дистанционно" откажат тримата в хижата?

Със сигурност е имал план и за това. Едва ли някога ще го научим, освен ако Деян не е бил наясно и не се разприказва.

Освен това, задайте си същия въпрос в обратната ситуация - а, ако му откажат в лицето?? Какво прави, казва "а, добре, еми ОК", фръцва се и си тръгва засрамен ли? Или вади пищова и ги почва?

Като е дистанционно, поне може да има *някакъв* план и да си запази егото.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 21:33 от Сивия Плъх

# 54 102
Аз прочетох, че даренията от политици са много малко. Най-голям принос имат тя и Дечо.

АРТЕМИС, ето това е едно от нещата, които аз не разбирам, а са се случили - София да даде толкова много от парите на мъжа си и чак заеми от роднини вземала, както и Дечо да си даде изкараните с труд пари, че и да слугува! Пламен, горкият, и той в Мексико давал, каквото изкарвал с гмуркането. Невена не помня имот ли беше продала, кола ли, пак да даде. Та така, не го разбирам, но се случило.

И Пламен е продал имот/и.

# 54 103
  • София

https://bg-mam.ma/p/1853871/51411734

# 54 104

Шегата настрана, регресивната хипноза, която Калушев е учил, по принцип може да задейства с ключова дума човек - една от причините да е отречена от медицината. Не зная той дали наистина го е практикувал.

Общи условия

Активация на акаунт