Отговори
# 56 070
Notamama, всичко това е така, адмирации за поста.
Точно защото не вярвам на българските институции, на Сарафов, който от първия ден каза че се касае за ритуално самоубийство, на пишман издирването на кемпера с детето АМ, на това, че първоначално мислеха, че ИК е убиеца на Петрохан и т.н., съм безкрайно скептична.
Някой по нагоре изясни статута на училище Космос. Погледнах на сайта им, годишната такса е за обучение е близо 8 хиляди евро. Прибавете безброй пътувания - до Непал, до Тибет и къде ли не са пътували. Прибавете скъпи джаджи, дрон, оръжия, моторни шейни и скъпи возила. Това са много пари, абсолютно непосилни за средностатистическия българин. Да, Иво Калушев не е средностатистически, но според майка му, пари имал колкото да преживее месеца. Как и защо изкукал Ламата, че да се изпотрепят всичките? Нали всичките му дейности изискват изключителен самоконтрол, това как се комбинира със самоубийство? Продължавам да мисля - ако се касае действително за самоубийство, то това е трезво решение, явно единственото възможно в ситуацията им, а не изпсихясване.
По сметките на Ивей - шест милиона, до колкото помня.
Откъде са тия пари? Крипто портфейли ли са имали? Или са се издържали с дарения Simple Smile
Защо Ралица обяви кампания за набиране на средства? В последния си пост дори пише, че пак е започнала да работи, явно финансово действително е зле.
Безброй несъответствия.

# 56 071
Според мен много надценявате и групата, и чадъра. Едните са били шарлатани и манипулатори, другите политици със специални нужди (дали екзотични медитации, дали помощ за "болно" дете или  артефакти за лични колекции - не знам). Добрували са заедно - аз на теб, ти на мен. Обещавали са си успехи - ти ще спреш тези тъпи сигнали, аз ще ти направя бяла магия за изборите, после заедно ще осмучем някой фонд (що не и топлофикация). Но е било тайно мишкуване повече, а не сериозен трафик.

Само наредете един до друг ВТ, СБ, БС и си ги представете да превозват дрога или мигранти. А сега вижте шестимата рейнджъри как охраняват мигранти, злато или дрога. Абсурд!

Това извън вътрешните отношения в групата. Там е мармалад страшен. Зад вратата.

# 56 072
Именно! Като ги гледах на видеото какви са опърпани всичките, хич не ми приличат на представителна извадка от родната олигархия, която приватизира и източва фондове.
По съм склонна да вярвам, че Калушев е имал някакви заложби, нали вещер бил уж.
Сигурно е възнамерил парите от нагуала Simple Smile

# 56 073
Именно! Като ги гледах на видеото какви са опърпани всичките, хич не ми приличат на представителна извадка от родната олигархия, която приватизира и източва фондове.
По съм склонна да вярвам, че Калушев е имал някакви заложби, нали вещер бил уж.
Сигурно е възнамерил парите от нагуала Simple Smile
И аз съм ходила на курсове по хипноза. Мечтата на всички хипнотизьори е да печелят много пари със сесии. Истината е, че 90% си изкарват насъщния с друго, а 10 % печелят пари основно с курсове по хипноза, основно с train the trainer. И тия последните все се хвалят, че работят с шефове от калибъра на Fortune 500, че са един вид Мерлин, който прави нещата да се случват и не работят с кой да е, ами само с тия най-платежоспособните. Ела тука да те науча и тебе, после ти ще обучаваш други. Та и ламата се е самостилизирал като някакъв такъв Мерлин, а лапнишараните са кълвали. Ама пак, крупни суми са това, дето са им минавали през ръцете. Не ще да е било само за баене!

# 56 074
След поста на anzhy за Космос е ли ръководство, директорка и все за затвор или не? Кое е вярното - n бр стр. в темата за затвор, сега кое е вярно?

Поста на Анджи е общи приказки, които не се отнасят до Алекс. Той е бил записан като обикновен ученик, иначе нямаше да се  налага да му пишат отсъствие целия срок със задна дата

# 56 075
  • Варна
Като гледам как върви в темата скоро ще пишат само едните.
Има ли някой, който слуша със слушалки записите? Ако да дали може да чуе тези откъси, буквално секунди са, но да не чете преварително коментарите отдолу,за да не се настройва да чуе нещо конкретно:
https://www.facebook.com/share/r/1DJA2sXFB3/?mibextid=wwXIfr
https://www.facebook.com/share/r/1936x8nZnq/?mibextid=wwXIfr
Какво чувате?

# 56 076
Добре, наистина ли можем да очакваме официално потвърждение, че кметът Терзиев е участвувал в тъмни ритриити с момченца? Не ми се вярва да го получим, честно!
Не мисля. По-скоро са обсъждани въпроси отнасящи се до дейността на ПП, без грам идея да са имали въпросните, че са записвани, следени и информацията е снасяна на когото трябва. А срещу това групата получава закрила за личните дела...Всичко уличаващо е заличено, изгорено...Остават само онези , уличаващи лично групата..

Това е възможно като версия. Но щеше да излезе преди изборите. Инак защо ще ги трепеш, ако няма да я ползваш тази информация?

Доразвий го някак обаче. Прикоткват политици от една група. Записват ги как пъшкат или броят пари. Правят се на духовни и финансови партньори. Едновременно записват за друг. Обаче записаните разбират какво става, а знаят, че зад вратите има особен свят. И ги гърмят, делят на две групи, палят, правят внушения със смси и стихотворения и оставят само следите за техния свят, а палят записите на политическата група. За да няма следи за политическата група преди изборите.

Или този, на който докладват ги гърми, за да пази записите за по-късно?

Доразвий го. Това на мен ми е възможен мотив, но ми бяга логиката. Другият основен спонсор е Вип. Там е много Пеевски.

# 56 077
За мен е пълен абсурд средствата им да са от хипнози и подобни глупости. То така се изкарват милиони от хипнози. Вие втора Ружа Игнатова го изкарахте още малко Калушев.
Не мисля, че това има някаква допирна точка с истината.

# 56 078
След кончината им, която остава мистерия, произхода на парите е най-големият игрек.
Добре, не е хипноза, не са лелите -реститутки, дето му оставили имоти. Не са и даренията, или поне не само. Тогава? Сенчест бизнес? Крипто? Може би там е разковничето.
И пак се връщам на Деян, който със сигурност знае и вероятно е бил част от всичко това.

# 56 079
След кончината им, която остава мистерия, произхода на парите е най-големият игрек.
Добре, не е хипноза, не са лелите -реститутки, дето му оставили имоти. Не са и даренията, или поне не само. Тогава? Сенчест бизнес? Крипто? Може би там е разковничето.
И пак се връщам на Деян, който със сигурност знае и вероятно е бил част от всичко това.

Тоест отговори на Анонимис. Втора Ружа.

# 56 080
В чии ръце бяха всички институции?

# 56 081
В чии ръце бяха всички институции?

И той шантажира с компроматите другата политическа сила преди изборите? И тя затова загуби?

Не, не ми звучи. Той така си действаше. Можеше да ги шантажира без да трепе никой.

# 56 082
Има ли някой, който слуша със слушалки записите? Ако да дали може да чуе тези откъси, буквално секунди са, но да не чете преварително коментарите отдолу,за да не се настройва да чуе нещо конкретно:
Какво чувате?
Абсурд да се чуе нещо конкретно в тази шумотевица.

# 56 083
  • София
Какво чувате?

Зле са ми слушалките, чух звук като кучешко лаене, но много много кратко, ако е кучешки лай би трябвало да не е толкова кратко.
Видях припряност и нервност в движенията на Ивей. От други кадри ми е направил впечатление за спокойно действащ и овладян. Когато няма ток, а не можеш да включиш и алтернативен, спокойно си лягаш, примерно, лентяйстваш и чакаш. Тук защо е този зор да се търси нещо, да вървиш напред назад. Напрегнат е Ивей. Ако ще се самоубиваш ток не ти трябва, имаш си челник, отключваш касата, избираш си оръжие и се гърмиш. Но тук не е така.

# 56 084
Какво чувате?
Абсурд да се чуе нещо конкретно в тази шумотевица.

Аз не ползвам фейс на телефона и на първото не мога да пусна звука. Второто отворих със звук. И на двете не виждам коментари. Много се напънах на второто. Затворих очи и 3 пъти го слушах. Чувам все едно влак. Нищо друго.

Обаче ако презаписващите записите са пътували с влак от Сърбия и освен "снимай, снимай", се чува и влака?

Ивка, не се сърди. Просто нищо не чувам.

Общи условия

Активация на акаунт